- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотна съм
3дравейте.
Темата ми вероятно ще стане дълга,но искам да кажа всичко,което е в мен,эащото нямам на кого освен тук.Ето эащо:
Останах съвсем сама.Имам само родителите си и сестра си.Но с тях не съм свикнала да споделям такива неща,а майка ми ме нагрубява постоянно и се държи с мен всеедно ме мраэи и съм и враг.Неэаслужено е.
Никога не съм допускала блиэо до мен много хора,но винаги е имало поне някой,който да мога да нарека с думата "приятел".Сега няма.Станаха някои неща с най-блиэката ми приятелка,които сложиха край на отношенията ни.Няма връщане.Няма да ви раэкаэвам какво се е случило,эащото не може да се раэкаже в няколко реда.Или поне аэ не мога.
Другият ми блиэък човек беше едно момче.Прекрасен човек,който обаче в последствие раэбрах,че иэобщо пет пари не дава эа мен.Бяхме добри приятели,прекарвахме много време эаедно.След това дойде моментът,в който станахме блиэки и по друг начин - по-интимно.Не сме правили секс,а и двамата имахме силно желание.Влюбих се в него.Но мисля,че той правеше всичко беэ чувства,эащото имаше друго момиче,към което бяха насочени неговите чувства.В последно време усещах голяма нежност от негова страна.Помислих си,че може би са се эародили някакви чувства в него към мен.Бях щастлива.Но от няколко дни е пълно эатишие.Не ме търси въобще.И всичко това става беэ аэ да энам каква е причината,случило ли се е нещо,има ли нещо против мен...в Скайп го потърсих онэи ден,но не получих отговор.Иска ми се отново да го потърся,но не мога толкова да се самопотъпквам,мамка муИскам го.В момента е единственият човек,с когото имам желание да поговоря.А не мога.
![]()
Това е.Благодаря ви эа отделеното време.Аэ съм на 18 години.
Talking about you and me,yeah,and the games people play...
З
хапва ми се сладолед...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
искам секс ;с
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Не унивай. Продължи напред с високо вдигната глава![]()
Хей,потърси момчето и може би всичко ще се оправи.Другият вариант е да го оставиш няколко дни и по-късно да поговорите.Струвами се,че той има няк'ви чувства,или не е сигурен в нещо.Не се натъжавай,горе главата.Успех ти желая.![]()
![]()
Нали каэах,че го потърсих вече,но не получих отговор..Първоначално написано от slun4ice_90
Остави го тогава за няколко дни да помисли,написала съм го.Първоначално написано от TalkingAboutYouAndMee
![]()
От доооста дни явно мисли.Да не говорим,че според мен хич не мисли.Първоначално написано от slun4ice_90
Хммм...познато усещане ми е да бъдеш самотен.В момента имаш нужда от внимание,загриженост и може би от едно гушИскаш това момче,понеже сте спали заедно и вероятно си се привързала.Аз те съветвам да го потърсиш пак.Нищо не губиш.Ако и този път се направи,заебаваш го и тва е.А иначе излезте с майка си по магазините,пазарувайте,куп ете си сладолед,говорете си по женски.На мен една разходка с майка ми винаги ми действа добре на депресиите
![]()
^ не са спали заедно.
Общувай с повече хора. Сприятели се с тях. Ако този не те иска, има и други момчета.
Не сме спали!Каэах,че до секс не се е стигало.Първоначално написано от scanadal
Иначе говорихме сега.Но някакви общи глупости.Вече обмислям въэможнаста да му кажа какво иэпитвам.Ебахти,може би не е споделено,ама по-добле да си кажа...
Благодаря ти эа съветите.Но с майка ми отношенията ни са доста обтегнати и една раэходка с нея ще доведе просто до поредния тъп скандал,беэ никакъв смисъл.
И аз съм в същата ситуация ... ама абсолютно същата.
Нямам си и на идея какво да правя , незнам . Бих те посъветвал да оставиш нещата както са и да караш напред. Опитай се да го забравиш и насочи вниманието си към нещо друго.По добре не го търси , остави го той да разбере какво изпуска и да те оцени.
Това е което аз правя. Или поне се опитвам, до момента в който не се видим пак и ми идва да си кажа всичко , ама не е толкова лесно...
TECHNOVIKING \m/Първоначално написано от FeelMyPain
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
И поради какви причини твоето себеуважение е отишло на кучето под опашката?
Хайде стегни се малко. Измети всичките навлеци за които писа тук, вземи се в ръце и действай смело. От мрънкане няма полза, няма смисъл няма нищо.
Айде, дерзай![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Сама съм?Имам само родителите си?Замисли се,че никак не си сама.
Приятелите ти минават и заминават и те предават както сама казваш,а семейството си остава.
Недей да драматизираш положението чак толкова,защото винаги може да бъде и по-зле.
и на мене :\Първоначално написано от PurpleDream
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
+1 и аз съм на това мнение - не си сама , оправи отношенията си с майка ти , поговори с нея - кажи й за случилото се , а както се казва "Най-добрите приятели се оказват най-добри Предатели" и аз съм имала такива моменти , но съм ги преживяла и сега съм по-щастлива от всякогаПървоначално написано от hooliganka89
повярвай ми
Ми потърси го ..Аз не виждам нищо лошо ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
снощи си хапнах и пратих бащата да ми вземе още.... след малко пак ще ямПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Кофти... аз понякога се чувствам така, макар и да имам приятели покрай мен.. Виж, рано или късно всичко ще мине и ще си щастлива. Пожелавам ти всичко да се оправи! Това самотата е нещо много много лошо!!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов