.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Не мога да споря постоянно

Има едно момиче от моя клас, което се казва се Камелия. Тя е супер твърдоглава и не приема мнения различни от нейното. Скоро измисли идеята в класната ни стая да има папагали и ме пита и аз и казвам, че не ми допада идеята и спорихме много далго време. Хич не ми пука какво мисли, но тя започна да навива момичетата и момчетата срещу мен. Сега може би около 70% от класа ни не ми говорят, а другите се държат гадно с мен. Справям се и не ми пука кой знае колко. Не пиша темата, за да се оплаквам от живота си, а по-скоро да попитам как да се справя с Камелия? В един час по психология трябваше да правим групова задача и да си измисляме синволи и някви такива. В една група бяхме аз, Крис, Румяна и Камелия и още други. Крис е от хората, които винаги имат мнение и си го отстояват до край. Обаче за синвола не можахме да се разберем и стана така че започнахме да спорим аз, Крис и Румито срещу Камелия ама не се преборихме и стана на нейната. Много съжелявам, че ви занимавам с моите проблеми, но наистина трябва да намеря начин да се справя. Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    За какво ви са папагали ве? За да повтарят думите на даскала и да помните по-лесно ли?

Ми... и аз съм на мнение, че не ни трябват, но няма значение това сега. Моля ви наистина ми трябва помощ как да ми чува малко мнението...

Папагали в класната стая..омг.Тва за първи път го чувам Тая бавна ли е бе?!?!Кажи и да се не прай на толко отворена и да спре с глупавите идеи!!!!!
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    За какво ви са папагали ве? За да повтарят думите на даскала и да помните по-лесно ли?
    +1 Като толкова иска папагал да си вземе за вкъщи Баси лиглата
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Баси хората сте, как 3-на човека се съобразяват с 1 ? Не мога да го проумея
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    Баси хората сте, как 3-на човека се съобразяват с 1 ? Не мога да го проумея
    +1 Освен всички на сте слабохарактери,а тая да е няква кифла и всички да и се мазнят..виждала съм такива случаи...

Град
    София
    Кой клас си ?
    THE TRUTH IS OUT THERE

Цитирай Първоначално написано от HanopkaH
    Кой клас си ?
    И как така се оставяте една лигла да ви командва?

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    събирате се целия клас и я спуквате от бой...
    на мене ако ми падне такова животно 3 дена ще и блъскам главата в стена и ще я ритам в бъбреците...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Много благодаря зА подкепата. Ми не мисля че съм слабохарактерна напротив даже това е причината да настройва всички срещу мен. Ми съучениците ми са някви кифли и лигльовци и и се мазнят (нямам си идея защо, може би за да няма панаири) Е, сама няма как да се оправя с нея или поне ми писна да се опитвам. И на всичкото отгоре като разбра, че няма да стане с папагалчетата реши да навива съучениците ми за зайче... Абе то нейните инфантилни идеи край нямат... ПОМОЩ!! Какво да правя като пред мен съучениците ми говорят едно, а пред нея друго. То тея хора или си нямат мнение или ги е бъз да си го кажат. Какво да правя бе хора?

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    ^

Я стани и забии на тая един шамар и и кажи, че ако още един път ти се противопостави (не зачете) мнението ти ще е размажеш лицето на стената! Лелее какви нагли хора... сички искат на тяхното да стане ест! ОТСТОЯВАЙ СИ ПРАВОТО! (пак дърдоря глупости)

Не дърдориш глупости, а напротив. То всъщност най-вече май ми се сърдят, че вечерта е имало родителска и мама е казала, че не е удачно да има папагали, ама аз и бях казала ако стане въпрос да си каже мнението. И тя ми вика че трябвало да обяснявам, че тя не знам си какво си имала в предвид ама аз и кАзах, че на лигли като тях обяснения няма да давам и, че хич не съжалявам, че съм си казала мнението. А и Камито като ме пита дали съм за или против и аз и викам ми против и тя взе да ме обижда. Била съм тъпа, съдистка, безотговорна, лигава и не знам си още каква. А въпроса с шамара после ще си имам проблеми, защото тя е лигла и ще се оплаче на майка си, че после до класната, че до нашите ... абе дълга и широка, а и е настроила класа ни срещу мен и може да си изпрося аз боя...

Цитирай Първоначално написано от desitoyoy
    Не дърдориш глупости, а напротив. То всъщност най-вече май ми се сърдят, че вечерта е имало родителска и мама е казала, че не е удачно да има папагали, ама аз и бях казала ако стане въпрос да си каже мнението. И тя ми вика че трябвало да обяснявам, че тя не знам си какво си имала в предвид ама аз и кАзах, че на лигли като тях обяснения няма да давам и, че хич не съжалявам, че съм си казала мнението. А и Камито като ме пита дали съм за или против и аз и викам ми против и тя взе да ме обижда. Била съм тъпа, съдистка, безотговорна, лигава и не знам си още каква. А въпроса с шамара после ще си имам проблеми, защото тя е лигла и ще се оплаче на майка си, че после до класната, че до нашите ... абе дълга и широка, а и е настроила класа ни срещу мен и може да си изпрося аз боя...
    Нищо... тя ще си намери майстора... скимнало и нещо и трябва да стане задължително

няма да мога да я изтърпя, наистина някой ден ще си изпроси боя. Не съм бъзла, но съм отговорен човек, ама няма да стане така

ще си намери майстора някой ден!Остави я, не и обръщай внимание, и като нещо те пита се прави,че не я чуваш и ако вече много почне да досажда й кажи, че не ти се занимава с бавни хора,които не са ти на нивото

Абе тя настройва класа ми срещу мен и ме обвинява, но не пряко ами казва на тях какво сам направила нищо, че тя не е била там и, че се знае кой е виновен, тя казва че съм аз и точка... Ужас как няма да и обращам внимания

Еми увикай я пред целия клас едно такова хубаво и да не се обажда повече

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Сори,ама на такива като тая,ако не разбират от дума трябва един хубав бой ,че да се усети малко на кой свят е.. Такива ги е имало,има ги и ще ги има.. аз поне бързо ги оправям,кат им шибна главата в чина и ша са свестат малко..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Ели, трябва и тая да дойдеш да я оправиш, че не я трая вече. А относно увикването не мисля, че ще стане, но от опит глава не боли...
    А и още нещо, някъде се появи нещо от рода, че съм слабохарактерна. Аз не мисля, че е вярно, но взех да се замислям... Вие как мислите???

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    о боже.. не е обръщай внимание

Абе аз след време ще и го върна и колкото по-късно, толкова по-мръсно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си