Предлагам да се направи един онлайн чат за сайта , мисля че ще стане мн яко![]()
![]()
идеята може да се окаже добра или поне от гледна точка на това, че може да се спре чата по темите...
Хаха темите няма да останат празни пак ще се чата които къде иска в темите или чата , направих тази анкета защото това е голям форум с мн онлайн потребители и мисля , че има нужда и о т чатПървоначално написано от DevilInDisguise
Защо не![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Срамно е наистина да няма чат вместо да се правят теми от сорта чат зона или чат .Така ще влизат повече от 300 човека през деня .
Преди много много време имаше онлайн чат. Всеки път като влизах, нямаше никой.
Което е обяснимо. Чата си е чат, има си скайп, icq, google talk и т.н. и който му се чати, ги използва. Форума е различна форма на общуване от чата и си има своя чар. Хората ползват форуми, за да пишат в теми, а не за да чатят.![]()
И аз дадох положителен отговор за чата!
Губи се смисъла на форума!
Та нали за това е направен - ЗА ДИСКУСИИ , пък относно СПАМ-а - него винаги ще го има - НАВСЯКЪДЕ!![]()
![]()
а теб трябва да те баннат, фейкПървоначално написано от Alexandra93
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
По добре онлайн чат отколкото всеки ден да се създават има няма по 20 теми за да може някои потребители да си пишат![]()
Като искате СЕКС чат вървете в гепимето, там има всякакви с всякакви наклонности.Чата ще обезмисли самия форум...![]()
Гласувах с Да, въпреки че от няколко седмици си имаме чат в Скайпа около 10-15 човека от форума.![]()
Който иска да ми прати ЛС със скайп името си.
Такъв чат не обезмисля форума, защото темите с проблемите пак си седят.И пак им отговаряме.