.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на vanesa0pld

Вид дрогиране?

Здравейте.Искам да ви попитам едно нещо.Накратко ще разкажа историята.
    Сега съм в нов клас и вече започнахме да се поопознаваме.И в четвъртък си говорехме с едно момиче за пушенето и въпросното момиче казва:Еми то и аз пуша..чай И аз някаква започвам да се смея а тя вика:Не бе,наистина не се бъзикам.Разказа ми как увива чай в някава специална хартия и после това нещо до пуши..и наистина не се бъзикаше.Показа ми направената от нея ''цигара;;
    Та искам да ви попитам това вид дродиране ли е...и вредили на здравето.
    П:П-Моля без отговори от рода-''Еми опитай''....Не искам да ставам наркоманка

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Като начало чая не е наркотик
    И аз не съм пушил такова нещо, но са ми казвали, че било гадно, не е дрогиране просто стана по известно и може би е някакъв заместител, на тревата, да се утолят. Пък дали вреди на здравето не знам. И все пак ако греша поправете ме..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ами нищо чудно! Това съм го чувал и е пълна простотия точно като чубрицата, с която се правеха на големи "гъзар(к)и" едно време. Шантав свят - какво очакваш. Тъпи и "готини" дегенерати навсякъде. Вече очаквам и изсъхнали лайна да пропушат и после като лъхнат с уста да си мислят, че пърдят. България днес, тук и сега.

ХахахАХаАХхахХахахАХаАХха хХахахАХаАХхахХахахАХаАХх ахХахахАХаАХхахХахахАХаАХ хахХахахАХаАХхахХахахАХаА ХхахХахахАХаАХхах
    КОПЕЛЕ КАКВИ ХОРА ИМА КОПЕЛЕ БОЖЕ ТИ СИ КОПЕЛЕ КАКВО ПРИЧИНЯВАШ НА ХОРАТА КАТО ГИ СЪЗДАВАШ .

МОМИЧЕ НИКОГА НЕ ПИПАЙ ЧАЯ !!!! ЩЕ СЕ ПРИСТРАСТИШ ОТ ПЪРВАТА ДРЪПКА ! НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СЕ ВЛАДЕЕШ И ЩЕ ИЗПРОДАДЕШ ЦЯЛАТА ВИ КЪЩА ПРЕДИ ДА СИ СЕ ОСЪЗНАЛА ЗА ЧАЙ !!! ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ ПИПАЙ ЧАЯ ЧУВАШ ЛИ МЕ !! ТОВА Е ОПАСНА ДРОГА ОТ ТЕЖКА ФОРМА ! ЩЕ УМРЕШ !
    phah

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    ХахахАХаАХхахХахахАХаАХха хХахахАХаАХхахХахахАХаАХх ахХахахАХаАХхахХахахАХаАХ хахХахахАХаАХхахХахахАХаА ХхахХахахАХаАХхах
    КОПЕЛЕ КАКВИ ХОРА ИМА КОПЕЛЕ БОЖЕ ТИ СИ КОПЕЛЕ КАКВО ПРИЧИНЯВАШ НА ХОРАТА КАТО ГИ СЪЗДАВАШ .

МОМИЧЕ НИКОГА НЕ ПИПАЙ ЧАЯ !!!! ЩЕ СЕ ПРИСТРАСТИШ ОТ ПЪРВАТА ДРЪПКА ! НЯМА ДА МОЖЕШ ДА СЕ ВЛАДЕЕШ И ЩЕ ИЗПРОДАДЕШ ЦЯЛАТА ВИ КЪЩА ПРЕДИ ДА СИ СЕ ОСЪЗНАЛА ЗА ЧАЙ !!! ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ ПИПАЙ ЧАЯ ЧУВАШ ЛИ МЕ !! ТОВА Е ОПАСНА ДРОГА ОТ ТЕЖКА ФОРМА ! ЩЕ УМРЕШ !
    добре де малко прекалих,но бях под вълнение... да пушиш чай

айде простено ти е
    phah

Мега фен Аватара на EarthShaker
    това е третата такава тема, която чета ДНЕС...

10 теми по-надолу има друга.. ти бавна ли си?

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ами нищо чудно! Това съм го чувал и е пълна простотия точно като чубрицата, с която се правеха на големи "гъзар(к)и" едно време. Шантав свят - какво очакваш. Тъпи и "готини" дегенерати навсякъде. Вече очаквам и изсъхнали лайна да пропушат и после като лъхнат с уста да си мислят, че пърдят. България днес, тук и сега.
    хахахах това е просто уникално ама и донякъде вярно докъде стиганаха тези хора чубрица чай .... аз всъшност съм малка 7 клас но цигари дрога или някви подобни не са за моята уста момиче не гледай другите какво правят "ВСЕКИ СЕ РАЖДА ОРИГИНАЛЕН НЕ УМИРАЙ КАТО КОПИ" това е бърза смърт и от моя клас имам минимум 16 пушаци а сме 29 послушай ме както и др. изразени мнения по темата !

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Чаят сам по себе си не е вреден, както и да го приемаш. Но става ли въпрос за пушене, все пак ти вреди заради поетите катрани или там какви бяха вредни вещества от пушека.
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Чаят сам по себе си не е вреден, както и да го приемаш. Но става ли въпрос за пушене, все пак ти вреди заради поетите катрани или там какви бяха вредни вещества от пушека.
    +1

Май всички досега писали в темата не знаят на какво се вика чай. Сериозно ли си мислите, че това е обикновен чай...

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от whiteterror
    Май всички досега писали в темата не знаят на какво се вика чай. Сериозно ли си мислите, че това е обикновен чай...
    exactly, но до колкото знам той пак не се пуши.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от whiteterror
    exactly, но до колкото знам той пак не се пуши.
    Блажени са малоумните, само това мога да кажа

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си