.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: кафета

Еми трябва

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Цитирай Първоначално написано от BlaCkMoOn
    Трябва да има, да. Когато имаш свободен час, ко праиш? Висиш си в даскалото ли? А, и все пак никой не ви кара да ходите в кафетата, ако искаш отиваш да пиеш едно кафе на спокойствие, ако не искаш си висиш в даскалото. Кое му е кифленското само не разбрах?
    ми като имам свободен час отивам на игрището да ритам с приятели... например
    Еми хубаво, пич, ама аз къде да ходя като няма игрище, а и не ритам
    AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....

Повече от фен Аватара на razores
    До мойто даскало има 2 :P

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Трябва да има, да. Когато имаш свободен час, ко праиш? Висиш си в даскалото ли? А, и все пак никой не ви кара да ходите в кафетата, ако искаш отиваш да пиеш едно кафе на спокойствие, ако не искаш си висиш в даскалото. Кое му е кифленското само не разбрах?
    ми като имам свободен час отивам на игрището да ритам с приятели... например
    Еми хубаво, пич, ама аз къде да ходя като няма игрище, а и не ритам
    извинявай, ама баси западналото даскало имаш.. да няма никакви игрища?! А защо пък задължително футбол?! Ами баскетбол, волейбол? Не ти ли е по-приятно да спортуваш, отколкото да кибичиш в кафето отсреща

Oх и без да ми казваш знам, че е западнало Има си физкултурен салон, ама винаги е зает, така че, волейбол и баскетбол играя само в час. За това, когато имаме празен, предпочитм да ида в кафето с компанията, отколкото да търпя изцепките на пуберите, висящи в двора
    AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Определено ДА.То ако няма кафето около него к"Ф"о училище е?

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Около мойто даскало има 2 кафета и една бензиностанция, която също се ползва за кафе И да смятам, че трябва да има... никой не те кара да ходиш насила там, ако не искаш, недей, за какво пък да няма.

Повече от фен
    Град
    плд
    Да, защо не. Като имаме свободен какво до правим.
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от razores
    До мойто даскало има 2 :P
    до моето пък 3.. 1 или 2 закусвални ,не съм сигурна колко точно са и 1 кръчма ... има 3 магазинчета 1 нон-стоп и още едно кафене само че мааааааалко по-нагоре отделно дет имаме 3 лавки..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами тъй като моето даскало се намира в центъра горе-долу навсякъде има магазинчета и кафета...Не ми пречат.

само кафетаа и що кафето го свързвате с кифлитее ? при мойто даскало има 2 - 3 аама са малки ама ни ми пречи като има свободен ходим чак до центара на хубаво кафенце мн се щури __________________________________________________

Много тъпо кво да се правии .
    --- Тва е живота

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от silvana95
    само кафетаа и що кафето го свързвате с кифлитее ? при мойто даскало има 2 - 3 аама са малки ама ни ми пречи като има свободен ходим чак до центара на хубаво кафенце мн се щури
    ти на себе си ли се смееш??

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    твърде кифленско е..
    +++++
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    твърде кифленско е..
    +++++
    И кое му е кифленското? Аз отивам в голямото да си взема една принцеса или бейкролс там .. и 1 nestea и си ги ям в кафето,защото там си ям на спокойствие... Не отивам,за да пуша и да пия кафе... и да си говоря с приятелите ми какви ботушки съм видяла и т.н.... Майка ми като ходи на кафе да не е ``кифла`` я??

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ами и покрай моето училище има.
    Не ми пречат , защото и аз ходя понякога.
    И не мисля , че е 'кифленско' .. спрете да говорите САМО за 'кифли'.
    И аз ли трябва да се наричам 'кифла' , защото еди - кой си казал ?!
    Не , не .. СПРЕТЕ с тези изрази.
    Кафенетата са , за да си починеш за 1 час. Не да сме там цял ден..

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Трябва!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    твърде кифленско е..
    +++++
    Аз отивам в голямото да си взема една принцеса или бейкролс там .. и 1 nestea и си ги ям в кафето,защото там си ям на спокойствие... Не отивам,за да пуша и да пия кафе... и да си говоря с приятелите ми какви ботушки съм видяла и т.н....
    Ти го правиш. Това е хубаво! Ама аз имам една съученичка която еднам чака свободен час да иде да пуши в кафенето и да пие нещо. Пък е само на 14, като я усетя как мирише на цигари ме боли сърцето за нея. Пък ако не ходи на кефене, отива там зад училището всяко междучасие и айде, пуши като комин сигурно..
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Имаме 2 кафе машини пред даскало и в лафката могат да ти направят. Както и около даскало има всякакви видове бързи закуски от които пак можеш да си вземеш. Но кафене няма, а и не смятам че е нужно.

Голям фен Аватара на 50cent
    е кво толкова бе хора, ся ние кадето сме в по-горните курсове си ходим на кафенце по една цигарка пък после пак на час и това ми е много по добре отколкото да ям накви миризливи кренвиеши и баници, на нас ни е много кефчец еи така да си седнем една компаниика и да си земем по едно кафе да се разбудим да си кажем две мъжки думи или пък с приятелката да седнем да се понатискаме там тва онова и аиде пак на даскало

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    хубаво е да,според мен поне е хубаво.Аз от няколко години съм свикнала със съученички да ходим на кафеХубаво е защото ставаме 15 мин преди да почне часа отиваме за 5 мин в училище и спокойно всичко Да лично според мен е хубаво да има кафета,но не постоянно да се кисне в тях и да не се влиза в часовете,а преди или след даскало нещо такова няма нищо лошо

Ем що да няма,то никой не ви кара на сила да ходите. И като кажеш "кафене" що задължително го свързвате с цигари? Аз ходя по кафета и не пуша... Като имаме свободен час ходим. Пък кой ще ходи на двора да рита,кой по кафетата,ми въпрос на мнение Някои не са по спорта...

Въпроса ти е страашно тъп поради причината че ТРЯБВА звучи все едно всяко училище трябва да си върви с кафененце по скоро трябваше да е Искате ли да има кафене при вашето училище...но както и да е ...по темата са би било много хубаво да си имаме кафенце при даскало
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Град
    Ивагакуре
    Ами то до нашето даскало има много кафета ии...
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    ми яко е до мойто даскало има 2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си