]Има и хубави неща,но други-тц.
Аз сега си поръчах два гланца,спирала и един рол-он.
Гланцовете са хубави.Спиралите-също(добре де-тези,които съм ползвала са хубави.. за другите,не знам).Спрейовете им за тяло са много добри.Аз имам два,страшни са.Ъ,не залагам на шампоани.Струват ми се некачествени.Парфюми не съм ползвала.И пудра имам една от Ейвън.От нея съм доволна.За друго не мога да дам оценка.
сега ми доидоха порачките един гланц маничак colortrend хубаво мирише ма малко един такав лепне , споралата на color trend plump out е много хубава и също съм доволна от крема за раце avon care rich moisture![]()
за сега съм мн доволна![]()
на ЕЙВЪН душ - геловете и парфюмите са хубавии ... но продуктите им за черни точки (някакви кремове) са отврат
също така и кремовете са им добри![]()
аз имам един оранжев душ гел ексфолиант с едно като песачинки много хубаво мирише но сам много много по доволна от nivea cashmir moments много хубаво мирише и става много мека кожата .. в 5 се окапах излязох и още ми мирише ракатаПървоначално написано от petiam
Първоначално написано от nomusicnolife666
да, ползвах такава преди 2-3 години
добра е, определено, но разбира се има доста по-добри на Ейвън
аз съм доволна от тях...влюбена съм в спиралата Super SHOCK страшна е..
лаковете също са хубави, не засъхват даже и 2 години да ги ползваш...
и гланцовете не са лоши...
тези плодовите лосиончета за тяло също ми харесват много..
само тези тоалетни води..дадох 18 лв и като си пръсна се измирисва след 30 минутки..не си струва..спрейовете за тяло са същите...
но като цяло съм доста доволна
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Амиии...Аз имам такъв спрей за тяло и много се изсушава кожата!!А за спиралата нямам оплакване.Гланцовете са супер.
аз съм доволна ... поръчвала съм си много неща и за сега не са ми пращали друго
dovolna sam ot vsi4ko , no nai 4esto izpolzvam 4ernite molivi spiralata super shok adski obem pridava i oduljava ,a i ne slebva kak to kazvat 12 pyti po obemni migli :P a su6to i rozavko 4ervilo. Su6to taka kosata mi ot nqkolko godini q kupq samo s6ampoanite i balsamite na avon,no ot tezi po skupite i sam dovolna. i DU6 GELOVETE POLVAM![]()
за сега съм доволна от тях ..не ми се е случвало да се обърка някоя поръчка или да не е цвета, който съм искала ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
СУПЕР ЯКАТА СПИРАЛА ,КОЛКО СТРУВАПървоначално написано от nomusicnolife666
една от моя клас има много ми харесва ама таз не ми казва колко струва
![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
Ами аз съм доволна! Поръчвам си от там! Но повече си взимам душ гелове,лосиони,кремове. Гланцовете им не ми харесват!![]()
Аз съм много доволна.Всеки месец си поръчвам по нещо.
Не ми се е случвало да ми се обърка поръчката.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Момичето е право - наистина понякога на каталога цвета е един а като го поличим е различен от посочения . ( Става въпрос за червилта и гланцовете и то най-вече розовите ) На каталога са предстаени доста по - светли.
И на мен ми се е случвало .. Шанс
Затова сега си поръчвам един тон по-тъмен от този който искам за да съм сиг че ще е което ми трябва всъщтност![]()
Обикновено аз използвам продуктите на Аvon и съм доволна .. Иначе трябва да се има впредвид разминаването на цветовете .. винаги ти носят по-тъмен затова трябва да се избира по светлия цвят :P![]()
![]()
поръчвам си
или душ гелове
или лосиони за тяло (сега ще си вземам със зелена ябълка )
останах разочарована от серията clear skin /май така беше/
доста съм доволна е да вярно е ,че цветовете на гланцовете и лаковете не си отговарят много много , но все пак съм доволна![]()
Hostis Honori Invidia
мм не ягодата е прекалено сладникав не ми харесва на какво мирише![]()
Hostis Honori Invidia
Лосионите ми харесват и един гланц (само един ми харесва, а съм си поръчвала доста). Парфюмите им са ужасни, измирисват се бързо..![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
аз я имам и е добраПървоначално написано от nomusicnolife666
лично аз съм доволна от нещата им
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
имам балсам за устни,много хубав и сега съм си поръчала парфюмидоволна съм
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ами и аз от много време използвам козметика на Ейвън и точно един път бях прецакана.Иначе ми харесва крема за ръце с глицерин, гланцовете никога не са ми се разминавали, лаковете са супер..мм балсам за коса имах и бях доволна, но от шампоаните и спрейовете за тяло не съм доволна.От колекцията clear and skin мисля, че беше - имам едно за пъпки(е то е страхотно просто)..абе доволна съм като цяло.![]()