.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Много познати с много съвети как да се справиш сам !

Имате ли човек на който можете да звъннете в 4 през ноща и да му кажете "Човек , имам проблем и ми трябва помощ " и той да ви каже "идвам" и да дойде и да ви помогне независимо за какво става въпрос без да се замисли без да му пука да ви помогне ?
    Шотото аз имам мнооого приятели сещате ли се ама не мисля че някой от тях ще го направи .
    phah

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    на тва твойто му се вика познат, не приятел

имам един такъв човек, който знам, че ше направи всичко за мене.. и затва го уважавам толкова и ми е упора в живота!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не съм сигурна, че има такъв човек. Но аз бих го направила за 2 определени лица.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Дружба

Re: Много познати с много съвети как да се справиш сам !

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Имате ли човек на който можете да звъннете в 4 през ноща и да му кажете "Човек , имам проблем и ми трябва помощ " и той да ви каже "идвам" и да дойде и да ви помогне независимо за какво става въпрос без да се замисли без да му пука да ви помогне ?
    Шотото аз имам мнооого приятели сещате ли се ама не мисля че някой от тях ще го направи .
    а заглавието е част от Wosh MC - Искам

много хубава песен

;] ми да песента е хубава
    phah

и да познати ... значи изобщо нямам приятели ;] Но то приятелите ... хич ги няма вече
    phah

Има да
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

Град
    Дружба
    оо, познати бол докато всичко е розово сте първи дружки, ама стане ли напечено не го търси.. а и да го търсиш няма да го намериш.. дори и следобед да е в 5, ако кажеш, че те гонят цигани, той ше ти каже, че е с гаджето и не мое не че ми се е случвало, ама давам пример!

Мисля,че има един-двама такива /поне силно се надявам,може и да ги пробвам някой път /
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

Мисля, тоест надявам се да е така. Един човек в живота ми може би ще го направи за мен, а аз за него със сигурност!

Супер фен
    Град
    България

Има да, но няма да каже : ,,Идвам'' защото е в друг град близко до моя!
    Братчед ми би го направил!
    И две приятелчета! Единия е от моя вход, а другото от съседния блок!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Ами честно казано сега ме накара да се замисля. Не знам дали моите приятели биха направили такова нещо.. наистина не знам
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

300

Един път бившата ми приятелка ми се обади към 4 часа по телефона .Аз си спях ,а тя неможела да се прибере у тях .... Станах запалих си мотора и отидох при нея беше 4 часа ,студено ,мокро (беше валяло) аз тръгнах тя беше на 20 км от мен . Отидох останах при нея докато се успокои (беше се разплакала) и я закарах до баба й където остана до сутринта.Направих вичко това ,защото страшно много държах на нея и не ми пукаше от нищо, с нея и за нея и в ада щях да отида ..... Но тя си намери по-добър от мен .....

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    оо, познати бол докато всичко е розово сте първи дружки, ама стане ли напечено не го търси.. а и да го търсиш няма да го намериш.. дори и следобед да е в 5, ако кажеш, че те гонят цигани, той ше ти каже, че е с гаджето и не мое не че ми се е случвало, ама давам пример!
    за тва с гаджето съм напълно съгласна, не ми се иска да вярвам,ама моята приятелка мисля,че така би казала
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен
    Мисля, че да
    nicolepcd

и при мен е така, просто нямам доверие на никого, а и съм свикнала сама да се справям с проблемите си.
    Fuck you You fucking Fuckers

Надявам се да си имам някой, който би го направил за мен..

Супер фен Аватара на brokeninside13
    нензам приятелката ми дали би го направила, но аз за нея определено! от тва ме боли най-много

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Преди няколко дена , може би бих казал да..
    Но сега едва ли .. не мисля

е браво на вас Значи имате най-ценното нещо на света и тряя да сте много щастливи ;]
    phah

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    само 2 ca ..

Имам 1... аз бих го направил и за човек, който не ми е приятел което за пореден път ми доказва.. i am not like YOU, but i can pretend

Re: 300

Цитирай Първоначално написано от 300
    Един път бившата ми приятелка ми се обади към 4 часа по телефона .Аз си спях ,а тя неможела да се прибере у тях .... Станах запалих си мотора и отидох при нея беше 4 часа ,студено ,мокро (беше валяло) аз тръгнах тя беше на 20 км от мен . Отидох останах при нея докато се успокои (беше се разплакала) и я закарах до баба й където остана до сутринта.Направих вичко това ,защото страшно много държах на нея и не ми пукаше от нищо, с нея и за нея и в ада щях да отида ..... Но тя си намери по-добър от мен .....

аз ако имах такова гадже, нямаше да го пусна за нищо на света <3
    щях да си го обичам ии ляляля ^^

по темата: .. има 2ма, които биха направили това ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

300 написа:

аз ако имах такова гадже, нямаше да го пусна за нищо на света <3
    щях да си го обичам ии ляляля ^^
    Е да ама има фактори като БМВ-та, пари, и т.н който я накараха да ме остави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си