- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде свършвате
4esto zastavam nad priqtelkata mi dokato tq leji i tq me izprazva po komera si. Oba4e moito kakto xv1r4i edin p1t mi se ka4i na ramoto, na nqkolko p1ti s1m q ycelval po ystata ili po yxotosly4valo se e i v kosata...ne razbiram tam za6to tolkova se panikiosva.
защото ако е къдрава, или с чуплива коса, се измива мноо трудноПървоначално написано от badjanack
![]()
I'll take your brain to another dimension
Е добре като го правите без презарватив с така нареченото "прекъсване на акта" няма ли някаква вероятност за забременяване от предеякулационната течност ?
ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ
много ясно, че имаПървоначално написано от StillNoob
![]()
ти за кво мислиш, че повече от половината момичета изпадат в състояния, близки до истерия и стават силно неадекватни в периода като им наближи датата![]()
"шИ додИ ли, нЕма ли да додИ...ами акУ земИ да нИ додИ, кво пра'им"![]()
П.П. а понякога и хапчетата не могат да помогнат, затова с най-малко по 2 презерватива, и го изкарваш навън като почне да ти блика![]()
I'll take your brain to another dimension
Първоначално написано от BladeDancer
![]()
Нали ;д и аз така най-много обичам![]()
Обичам да свършвам в тялото на момичето, предвид това, че не е особено "здравословно" да свършвам в нея при вагинален секс, винаги завършваме с анален, за да си свърша както искам, има случай и в устата да и свъшвам както и навсякъде по тялото, ако някой го намира за унизително, си е негов проблем, това е част от самият секс и аз не намирам нищо унизително.
Свършвам в бутлката за боза, след което я разбърквам и който пийне-пийне![]()
![]()
![]()
бах тия пушки по тавана :ДПървоначално написано от MansonGirl
Аз ако тръгна да стрелям по тавана... най-много да падне на челото![]()
GTA Stunting
че нали е с презерватив.. за кво трябва да го вади??![]()
CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R
Първоначално написано от Rofl4e
Страст да караш с газ, да завиваш от раз, да си играеш с болката и да минеш обиколката!!! Скороста е живот ~ живота е скорост !!!
Аз съм съгласна с момчето. :PПървоначално написано от HouseMusicBoy
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
аз също съм съгласна с неговинаги свършва в мен,защо трябва да прекъсва акта
![]()
![]()
![]()
в презерватива.. или на корема .. на лицето ако иска
може би ако се опиташ да се изразяваш като дама...Първоначално написано от Alexandra93
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Alexandra93 е възпитана дама какво искаш от неяПървоначално написано от olive_oil
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
в устата, в ушите, в ноздрите, в очите, под мишниците(само ако не са бръснати),в пъпа,в гъза,между пръстите на краката... където и да е после облизвам, засмуквам, жабуркам и гълтам цялата течност![]()
евала, може да се запознаем в най-скоро времеПървоначално написано от Alexandra93
![]()
Не ти трябваАко не искаш да хванеш нещо от което докторите да ти кажат : Какво подяволите е това
![]()
btw варианта за в устата не става, когато има презерватив, защото дори и да го свалиш, повечето момичета на харесват в остатъчния вкус на латексПървоначално написано от olive_oil
![]()
В устата, на гърдите........![]()
Не ве като от Страшен филм 1 оня дето свършва на таванаПървоначално написано от Bixel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()