- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбване и загубване.... проблем!
Може би мацката има чувство эа хумор и эатова се е откаэала от теб.Първоначално написано от Lorenzo
И си много нерешителен.
Покаэал си и вече,че имаш интерес към нея.Сега я остави.Тя ако пожелае,повярвай,ще те потърси.Иначе само ще нахалстваш.
[size=7][b][u]fosse cos
ае стига глупости бе,
виж от добрата страна - можеше да я чукаш и да си лепнеш хив![]()
са си здрав като бик и може по цял ден да лъскаш!
аз така правя, кво ще се занимавам с курви майна![]()
Мхм. Просто не я търси. Тя ако има интерес, ще те потърси.
The blood that binds us ..till death unites us
Такова решение съм взел. Ще видим след време какво ще стане. Може би съм просто нетърпеливПървоначално написано от Presley
![]()
Много вероятно е да си направил доста грешки. Сега ще изредя доста неща и ми казвай къде греша. ОК, започваме. В началото още като сте си разменили снимки си и пишел доста и почти винаги ти си започвал скайп чатовете. Докато сте си писали си разкривал доста неща от живота си и тя е научила много за теб, още преди да сте се видяли наживо. Като най-накрая сте се срещнали още първата среща си и показал колко си влюбен в нея... особено след тези прегръдки и целувки. Бил си прекалено развълнуван и влюбен. След срещата си и пратил СМС, което е било грешка и като не си получил отговор си бил съкрушен. Показал си и не-знам-за-кой-път, че си многооо влюбен. Следващите обаждания и СМСи са те довършили тотално.
Сега малко логика от моя страна. Щом сте се целували и прегръщали това означава, че тя е била физически привлечена от теб. С една дума не си я отблъсквал. Проблемът е, че си показал уязвимост, отчаяност, слабохарактерност и тн. Не си пубертет и вече трябва да си ги превъзмогнал тия работи, но явно не си.
Единственото, което можеш да направиш е да спреш да и пишеш, да и се обаждаш и, ако тя го направи да отговаряш с кратки отговори. Като види, че си отдръпнат има шанс да прояви интерес, но е малък. Това, което задължително трябва да направиш е по някакъв начин да си я изтриеш от съзнанието и да се пробваш с някоя друга. И повярвай ми... в студентските години не ти трябва любов. Пречи на мисленето. Все пак главната ти цел е учението. Затова една препоръка... ходи по купони и гледай поне 1 път на 2 седмици да топиш чушката по студентски партита и ще си добре.
Благодаря на всички.
umri, допълваш картинката, благодаря.
Баш така ще е станало, усещам че ще се разплете тая мистерияПървоначално написано от Presley
![]()
Пич - имаш супер супер много работа по СЕБЕ си...... Девойките не са проблема в случая. Казаха ти го милион човека![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ЛОРЕНЦООООООО ЛАМАС![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от Lorenzo
![]()
Човече, в тоя живот не става така..Беше смешен преди няколко страници. Сега вече си жалък.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от PurpleDream
![]()
Най-накрая разбрах, че с нея сме били просто несъвместими...
Заключете темата, не искам повече да се сещам за това.