.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Маалко помощ :)

Искам да разбера как се казва това чудо от този клип/виждала съм го,но нямам представа под какво име да го търся/
    http://www.vbox7.com/play:674a7f9f това е клипа,а търсеното нещо е от 00:43 - 00:44
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Мега фен Аватара на ameli
    какво общо има с козметиката и диетите?! и нещото сее казва пръчка
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Скъпа ameli номерът ти да бъдеш ориДЖинална не мина,така че можеш да си замълчиш и най-културно да се оттеглиш от тема,в която явно няма как да бъдеш полезна/ махни си мустафелите и тогава ми спори за Козметика/
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Нунчаку се казва. Първо е било инструмент за лющене на ориз но после е станало верижно оръжие, използвано от японското население за самозащита при атака на самураите. В карате, ушу и нинджуцу се използва предимно

Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Нунчаку се казва. Първо е било инструмент за лющене на ориз но после е станало верижно оръжие, използвано от японското население за самозащита при атака на самураите. В карате, ушу и нинджуцу се използва предимно
    Скъпа ameli номерът ти да бъдеш ориДЖинална не мина,така че можеш да си замълчиш и най-културно да се оттеглиш от тема,в която явно няма как да бъдеш полезна/ махни си мустафелите и тогава ми спори за Козметика/
    нямам и намерение да съм "ориДЖинална", просто питам какво е общото и какво ще правя си е моя работа
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Абе,народе може да си губите времето да пишете за някаква китайски измишльотини,но не и да помогнете....Страшно сте се озлобили всичко в тоя форум/наистина сте много злобен народ тука/Къде искате да слажа темата във Здравни проблеми и болести? Ако никой не е забелязъл подобни теми / свързани със дрехи/ се слага точно ТУК.

не ми се спори с теб това ли търсиш как се казва

Град
    Пловдив
    само аз ли си мисля,че момичето питаше за черното елече?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от YourStar
    Абе,народе може да си губите времето да пишете за някаква китайски измишльотини,но не и да помогнете....Страшно сте се озлобили всичко в тоя форум/наистина сте много злобен народ тука/Къде искате да слажа темата във Здравни проблеми и болести? Ако никой не е забелязъл подобни теми / свързани със дрехи/ се слага точно ТУК.
    Виж кво, шибаните пръчки са японски и се казват така! Тва, че на тебе не ти харесва, е съвсем друга тема. Аз не съм от хорта, които се заяждат за щяло и нещяло! Научи се как да се отнасяш с хора, които ти помагат...Което ще рече: първо провери и след тва ругай... Мърла...

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    само аз ли си мисля,че момичето питаше за черното елече?
    ^ И аз така мисля,да каже тя все пак
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    нищо не схванах ама све тая

Голям фен Аватара на Vincitore
    Кое не сте схванали - момичето търси как се казва на такъв тип елече , а не някакви пръчки ! За това и темата е в този раздел . А иначе за елечето - нз как се казва , то си е елече ама късичко Май си няма специално име !

Мега фен
    It resembles a wide belt with braces. Or it`s just a kind of a bodice.

Хора,хорааааа.ДА питам за късичкото елече..

ми да беше казала така още в началото ... и стига руга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си