.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Пловдив

Нещо ми става на лицето ;O

От една седмица почват много здраво да ми излизат пъпки никога дасоега не съм имала толкова много,обикновено излизат една-две,мажа ги със "Здраве" и минават , а сега ги мажа и нищо! не е от това,че трябва да ми идва,защото има още много време

Препоръчайте ми нещо ефективно и бързо-домашни маски или..знам ли няма за кога да ходя да си купувам разни продукти,защото нищо около нас не разботи,а не мога и утре да ходя такава червена ;/
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    Пловдив
    *единственото,което мога да ида да си купя е салицинов спирт,ползвала съм и е помагало,но се притеснявам,че сега като за разранени със спирта ще станат по-зле
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Бочко и Здраве,за това се сещам
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

Мега фен Аватара на iiordanova
    И на мен ми става нещо с лицето ..
    Точно както ти казваш. Преди имах по една , две , три , но сега не знам от какво , но имам доста.
    Пробвай с хума , аз си правих маска с хума , измих се с гел , намазах със салицилов спирт и утихнаха ..
    Но не знам от какво е. Нещо да не е от сезона ли ?

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Ами това си е от пубертета .. и аз в момента имам под очите няколко което не искат да се махнат и ги мажа с дневен крем на Невеа един синичък против пъпчици а след това и с тоник-а на Нивеа и до 2-3 дни ми се махат

Повече от фен
    Не ползвай спирт само ще ти изсуши кожата...най-добре си вземи на Виши-Нормадерм...той помага при раздразнена кожа.Иначе за пъпките съм чувала,че ти трябва гореща вода и клечка за уши.На едното крайче на клечката трябва да сложиш от водата и за 1-2 секунди допираш до пъпката...не съм го пробвала все още,но звучи надеждно...

Мега фен Аватара на ameli
    може да е обрив
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    може да е обрив
    Не само,твърде възможно е да е възпаление,замърсяване и т.н .. отиди на дерматолог-не се мажи в никакъв случай със спирт-не можеш да си представиш какво ще ти се случи на лицето..

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    И на мен ми излезнаха много Маски,гелове нищо не помага

Мега фен
    Град
    София
    Абе недей да си мажеш пъпките със 3драве и Бочко.Цаката е да ги иэсушиш,а така няма да стане.Със 3драве и Бочко се мажат,ако примерно си ги раэчоплила.Естествено,ако искаш по-бърэо да се раэкарат недей да ги пипаш иэобщо.И да энаеш,че всичките тея стикове,рол-онове и т.н са ала-балааа.По-добре просто си иэмий преди да легнеш лицето с някакъв гел,предполагам поне това имаш,и готово.То с тея маэила един тон и това не е работа.Кво си се шокирала,бре..
    [size=7][b][u]fosse cos

само не си мии лицето със сапун
    phah

Тони, 2-3 клас имах едни пъпки, като обрив изглеждаха, ама си бяха чисти пубертетски пъпки. Минаха ми с едно лекарство(май такова се води) на Glory, с прополис, в ампулка е.

Обаче ме съмнява, че твоето е някакъв обрив. От лосиона Акне аут лицето ми получи алергична реакция, беше отвратително изгорено и цялото обринато. Мазах го с крем за суха кожа, за да се възстанови. Пробвай с алергозан да се намажеш.

Не знам кое от двете неща ти се е случило, но предполагам, че е второто. Не е нормално така изведнъж да ти избият пъпки. Ако са малки, ситни и без връх, вече почти на 80% съм сигурна, че е някаква алергия. Днес гледай да облекчиш кожата, а утре върви на дерматолог. Надявам се да съм ти помогнала. :]

Мега фен Аватара на ameli
    От лосиона Акне аут лицето ми получи алергична реакция, беше отвратително изгорено и цялото обринато.
    и аз така-мазах се окооло 1 седм. и нищо ми нямаше, но после беше като теб. мина 1 месец и снощи режих пак да се мацна на 1-2 места, но на сутринта бях червена и мноооого сърбеше
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Пловдив
    охх мерси на всички,чистих си го с хиляда неща и утре ще видим какво е положението
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue