копувате ли си продукти на AVON и с какво впечатление оставате от тях защото аз не съм много доволна не е това което се предлага бях си поръчала гланц в тубичка светло розово а те ми донесоха такова което бие на кафяво а пишеше същия цвят които исках![]()
![]()
еми да, те обикновено цветовете се разминават.. и аз бях поръчала един гланц в светло розово и ми го донесоха в някво такова тъмно червено![]()
Ама като цяло ня съм доволна от тях
Аз съм доволна , за сега.
Добри са им продуктите , а колкото до твоя гланц не знам.
ами аз съм доволна.. последно си взех тоя новия гланц ..май дето и ти приказваш за него..коректор за пъпки,гел против черни точки,боди спрей.. който държи много ;p иии рол-он ..![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
поръчвам си отвреме навреме по някой гланц или лак за нокти
миии бива
ама лаковете са мн добри
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
сега от новия каталог си поръчах една спирала една черна със синя капачка някои ползвал ли е такаваПървоначално написано от POLLINA
![]()
аз спирали не поръчвам от ейвън (:
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз не съм доволна от тяхните продукти от лосион за тяло ми излязоха пъпки,а един фон дьо тен беше с ужасен червен отенък.![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
да геловете има за тяло не са хубавиhttp://ecx.images-amazon.com/images/...A280_SH20_.jpg сега съм с този и е много хубав мирише много и траино
![]()
Голяма част от козметиката ми (и декоративна,и бяла) е от Ейвън и съм страшно доволна![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Имам същия душ-гел и лосион за тяло и наистина са адски хубави и трайниПървоначално написано от nomusicnolife666
![]()
![]()
![]()
досега не съм ползвала синиото само червено .. синиото хубаво ли еПървоначално написано от 3oPuTy
Къде пък видя да казвам,че имам син?!Първоначално написано от nomusicnolife666
![]()
ами ддз може пък да си го ползвалаПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
амии поръчвала съм си някои работи, но от серията им Планет спа съм най- доволна.. мисля, че тя само си заслужава![]()
Просто аз
Темата нали е за продуктите на AVON?!?! Защо поствате в темата нещо, което не е на тази марка?!?!Първоначално написано от nomusicnolife666
Аз съм доволна от всички продукти, които съм си поръчвала от AVON. Представител съм и имам доста неща.
![]()
Ами и аз съм доволна като цяло. Лаковете им определено са много добри, моливите за очи и лосионите също. А колкото до червила/гланцове - имай си едно на ум, цветовете са малко по-тъмни от на картинката.![]()
*puke* ужасна е!!! много се рони,сплъстява миглите....Първоначално написано от nomusicnolife666
иначе имам доста неща от Ейвън...доволна съм. Най-ми харесаха нещата от серията Foot Works с лавандула (оправиха ми гадните мазоли, на които нищо др не помогна) A Naturals от тях ползвам пилинг, гел, крем за лице... идеално ми действат :P единствено проблем имах с един душ гел от който се обринах...но всичко друго си е наред
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
амида поъчвала съм си но са много по - малки от показаните на картинките![]()
Имам няколко неща от Avon,но не ми харесват като цяло нещата.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
аз съм я ползвала и ми хареса,ама от Ейвън вече нищо не си поръчвам предпочитам да ида в магазина и да си купя квото ми трябваПървоначално написано от nomusicnolife666
аз пък съм много доволна,обожавам лосионите за тяло и душ геловете..
гланцовете и лаковете също ми харесват,но не съм особено доволна от сенките и спиралите им.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Лаковете им са трепач ! От гланцовете въщо съм много доволнаДушгеловете също си заслужават !
![]()