- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбване и загубване.... проблем!
Балонче - аз съм по бруталните реплики...
Иначе добре се справяш![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Набушва ме на смях.... не знам защо.... темата е тъпа, автора също... а, аз си похабих клавиатурата с този коментар...![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Ти си лепка.
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
споко пич от грешката можеш да се поучиш и другия път да не е така . ;]
phah
Сещам се че на буната ми каза, че от другата седмица се прибира завинаги. Нищо не казах, само се учудих и изтръпнах. Може би е очаквала да кажа, че ще я посещавам. После каза, че се е пошегувала. Да не би това да е![]()
![]()
късе де прибира за винаги ? И къде ти го е казалаа ? Е нали ще учи в тоя град вече къде ще се прибира или аз нещо не разбрах![]()
phah
Много хора след първата седмица се отписаха.Първоначално написано от balon4eee
ехаа начи сигурно ви е много готино там ...![]()
Еми утре ще разбереш нали така ?
phah
е вие утре сте на лекции или там къвто вид занятия имате нали ? Смисъл нали ставаше въпрос за уневерситет или даскало беше?
Искам да кажа , че ако не дойде утре сигурно се е отписала . Абе на колко сте години ?
phah
еми да тва е най-добрия вариант сигурно утре на лекциите ще се видите . ;]
phah
разясни ми какво значи потоци ?
Ако е различни помещения или нещо такова намини с някой през нейния поток![]()
phah
Значи че лекциите ги караме в различни зали няколко специалности накуп. Към 200 човека. Нейната и моята не съвпадат. Освен това започва по-рано и свършва по-рано...
Лоренцо Ламас
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
охх еми отиваш при нея е така ама ако отидеш не е нужно да и се нахвърлиш и да почнеш ааа защо не дигаш не отговаряш на смс-ите и ЛС съобщения и още там ...а примерно нехайно отиваш с някой приятел и я питаш кво стааа ала бала или не искаш да отидеш ?
phah
Леле,дали не и е опрял някой револвер,эа да го целува и прегръща ?Първоначално написано от 3oPuTy
[size=7][b][u]fosse cos
Ми няма да нахалстваш ако го напрайш както тряяя Зимаш накой приятел и съвсем нехайно минаваш през нейния поток Не е нужно директно при нея да отидете Абе направи го така все едно просто наминаваш и междо другото виждаш нея ;]
phah