трябва ли да има кафета близо до училище?как мислите?
...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...
Кафета?
мухах..
не,поне аз мисля,че е тъпо,докато Йорданчето се ''бори'' с вредната храна в училище и се ''мъчи'' да '' вкара полезни храни въс всяка лафка'' .. е тъпо с тея кафенета,смешно е ,това не ви е в някоя фабрика и през почивката-на кафенце с баничка от вкъщи..!
И аз не го смятам за много удачно, но когато имам свободен час ходя.
единственото кафе, което пия, е сутрин в нас - домашно свареносилно, събуждащо, разведряващо! Кафенетата около даскало са сборни пунктове на най-различни клюкари, кифльоци, фешънчета и прочее.. до моето даскало има и като мина до него ме напушва на смях..
![]()
Точно до мойто даскало има доста...като включим и мола,който пък се ползва И само за обществена тоалетна и возене по ескалаторите...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
абе трябваа то0о в моето даскало в стола има само прясно мляко,банани и шоколад LZ ааа и някакви кренвиршки ии работи мн малко![]()
а около даскалото си има кафенета,магазинчета,дюнер и,пици.... и тва е екстра иначе треа да седя гладна и то не само аз а цялото даск
![]()
![]()
Не бих искала мойте деца да бягат от час, за да сърбат кафенце, но пък на мен ми е приятно да си кибича![]()
![]()
Еми до моето даскало има 3 кафета..1 кръчма и няколко магазинчета.. В голямото ходя в кафето,не за друго,а да хапна 1 принцеса или 1 сандвич,заощото лафките са препълнени ,а магазинчетата и те..
Не че отивам да се правя на кифла,да пия кафе с цигара в ръка и т.н. както правят някои
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Емии при нас има кафета,но там продават банички,дюнери и т.н. така,чее не може без тях![]()
не може даскало без кръчми и кафета, аз като ходя примерно 2 смяна минем през кръчмата за по една чорба с бира майна и спокойни отиваме в час.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ТРЯБВА ДА ИМАЗадължително е !
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
около моето даскало е пълно с кефенета....
и въпроса ти е страшно тъп...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не на развъдниците на кифли и курви!!!
Според мен трябва да има кафета, но като влезнат кифлите да се превръща в газова камера,хихи![]()
това че покрай училищата е пълно с кафета е ясно..въпроса ми е трябва ли да ги има?кое му е тъпото ?Първоначално написано от PurpleDream
...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...
ами те не се строят само защото на близо има училище, какво целиш с тоя въпрос всички да кажат, че не трябва и примерно да почнат да се затварят кафенета, само защото има наооколо училище и учениците ходят там ли??? за мен въпроса е тъп!Първоначално написано от mihichkaaa
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Трябва да има, да. Когато имаш свободен час, ко праиш? Висиш си в даскалото ли? А, и все пак никой не ви кара да ходите в кафетата, ако искаш отиваш да пиеш едно кафе на спокойствие, ако не искаш си висиш в даскалото. Кое му е кифленското само не разбрах?![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
Не знам, неутрална съм по въпроса, но би ми било супер интересно да видя как всички курвички и кифли няма да има къде да ходят да си пушат цигарите...Първоначално написано от mihichkaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Пуу умрели сме за смръдливите кафета... (знаех си)Първоначално написано от mrtn
До моето у-ще има Еврофутбол, което става за кафе. Ходила съм там само 2-3 пъти. А иначе си има и "пушалня" срещу даскалото и там се пуши. Все ми е тая дали ще има кафета или не, и без това не ходя![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Около мойто няма,ама в стола продават кафенца...Ама все ми едно дали има,аз не ходя.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
До нашето даскало има и всяко междучасие сме там много е готино.Според мен трябва.![]()
ми като имам свободен час отивам на игрището да ритам с приятели... напримерПървоначално написано от BlaCkMoOn
![]()