Има едно момиче от моя клас, което се казва се Камелия. Тя е супер твърдоглава и не приема мнения различни от нейното. Скоро измисли идеята в класната ни стая да има папагали и ме пита и аз и казвам, че не ми допада идеята и спорихме много далго време. Хич не ми пука какво мисли, но тя започна да навива момичетата и момчетата срещу мен. Сега може би около 70% от класа ни не ми говорят, а другите се държат гадно с мен. Справям се и не ми пука кой знае колко. Не пиша темата, за да се оплаквам от живота си, а по-скоро да попитам как да се справя с Камелия? В един час по психология трябваше да правим групова задача и да си измисляме синволи и някви такива. В една група бяхме аз, Крис, Румяна и Камелия и още други. Крис е от хората, които винаги имат мнение и си го отстояват до край. Обаче за синвола не можахме да се разберем и стана така че започнахме да спорим аз, Крис и Румито срещу Камелия ама не се преборихме и стана на нейната. Много съжелявам, че ви занимавам с моите проблеми, но наистина трябва да намеря начин да се справя. Благодаря предварително.