.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Какво да правя?

Обръщам се към вас,защото съм раздвоена,всичките ми приятели казват различно..незнам как да постъпя.Имам приятел от 6 месеца вече по голямо от мен с 3 години и общо взето всичко си вървеше гладко без проблеми,но той излезе отпуск тия дни и по цял ден излиза с негов приятел ходи по разни планини вили ала бала..и за мен намира супер малко време.На приятелките ми гаджетата им звънят през 1 час,а моя ми звъни веднаж на ден..чувствам се някак все едно не му пука какво правя сега..с кой съм и т.н.Иначе ако разбере че съм излизала почва да ми се цупи..Въпроса ми е дали да го скъсам?Какво да му кажа въобще,просто не се интересува хич напоследък от мен,а това е достатъчно за да се почувствам отхвърлена..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    На приятелките ти гаджетата са олигофрени.

Хванала си си мъж, който ти дава свобода, пък се оплакваш.

Ако ти звънеше всеки час пак щеше да искаш да го скъсаш.
    Аз да бях ептен нямаше да се обаждам.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Баси тъпото, естествено, че трябва да излиза човека.
    За какво ти е да ти звъни през 5 минути, накрая ще ти писне, чесно ...
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

Да,напълно съгласна съм...

А ако ти звънеше през 5-10 минути наистина щеше да ти омръзне много бързо
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    София
    Може би неиска да се задушавате, знам ли.
    Нов ник: Cassidy

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

И аз съм съгласна. Аз обичам да ми се обаждат ако имат да ми казват нещо. В противен случай се задушавам.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Маццка,честно да ти кажа и ние момичетата не знаем кво искаме.Хем да не ни се обаждат,за да ни проверяват,хем обратното ... Еми моя съвет е да поговориш със него,да му изясниш,че искаш да ти си обажда по повече от 1 път на ден и,разбира се, да се виждате по-често Според мене откровеността е отговора.Поговорете пък ще решиш след това какмо да правиш.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Голямо разискване се получи, а истината е, че просто ти липсва. Кажи му го като ти се обади или ти му се обади да му го кажеш.

Голям фен Аватара на Crazytu
    Ти си си хванала идеалният приятел, който не ти звъни през 5 секунди ии както казаха по-горе ти дава свобода, а се оплакваш .. Но както и да е .. Преди да го отрежеш защо не поговорите, кажи му как се чувстваш ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

И той има нужда от малко свобода, изчакай пък ако продължава да е все така поговорете - това е единствения начин да разясните проблемите, които те тормозят и евентуално да намерите решение за тях.

Супер фен Аватара на gabi_94
    ааабе добре си си, не се вкарвай в некви филми, ти кво искаш да ти звъни през 5 минути и постояно да те пита къде отиваш, с кого, кога ще се прибереш и т.н. На една мн близка моя приятелка гаджето и е определило даже вечерен час и постоянно и звъни, пише смси, повярвай от нея знам, че е досадно и се карат много именно заради това.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ако толкова искаш да ти звъни по-често, кажи му през 3-5 часа да ти звъни, за да го чуеш само какво прави.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    с бившия ми бяхме по същия начин..само че разликата е ..че аз се тровех 9 месеца...ясно е на къде отиват нещата...

Голям фен Аватара на RaZzer

+++
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Според мен е тъпо да мислиш да късате.. Както казаха вече той ти дава свобода, която в много връзки липсва.. Може би няма проблем в него..в смисъл отчуждаване, а просто си е такъв.. Има различни хора за това не гледай какви са приятелите на приятелките ти.. Поговори с него ако наистина толкова те дразнят тези неща, които сподели с нас и си решете какво да правите..

И аз не мисля ,че трябва да късате
    В началото на връзката със сегашният ми приятел,той ми звънеше през 1 час,после по 5-6 пъти на ден и така до днес -средно по 2 пъти на ден,ако не се видим.Званим си само да се разберем каде да се видим,дали ще идва вкъщи или аз утях ,или да се разберем нещо.
    ТОва не е от значение по колко пъти ще се чуете.
    Всичко отминава,ще видиш че ако се задържите по повече ще има дни в които няма да се чувате ,няма и да се виждате.Но това не означава че трябва да късате...ддз
    Ако връзката е отвърдена няма от какво да се притесняваш

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Хората са различни. Нищо притеснително няма в държанието на приятеля ти освен това, че ти се цупи, когато излизаш.

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на mOBSCENE

Re: Какво да правя?

Цитирай Първоначално написано от betyrk
    Обръщам се към вас,защото съм раздвоена,всичките ми приятели казват различно..незнам как да постъпя.Имам приятел от 6 месеца вече по голямо от мен с 3 години и общо взето всичко си вървеше гладко без проблеми,но той излезе отпуск тия дни и по цял ден излиза с негов приятел ходи по разни планини вили ала бала..и за мен намира супер малко време.На приятелките ми гаджетата им звънят през 1 час,а моя ми звъни веднаж на ден..чувствам се някак все едно не му пука какво правя сега..с кой съм и т.н.Иначе ако разбере че съм излизала почва да ми се цупи..Въпроса ми е дали да го скъсам?Какво да му кажа въобще,просто не се интересува хич напоследък от мен,а това е достатъчно за да се почувствам отхвърлена..

Божеее ти глупава ли си или да?!
    Явно момчето не е лигльо както повечето!За жалост моя е
    както и да е..СЕДНИ СИ НА ДУПЕТО и не говори такива простотии Тва ,че не ти звъни през 1 минута не значи ,че не му пука за теб
    Отхвърлена?!Ти изобщо знаеш ли значението на тази дума?!
    Абе ..Радвай се на това ,което имаш!Не прекалявай.

Намери една свястна причина ,че да го зарежеш
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Цитирай Първоначално написано от Crazytu
    Ти си си хванала идеалният приятел, който не ти звъни през 5 секунди ии както казаха по-горе ти дава свобода, а се оплакваш .. Но както и да е .. Преди да го отрежеш защо не поговорите, кажи му как се чувстваш ..
    +
    All i want is... everything
    I'm just a wanna be.

Иначе ако разбере че съм излизала почва да ми се цупи..
    Защо се цупи ако разбере че си излизала???

Супер фен Аватара на Amateur
    Виж са поговори си с него,кажи му че имаш нужда от повече внимание ако не ти го даде му бии шута!

Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Маццка,честно да ти кажа и ние момичетата не знаем кво искаме.Хем да не ни се обаждат,за да ни проверяват,хем обратното ... Еми моя съвет е да поговориш със него,да му изясниш,че искаш да ти си обажда по повече от 1 път на ден и,разбира се, да се виждате по-често Според мене откровеността е отговора.Поговорете пък ще решиш след това какмо да правиш.
    Напълно съм съгласна с написаното жените винаги искаме това, което не притежаваме! Имаш известна свобода за които доста момичета копнеят наслаждавай се
    Истинските жени никога не са с истински мъже, защото истинските жени не се съгласяват от първия път, а истинските мъже не се предлагат втори път...!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Момчето има нужда от свобода като всеки нормален човек. Бъди сигурна, че ако ти звънеше по-честичко пак щеше да си недоволна и да разправяш колко е досадно и как те задушава... Недей да правиш глупостта да го скъсаш - просто седнете и поговорете, кажи му, че ти липсва, че имаш нужда малко по-често да се чувате и така...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

поговорете.. обясни му това,което споделяш тук

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

Обръщам се към вас,защото съм раздвоена,всичките ми приятели казват различно..незнам как да постъпя.
    ако мислиш, че тук ще получиш еднакви отговори - много се лъжеш...
    Имам приятел от 6 месеца вече по голямо от мен с 3 години и общо взето всичко си вървеше гладко без проблеми,но той излезе отпуск тия дни и по цял ден излиза с негов приятел ходи по разни планини вили ала бала..и за мен намира супер малко време.
    еми не може постоянно да е с теб, приеми го...
    На приятелките ми гаджетата им звънят през 1 час,а моя ми звъни веднаж на ден..чувствам се някак все едно не му пука какво правя сега..с кой съм и т.н.
    ами човека си купонясва, не може да е трезвен постоянно и само за теб да смили, има си приятели човека- забавлява се...
    Иначе ако разбере че съм излизала почва да ми се цупи..
    ами много е тъп...
    Въпроса ми е дали да го скъсам?Какво да му кажа въобще,просто не се интересува хич напоследък от мен,а това е достатъчно за да се почувствам отхвърлена..

ако го обичаш, ще ги приемеш тия неща или ще говориш с него....инъчеее мн си зле- излиза с приятели, не ти звъни- айде да го разкараш....тъпо, мн тъпо....
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си