- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Редите ли пъзели?
Хахах...залепи ли си го? Много ме кефи, ама водата ми е много труднаПървоначално написано от ameli
![]()
Нямам нерви и аз.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
после правите ли си ги на картини за стената![]()
като по-малка постоянно редих, за по-сложните ми помагаше татко
лепих си ги на разни картони и ги окачвах в стаята ми
последният беше със смърфове, може би най-големият от всички
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Аз не ги правя на картини,прибирам си ги така,за да може пак да си ги редя.Първоначално написано от DimovB
В момента не разполагам с фотоапарат,но скоро като си го взема ще сложа..Първоначално написано от sexita
![]()
Аз също редя, имам около 5-6 наредени от 1000 части и един 1500![]()
"You were deceived"
залепила съм гоПървоначално написано от sexita
и сега седи под масата в моята стая
можеше и да му турим рамка и стъкло, но ще излезе доста скъпо, а в момета нямаме тази възможност
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
А това лепило за пъзели няма ли да е достатъчно....няма да има нужда от рамка и стъкло за пъзела според мен.
като по малка много редях.сега тука почнхме даскало и няма време даже книга да чета кво остава пък за пъзел.честно казано и нервите ми не вингаи издържат.чувството накрая обаче е велико![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Като малка да,ама сега нямам нервите...
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Като бях малка много редях.Почти всичките ми пъзели са на Ravensburger,най-често с по 300 части.Имах един пъзал с 1000 части,който никога не съм го нареждала.
Обаче винаги съм искала да имам пъзел,който като го редиш се получава предмет.Спомням си имаше на някакви замъци,кораби,един глобус,айфеловата кула.
чстно да си призная не съм редила от поне 5-6 години и са верно си е няма да ми стигнат нервите особено ако е накъв голям![]()
phah
в кутията с пъзела (на делфините) имаше едно пликче с лепило на прах, но не го използвах. аз си лепих със сухото лепилоПървоначално написано от sexita
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Като бях по-малка се бях зарибила супер много, постоянно редях, по цели нощи, някои с дни не можех да ги направя и мнооого се дразнех.
Сега нямам достатъчно време, но като ми се занимава, си редя :Р
ще има нужда, защото то само придържа частите слепени, но почва да се огъва супер гадно, ако го подпреш някъдеПървоначално написано от sexita
E...това е оригиналноПървоначално написано от ameli
![]()
Дай ми го на мене, че имам незалепен пъзел![]()
като по - малка мн редях. Имам един много голям с едни праскови, ама нямам време да спя, та какво остава да редя пъзели
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Първоначално написано от SunSmile
А за форум имаш![]()