.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78

Тема: AVON

Доволна съм до този момент .. Продуктите им не са лоши , преди често поръчвах от тях , само че сега хич не ми остава време да се занимавам .. и си купувам няк'ва друга козметика от обикновен козметичен магазин .. колкото до гланца ти - има такава възможност , обикновено цветовете им леко се разминават , но са им много хубави гланцовете и спиралите !

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    имам мноого продукти на Ейвън ..

.. ами доста по-добри съм имала, но все пак има и хубави неща - не са лоши

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    Спиралите от серията ColorTrend са пълни лайнa.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ambrosia
    Спиралите от серията ColorTrend са пълни лайнa.
    да,подкрепям напълно
    Иначе съ много доволна от Naturals серията...имам много от продуктите И едно мн хубаво масло за тяло иа на Skin So Soft :P
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Момичета,искам да ви попитам нещо.Поръчвали ли сте от този сайт на Ейвън?Много искам тези обици,но не съм ги виждала в каталога,а ги намерих тук. http://shop.avon.com/shop/product.as...41&pf_id=36266
    Някой ако е поръчвал от тук моля да ми обясни някои подробности.Мерси предварително

P.S. Сега видях,че временно сайта им не работи.Правели подобрения...

Град
    blagoevgrad
    Продуктите им не са много добри съставките в самите продукти не са качествени работех за тях много дълго време и клиентите не са доволни от мъжката козметика например се получават обриви на мъжете и за това не стават много много
    I CaN LIVe WhOLly WiTH YoU oR NoT AT AlL!!!

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    ами и аз си бях поръчала червило което беше толкова бледо че чак приличаше на безцветно а ми донесоха наситено златисто червило но от черните моливи за очи съм най-доволна и само тях ползвам.

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Голяма част от козметиката ми (и декоративна,и бяла) е от Ейвън и съм страшно доволна
    + спрейовете им са мн трайни, особено този новия с бадеми Доволна съм и от парфюмите, и лосионите, и сенките, и гланцовете.. абе от вс :P
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Ами и аз от много време използвам козметика на Ейвън и точно един път бях прецакана.Иначе ми харесва крема за ръце с глицерин, гланцовете никога не са ми се разминавали, лаковете са супер..мм балсам за коса имах и бях доволна, но от шампоаните и спрейовете за тяло не съм доволна.От колекцията clear and skin мисля, че беше - имам едно за пъпки(е то е страхотно просто)..абе доволна съм като цяло.
    относно шампоана , зависи от кожата Имам една приятелка тя пък се обрива от душ геловете.
    Лаковете им наистина са мн качествени, спиралите също. За толкова години от както използвам козметика на avon не съм била разочарована
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мн съм доволна от AVON даже Ако дойдете у нас ще видите че съм затрупана от козметика на AVON,че и представител станах преди няколко месеца!Най-обичам спрейовете за тяло с различните аромати :P

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Аз съм много доволна от козметиката на AVON, и съм влюбена в един гланц Cool Pоut. . за жалост го няма напоследък в каталозите. . искам да ви питам каква е разликата между тази камбанката и ! до изчерпване на количествата. . че нещо не я забивам ако има някой по-наясно ;dd
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    Аз съм много доволна от козметиката на AVON, и съм влюбена в един гланц Cool Pоut. . за жалост го няма напоследък в каталозите. . искам да ви питам каква е разликата между тази камбанката и ! до изчерпване на количествата. . че нещо не я забивам ако има някой по-наясно ;dd
    Камбанката е, че дадения продукт вече няма да го има в каталозите, а " до изчерпване на количеството " е, че бройките са малки в този каталог, но в следващия продуктът пак ще присъства (:

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Камбанката е, че дадения продукт вече няма да го има в каталозите, а " до изчерпване на количеството " е, че бройките са малки в този каталог, но в следващия продуктът пак ще присъства (:
    "До изчерпване на количеството" ще го има, докато не свършат бройките.Не се знае дали в следващия каталог ще го има. И аз знам, че "камбанката" е за последен път в каталога.
    Big or small, lies are lies!

Поръчах си фон дьо тен. Тоя дето го получих беше много по тъмен и са като си сложа се едно съм изгоряла Поръчах си и рол-он за който пише, че не оставя следи, а блузата ми цялата е побеляла под мишницата, а я облякох чисто новааа Въобще несъм доволна

Град
    NYC
    Ох мерси и на двете Ама много ме е яд. . искам си гланца, а когато го поръчах нещо се прецака и в следващия каталог вече го нямаше ;( Уфф молете се да се върне по някое време [angel]

Ох мерси и на двете Ама много ме е яд. . искам си гланца, а когато го поръчах нещо се прецака и в следващия каталог вече го нямаше ;( Уфф молете се да се върне по някое време [angel]

С теб съм Моля се

Цитирай Първоначално написано от kotetokateto

С теб съм Моля се
    Кой гланц???
    И аз се моля
    So get down move your body,
    Move your body all night long
    Body, body all night long
    Move your body all night long
    Ooh, ooh …

Град
    NYC
    Дано молитвите помогнат то не е смешно, че е пъряиа гланц без който не мога ама какво да се прави
    http://img0.liveinternet.ru/images/a...od_1055410.jpg
    етo този, само че друг нюанс

така и така си говорим за продукти на ейвън... и аз да попитам
    поръчах си един гланц, сложих го, всичко 6, нали, но много започна да ми щипе, а не пишеше да има някакви такива ефекти... сигурно ви звуча тъпо, но съм чела че това е за по-обемни устни ... и в случая ли е така?

Dam Hubawi sa tezi glancowe, za ugolemqwane, deto ti iztrypwat ustnite, ot dush-gelowete i losionite za tqlo sym mnogo dowolna syshto. Moliwite sa meki, no se razmazwat byrzo. Spreiowete i tqh gi izpolzwam, nqkoi parfiumi.. abe pochti ot wsichko sym dowolna, bez ot shampoanite

Град
    Roma, Italia
    Аз си поръчвам спирали от там. Някой път гланц или лосион.
    Веднъж си поръчах розово червило, а ми донесоха тъмно червено. Името на цвета си беше същия като в каталога, но ....
    А от моливите за очи на Калър тренд имам чувството, че ми се замъглява погледа, затова и вече не ги ползвам.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Единственното нещо, което не ми харесва са шампоаните, но не тези на Naturals, а другите. Всичко други си е окей за цената, която плащаш. Пък и понякога е възможно цветовете да са по различни, но аз не съм попадала все още на такъв проблем.

Аз сега се чудя дали да си взема фон дьо тена с минерали

http://dev.avonsmoothminerals.com/im...oundation2.jpg ето този
    Има ли добри отзиви? Това все пак им е първият фдт с минерали и може да са пооплескали малко нещата...та искам да ви питам добър ли е, какво е покритието, запушва ли порите...
    Аз като цяло съм доволна от продуктите им.Червилата им са много добри, както и лимитираната серия златисти перли за лице (или пък май бяха озаряващи нз...) спиралите им са много добри.Аз имам супер шок, и една за обем (черна със синя капачка).
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn
    плодовите спрейове за тяло са супер

Град
    Холивуд ;]
    Доволна съм от всичко, което ползвам от Ейвън. Имам няколко парфюма,а сега си ползвам "Пур Бланка" както и спрейчето за тяло, нищо че то е по-трайно от парфюма Лосионите за тяло също мн ги харесвам. В момента ползвам ябълката, а си поръчах пак ванилията - лосион и спрей за тяло. 2 спирали имам - оная със синята четчица и другата с розовата - тая със синята си я харесвам повече, обаче другата извива по-добре миглите щот е с по-различна четчица. Гланца наистина нещо не уцелиха цвета ама пък ми седи добре Едно кремче за ръце в зелена тубичка и жълта капачка имам - мн съм доволна и от него. От серията за пъпките имам тоника на спиртна осонова и винаги оставам удивена как може да остава толкова мръсно по памучето всеки път когато си мина с него лицето Бижутата им са много хубави. В новия каталог се влюбих в коледните обички ама..20 кинта..ше ме извиняват
    ``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си