- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде свършвате
навън да не стане гаф ... що 30 лв са си 30 лв![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Незнам аз съм на страната на момчетатаПървоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
navyn![]()
Зависи , ако искаш да си 100% сигурен че не е станал гаф го вади ...
на комшията на терасата![]()
![]()
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Първоначално написано от mArMaLaDkA
уеуе мауе ако е така наистина
![]()
ама кво, нали и тя все от някъде трябва да започне като е на 14, трупане на опит му се вика (макар и виртуален)
вътре! ако ще и два презерватива да си нахлузя, ама кефа си е друг inside
ако е навън или в устата, за кво изобщо ще спонсорирам rubber industry![]()
I'll take your brain to another dimension
Някъде по момичето смешно ена една и го лепнах на бузата един път
ем като ще е с преверватив може и в менПървоначално написано от lubimiqtmisait
![]()
Първоначално написано от kilurkataKill
++++
така е ,защото младото поколение деградира всички знаем какво се случва с приятелите ни ,братята и сестрите ни .относно темата предпочитаемо е извън момичето а когато е спрезерватив може и в нея с риска да не си го скъсал![]()
Хахаха... уби ме....Първоначално написано от SuperSladur
![]()
По темата: Където дойде... без претенций, но и аз мисля, че от една страна е неуважително да свършиш в/у лицевата част на момичето. Ако и 2-мата го искате тогава е Ок![]()
...what is a friend? A single soul dwelling in two bodies...
ем нз - взаимно съгласие ?
смисъл момичето ако не иска 2-3 акробатични изпълнения и ще се измъкна от струята към лицето(в повечето случай)
а не тука са уникалните ф тоя форум :Д chokoev беше писал че за какфо е с презерватив ми кожни болести и сякфи гадости ма ти си знаеш :Д
aLL SaM Ve eBaL
Ами приятеля ми преди мене не беше свършвал по време на секс и сега още има затрудненя. Така че като видим че няма да се получи маха презерватива и свършва в устата ми, на коремчето или по лицето ми. Аз лично предпочитам в устата.
@HouseMusicBoy
Много точно си го каза момчето , като свършиш върху лицето на мацката или в устата и си е пълно унижение , но гледам повечето са
свикнали да ги '' унижават '' или не разбират , че е унижение , незнам..
Явно на младото поколение му харесва да бъде унижавано
I play solo
хахах абе то като се стигне до секс мислиш ли ,че много ще мислям къде и какПървоначално написано от lubimiqtmisait
,както дойде по мен ,на мен ,в устата ,пак може и в мен като е с презерватив.. но не го препоръчвам тоя варянт ''както дойде"-за начинаещи и хора без опит в секса,нищо лично.
Sleda ot liubovta
За теб - унижение, за другите - кефПървоначално написано от SoulOfJustice
Не си ли допускал/-а, че по света може да има и различни хора, с различни критерии и усещания за удоволствие от твоите?
И какво значи "младото поколение"? Мислиш ли, че в другите поколения всички са "пълни моралисти", или "праволинейни в секса" ?!Винаги има и от едните, и от другите, без значение от кое поколение или възраст са.
I'll take your brain to another dimension
Имам на предвид , че сега има супер много разврат и btw не пречи
като умират от кеф да е унижение , изобщо не съм големия моралист и не съм казвал , че е само моето мнение и няма различни хора , както се изрази.Всичко ми е ясно просто изказвам мнението си по въпроса.
I play solo
подкрепям те напълно, в дупето при анален секс и на него му е най-голям кеф, ако свърши там без да го вади..Първоначално написано от Alexandra93
в устата си е класика, само не на лицето...