Еми хубаво, пич, ама аз къде да ходя като няма игрище, а и не ритамПървоначално написано от Tempest
![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
извинявай, ама баси западналото даскало имаш.. да няма никакви игрища?! А защо пък задължително футбол?! Ами баскетбол, волейбол? Не ти ли е по-приятно да спортуваш, отколкото да кибичиш в кафето отсрещаПървоначално написано от BlaCkMoOn
![]()
Oх и без да ми казваш знам, че е западналоИма си физкултурен салон, ама винаги е зает, така че, волейбол и баскетбол играя само в час. За това, когато имаме празен, предпочитм да ида в кафето с компанията, отколкото да търпя изцепките на пуберите, висящи в двора
![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
Определено ДА.То ако няма кафето около него к"Ф"о училище е?![]()
Около мойто даскало има 2 кафета и една бензиностанция, която също се ползва за кафеИ да смятам, че трябва да има... никой не те кара да ходиш насила там, ако не искаш, недей, за какво пък да няма.
.........
до моето пък 3.. 1 или 2 закусвални ,не съм сигурна колко точно са и 1 кръчма ... има 3 магазинчета 1 нон-стоп и още едно кафене само че мааааааалко по-нагореПървоначално написано от razores
отделно дет имаме 3 лавки..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ами тъй като моето даскало се намира в центъра горе-долу навсякъде има магазинчета и кафета...Не ми пречат.
само кафетаа![]()
![]()
![]()
и що кафето го свързвате с кифлитее ?
![]()
![]()
при мойто даскало има 2 - 3 аама са малки
ама ни ми пречи като има свободен ходим чак до центара на хубаво кафенце
![]()
![]()
![]()
мн се щури
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+++++твърде кифленско е..
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
И кое му е кифленското? Аз отивам в голямото да си взема една принцеса или бейкролс там .. и 1 nestea и си ги ям в кафето,защото там си ям на спокойствие... Не отивам,за да пуша и да пия кафе... и да си говоря с приятелите ми какви ботушки съм видяла и т.н....Първоначално написано от kukli4kata001
Майка ми като ходи на кафе да не е ``кифла`` я??
![]()
![]()
Ами и покрай моето училище има.
Не ми пречат , защото и аз ходя понякога.
И не мисля , че е 'кифленско' .. спрете да говорите САМО за 'кифли'.
И аз ли трябва да се наричам 'кифла' , защото еди - кой си казал ?!
Не , не .. СПРЕТЕ с тези изрази.
Кафенетата са , за да си починеш за 1 час. Не да сме там цял ден..
Трябва!![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ти го правиш. Това е хубаво! Ама аз имам една съученичка която еднам чака свободен час да иде да пуши в кафенето и да пие нещо. Пък е само на 14, като я усетя как мирише на цигари ме боли сърцето за нея.Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Пък ако не ходи на кефене, отива там зад училището всяко междучасие и айде, пуши като комин сигурно..
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Имаме 2 кафе машини пред даскало и в лафката могат да ти направят. Както и около даскало има всякакви видове бързи закуски от които пак можеш да си вземеш. Но кафене няма, а и не смятам че е нужно.
е кво толкова бе хора, ся ние кадето сме в по-горните курсове си ходим на кафенце по една цигарка пък после пак на час и това ми е много по добре отколкото да ям накви миризливи кренвиеши и баници, на нас ни е много кефчец еи така да си седнем една компаниика и да си земем по едно кафе да се разбудим да си кажем две мъжки думи или пък с приятелката да седнем да се понатискаме там тва онова и аиде пак на даскало
хубаво е да,според мен поне е хубаво.Аз от няколко години съм свикнала със съученички да ходим на кафеХубаво е защото ставаме 15 мин преди да почне часа отиваме за 5 мин в училище и спокойно всичкоДа лично според мен е хубаво да има кафета,но не постоянно да се кисне в тях и да не се влиза в часовете,а преди или след даскало нещо такова няма нищо лошо
![]()
Ем що да няма,то никой не ви кара на сила да ходите. И като кажеш "кафене" що задължително го свързвате с цигари? Аз ходя по кафета и не пуша... Като имаме свободен час ходим. Пък кой ще ходи на двора да рита,кой по кафетата,ми въпрос на мнениеНякои не са по спорта...
Въпроса ти е страашно тъп поради причината че ТРЯБВА звучи все едно всяко училище трябва да си върви с кафененце по скоро трябваше да е Искате ли да има кафене при вашето училище...но както и да е ...по темата са би било много хубаво да си имаме кафенце при даскало
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Ами то до нашето даскало има много кафета ии...![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.