- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много познати с много съвети как да се справиш сам !
Имате ли човек на който можете да звъннете в 4 през ноща и да му кажете "Човек , имам проблем и ми трябва помощ " и той да ви каже "идвам" и да дойде и да ви помогне независимо за какво става въпрос без да се замисли без да му пука да ви помогне ?
Шотото аз имам мнооого приятели сещате ли се ама не мисля че някой от тях ще го направи .
phah
на тва твойто му се вика познат, не приятел
имам един такъв човек, който знам, че ше направи всичко за мене.. и затва го уважавам толкова и ми е упора в живота!
Не съм сигурна, че има такъв човек. Но аз бих го направила за 2 определени лица.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
а заглавието е част от Wosh MC - ИскамПървоначално написано от balon4eee
много хубава песен![]()
и да познати ... значи изобщо нямам приятели ;] Но то приятелите ... хич ги няма вече
phah
Има да![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
оо, познати болдокато всичко е розово сте първи дружки, ама стане ли напечено не го търси.. а и да го търсиш няма да го намериш.. дори и следобед да е в 5, ако кажеш, че те гонят цигани, той ше ти каже, че е с гаджето и не мое
не че ми се е случвало, ама давам пример!
Мисля,че има един-двама такива/поне силно се надявам,може и да ги пробвам някой път
/
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Мисля, тоест надявам се да е така. Един човек в живота ми може би ще го направи за мен, а аз за него със сигурност!
Има да, но няма да каже : ,,Идвам'' защото е в друг град близко до моя!Първоначално написано от balon4eee
Братчед ми би го направил!
И две приятелчета! Единия е от моя вход, а другото от съседния блок!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ами честно казано сега ме накара да се замисля. Не знам дали моите приятели биха направили такова нещо.. наистина не знам![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Един път бившата ми приятелка ми се обади към 4 часа по телефона .Аз си спях ,а тя неможела да се прибере у тях .... Станах запалих си мотора и отидох при нея беше 4 часа ,студено ,мокро (беше валяло) аз тръгнах тя беше на 20 км от мен . Отидох останах при нея докато се успокои (беше се разплакала) и я закарах до баба й където остана до сутринта.Направих вичко това ,защото страшно много държах на нея и не ми пукаше от нищо, с нея и за нея и в ада щях да отида ..... Но тя си намери по-добър от мен .....
за тва с гаджето съм напълно съгласна, не ми се иска да вярвам,ама моята приятелка мисля,че така би казалаПървоначално написано от Tempest
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Мисля, че да![]()
nicolepcd
и при мен е така, просто нямам доверие на никого, а и съм свикнала сама да се справям с проблемите си.Първоначално написано от balon4eee
Fuck you You fucking Fuckers
нензам приятелката ми дали би го направила, но аз за нея определено! от тва ме боли най-много![]()
Преди няколко дена , може би бих казал да..
Но сега едва ли .. не мисля
е браво на вас Значи имате най-ценното нещо на света и тряя да сте много щастливи ;]
phah
Имам 1... аз бих го направил и за човек, който не ми е приятелкоето за пореден път ми доказва.. i am not like YOU, but i can pretend
Първоначално написано от 300
аз ако имах такова гадже, нямаше да го пусна за нищо на света <3
щях да си го обичам ии ляляля ^^
по темата: .. има 2ма, които биха направили това ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Е да ама има фактори като БМВ-та, пари, и т.н който я накараха да ме остави300 написа:
Един път бившата ми приятелка ми се обади към 4 часа по телефона .Аз си спях ,а тя неможела да се прибере у тях .... Станах запалих си мотора и отидох при нея беше 4 часа ,студено ,мокро (беше валяло) аз тръгнах тя беше на 20 км от мен . Отидох останах при нея докато се успокои (беше се разплакала) и я закарах до баба й където остана до сутринта.Направих вичко това ,защото страшно много държах на нея и не ми пукаше от нищо, с нея и за нея и в ада щях да отида ..... Но тя си намери по-добър от мен .....
аз ако имах такова гадже, нямаше да го пусна за нищо на света <3
щях да си го обичам ии ляляля ^^![]()