.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Подтискане на сексуалното желание

Предполагам у повечето създания на тази планета идва времето на сексуална пробуда. И при мен дойде само дето немога да спра да мастурбирам. Все си обещавам да спра и все немога. Едва издържам 2-3 дни и... Някой да се сеща за безопасни методи за подтискане на сексуалната възбуда?

П.П. Идеи от сорта "намери си момиче" за мен не важат поради ред причини, които бих искал да запазя в тайна. Because never before has there been such a degree of epic fail

Като ти дойде неудържимото желание, почни да мислиш за най-гнусното нещо, което се сетиш. Няма да давам примери, че ще получа бан.

миии деа знам прави си го що пэъ не
    phah

почни да изповядваш религия която забранява това !

asddafsad и аз съм като теб.Винаги си казвам пой4е няма и след ден два пак го правя и немога да спра и твае.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    че какво лошо има в това да лъскаш бастуна?
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    Знам ли и аз,майна
    Пий бром,в армията дават на войниците преди мисия

Мега фен Аватара на t0d1t0
    бии си по още 3 до 10 чикии на ден и би трябвало да ти мине
    Станислава

прави квот си знаеш

Спри да играиш тъпи игри.. 1во..
    започни да спортуваш за да може всичкия този тестостерон да отиди някаде.. 2ро
    намери си приятелка.. това и на мен ми звучи тъпо то тогава същата работа ще искаш да се ебете по 1000 пъти хах

Та така де.. ако те мързи да спортуваш си мели чикий до сега не съм чул някой да е умрял от това..

Град
    неизвестно
    Ако дойде този момент в който ти се преиска започни да мислиш неща които ти се струват неприятни.
    Ако искаш да се оттървеш на цяло от този проблем, излизай на вънка, спортувай и прави други занимания.

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от DARGON
    Та така де.. ако те мързи да спортуваш си мели чикий до сега не съм чул някой да е умрял от това..
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    Warna, moreto, golemite gurdi :D
    намери си приятелка.. това и на мен ми звучи тъпо то тогава същата работа ще искаш да се ебете по 1000 пъти хах

Къф си лош +1

Фен
    Град
    Sofia
    Не че злобея ама "подтискам" се пише без "д". Относно проблема ти-няма обективна причина да си потискаш сексуалната възбуда.
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P

Re: Подтискане на сексуалното желание

Цитирай Първоначално написано от asddafsad
    Предполагам у повечето създания на тази планета идва времето на сексуална пробуда. И при мен дойде само дето немога да спра да мастурбирам. Все си обещавам да спра и все немога. Едва издържам 2-3 дни и... Някой да се сеща за безопасни методи за подтискане на сексуалната възбуда?

П.П. Идеи от сорта "намери си момиче" за мен не важат поради ред причини, които бих искал да запазя в тайна. Because never before has there been such a degree of epic fail
    Маструбирай си на воля, няма нищо опасно. Всеки ден ако щеш, но по веднъж два пъти, защото ако го правиш безразборно ( по 5 и повече пъти) след време, ще започнеш да усещаш болка. Аа и още един съвет, не подтискай това желание, защото това е енергия, която, когато не я изразходиш, тя се превръща в стрес.

Град
    Denmark
    има хапчета за "укротяване" така да се нарече,на тестостерона.на билкова основа са и не са вредни както за организма така и за сексуалните контакти.посъветвай се със специалист

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Ко пък толкова лошо бе,мастурбирай си на воля!

Град
    Пловдив

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си