Много ви е лесно да говорите на всички.
Не ви пожелавам подобни неща, разбира се, но на думи е лесно...
Няма да споменавам, че дори момичето не знае причината (може да е основателна, разбира се винаги има по-разумно решение, но не се знае какво е. Не се е стигнало до крайности...до колкото разбрах, само викове е имало...
Факта, че съжалява също нищо ли не означава )
таа (отклоних се)...щом момичето не знае причината, вие също няма как да я знаете...
как аджеба раздавате правосъдие, говорите за разводи и т.н
Може да има (не, че може а е сигурно) причина за това нещо...
Да, възможно е да е било в следствие на срес...и най-малкото нещо да го е изкарало извън релси, не споря - може
но след като не знаете (и няма как да сте сигурни) защо хвърляте толкова сериозно обвинения?!
Споменахте, че няма идеално семейство...мога да се съглася, но не е в това въпроса.
Едно семейство трябва да се справя с трудностите...не може при най-малкото нещо (не омаловажавам случлилото се! говоря принципно) ...
Едно здраво семейство се гради с много лишения и преглъщания. (Поне така мисля )
От друга страна ако няма разбирателство също е съществен проблем...
Мисълта ми е да не се притесняваш, защото явно нещата ще се оправят...
До колкото разбрах подобни прояви не са системни...
Относно позицията - аз мисля, че не трябва да заемаш страна (стига да съм разбрал правилно ситуацията, разбира се, но поправи ме ако съм сгрешил)
Обясни и на 2мата, че искаш атмосферата в дома ви да е спокойна, да няма скандали...и че ако имат проблеми да ги решат цивилизовано (ако е възможно)
Общо взето това исках да кажа...само не съм убеден дали правилно съм разбрал ситуацията.