- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Измамено момиче
С приятелят ми сме заедно от година и пловина в началото често излизахме но с течение на времето все по рядко, в последно време се виждаме но имам чувството, че само заради секса говорила сьм с него но той отрича незнам какво да правя ....![]()
![]()
![]()
Ми режи го, като е смотаняк... (поне така излиза от написаното от теб)
Първоначално написано от HanopkaH
Ти осмисляш ли написанотоВече са говорили ама оня тъпак се е правил на 6 без 10...
Оффф говори още един път с него и ако тогава не се получи - режи го![]()
Съгласна съм.Първоначално написано от vas4e3to0
![]()
и азПървоначално написано от slun4ice_90
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
go to church
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Ако е с теб заради секса - пак би отрекъл ,защото естествено ,че ти като разбереш това ще го скъсаш.
Подкрепям предишните мнения.След като сте заедно от толкова дълго време би трябвало да го познаваш достатъчно добре за да прецениш дали те лъже
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
нещо в тая тема ме кара да се смея, не знам защо....
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ами незнам какво очакваш от този форум да ти каже ,но единственото,което можеш да направиш е да говориш с него.![]()
.. yepПървоначално написано от vas4e3to0
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Така си е .. не можеш да бъдеш убедена,че е заради секса с теб..
затова поговори,или почакай,разбери какво прави..ала бала и ако наистина се окаже така-късайте.
пробвай да внесеш разнообразие![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Е ти очакваш да ти признае че иска само да топи чушкатаПървоначално написано от IzMaMeNoMoMiChE
Аз ли да те уча как се познава дали е за секс или и още нещо. Броя на срещите ви съвпада ли с пътите в които правите секс?
Случа ли се да се виждате просто така? За 15 минути примерно да си поприказвате само?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Режи го бе, скъсай го, мели го на кайма, дай го на кучетата...![]()
Станислава
emi govori6 s nego ako pak se pravi na idiot reje6 i tova e.....osven ako ne iska6 da te polzva samo kato sexkukla![]()
еми не му пускай 2-3-4 и т.н пъти (колкото прецениш) като се видите ако само за това ти мрънка начи е с теб заради секса и може спокойно да го резнеш![]()
мда,съгласна съм..от какъв зор ще се хабиш за индивид,който очевидно не езаинтересован от теб и чувствата ти....бъди поне малко егоистПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Първоначално написано от Marinchety
vas4e3to0 написа:
Оффф говори още един път с него и ако тогава не се получи - режи го
+1
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
чее никой не те кара да го търпиш![]()
Просто аз