- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Редите ли пъзели?
Хаха...герданчеПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
О, и аз много обичам пъзели. В момента редя ето този:
Не е от най-хубавите, ама цената беше хубава и затова го купихобаче съм съвсем в началото.
преди да. сега - този в главата ми XD
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
и на менПървоначално написано от cherrypezz
, може би утре ще намина да си купя някой
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
разбрахме ви, че обичате да редите пъзели, сега обаче кажете къде обичате да редите вашите пъзелчета?!?
С колко части е тозиПървоначално написано от Stracciatella
![]()
Секситке, някои от пъзeлите са картини на Victoria Frances.
http://images.google.bg/images?hl=bg...ed=0CBMQsAQwAA
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Сексита, 2000 части е. Обаче ми е страшно труден.. първо изгубих сума ти парченца, после че е супер труден и не съм много убедена кога ще го завърша.![]()
Аз онзи ден си взех ето тези. Всичките са с 1000-1500 части:
![]()
![]()
![]()
![]()
Само малки съм редила досега , ама някой път може да пробвам и с голям...нервите и търпението ги имам, времето също- остава само да се наумя и готово !![]()
Това съм го редила
http://www.mainepuzzles.com/Images/G..._Puzzle_md.jpg
To infinity and beyond.
Когато бях по-малка редях. Сега не ми се занимава![]()
а цветни книжки оцветявате ли щото аз днеска си зех![]()
![]()
.!.
Oфф като чуя пъзел се сещам за една простотия :
Не помня кога ама ме оставиха в къщата на братовчед ми и редяха пузел. И както винаги аз се лепвам на компа и братчеда след мене![]()
Накрая ни омръзна и отидохме при баба ни да я видим. Тя горката пули очи ама се мъчи
Аз си казах \\\"Off абе я да седна малко и без туй няма кво да прая\\\" Сядам аз редя 10 минути и накрая ставам и почвам да крещя \\\"Абе къв е тоя пузел гаден с 5000 части
\\\"
Cheese :
- I wanna chocolate milk
Пич , фъфлиш ли семки ?
Хоумър Симпсън :
Не ми шъткай, ма жено !
МОМИЧЕ СЪМ
аз обожавам да редя пъзели и като ги наредя си ги слагам в рамка и ги закачам на стената (когато ми харесват пъзелите) в моята стая имам 3, в спалнята на нашите 1 и сега редя един за кухнята
Преди много обичах да ги редя. То и сега обичам ама много бързо се изнервям и затова спрях .![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
много обичам да редя ама се сещам 1 път в годината
Хаха - едно време имахме в нас един пъзел 1 милион части нареден и залепен - на стената седешеИначе седна ли няма да стана докато не го наред,но не съм редил от години
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh