.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на EarthShaker
    получен:

"S E X"

гадооооост
    phah

Най-гадните не се старая да ги помня . .

най хубавия -- " малко съм извън крафик,ама скоро си идвам. (: вече ми лиспвашш. 0бичам тее < 33 {}} "
    Marshall Mathers

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland

най-гадния е от класнияяя "ne si mi predala listite s nakazanieto, do 3h da sa pri men v kabineta, shte te chakam "

УБАЕЦ
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    Dreamland
    Неска даде нови глупости, баси смотаняка е тоя ..
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Най-гадния ... Може би е един,който аз написах ...
    "Слънцеее не мислиш ли,че е време да спреш да караш след нас?!Знам,че не си падаш по ниските скорости,така че най-добре направо ни чакай на крепостта и се приготви за най-големия скандал в живота ти ... Време е да спреш да си въобразяваш,че някога ще се върна при теб ... Просто всичко свърши след онова обаждане ..."

Най-хубавия ...
    "Просто имам нужда от теб Огромна нужда ... Чувствам те толкова близо и същевременно си толкова далеч от мен Искам те до мен пиле ... а не може (hug)" <--- от един съфорумник
    "Бебе сори ако съм те събудил,но имах нужда да ти пиша Липсваш ми ужасно много и нямам търпение да минат тези скапани 2 дена и отново да те видя и прегърна!ОБИЧАМ ТЕ,бебоче!Сладки сънища и утре като станеш ми пусни една кука за да се чуем :* :* :*" <--- един бивш
    "Познай кой се прибира в ш*баната България след 12 часа!!!...Неее,не е комщията,а аз След точно 14 часа идвам до вас и ще те изкарам с пижамите (ако се наложи),но искам да те видя!!!Между другото предупреди вашите и си стегни багажа,защото утре към 13:30ч. идваш с мен и останалите в Слънчев бряг за 4 дена (минимум) и тоя път МОЛЯ ТЕ не забравяй да вземеш празни ПРЕЗАПИСВАЕМИ DVD дискове,защото нямам намерение да се прибирам с един тон дискове,както прредишния път!!!Айде лягай да спиш,че скоро се прибирам {!!!мляс!!!}" <--- от един много скъп приятел
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен
    О. МЪ. ГЪ.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    О. МЪ. ГЪ.
    гаден или хубав ?
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Супер фен
    2в1

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    " poneje sum idiot iskam da doidesh s men da gledame izgreva stiga spa! dano da sum te sabudil zashtoto sum pred vas .. "

това е от един приятел ;p~
    I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Ми поне не се сещам за гаден смс,но повечето са много хубави.....

Най - хубавия или по - точно най - смешния смс беше от брат ми " Лека нощ мило,мое,малко,сладко цветенце ! " не ми е истински брат а,най-добрият ми приятел .. и така се бъзикаме да не си помислите нещо

най-гаден: не ми се обаждай повече
    най-як : защо не ми се обаждаш мина половин час

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ами всички смс-и са ми хубави,колкото до гадни-само за един се сещам - " Майната ти " .

О, имам доста гадни и доста хубави, но имам навика да трия.

От последните, които съм получил е един простичък, което го прави толкова важен:
    "Тези дни трябва да се чуем, да говорим, толкова много неща... Fockin' bloody hell I miss you..."

good morning my sunshine (sun)

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не съм получавала 'гаден' sms до сега, наистина. А най-хубав просто не мога да определя. От него всичко е съвършено... <3

Най-гаден:Мерси,че си ми толкова верен!
    Наи-хубав:Последен шанс

"Винаги съм казвал,че разстоянието между двама души няма значение,връщам си думите!Иска ми се да бъдеш по-близо.."
    ИЛИ ТОЙ,ИЛИ НИКОЙ!

нямам най-хубав смс (имам,но е от човека,който ми прати и най гадния и съм запомнила само него,защото ми е омразен... ),но най-гадния беше-"приключихме "

Гадни sms-и не съм пращала и не съм получавала, а хубави много, но може би най-хубавия за момента е от една моя много добра приятелка, която за рождения ден ми написа:

"ЧРД,
    Пожелавам ти здраве не като клише, а като необходимост, за да си това, което си и да вървиш по пътя, който ще ти помогне да се потопиш в дълбините на душата си и да опознаеш себе си не просто като човек, а като личност способна да даде на света онова от което се нуждае, за да се усъвършенстваш ще ти трябват сили и сетива, за да видиш онова, което остава невидимо за очите, и когато преминеш през всичко това се надявам да си разбрала какъв прекрасен и достоен за уважение човек си и как умозрението за стойността на малките неща и умението да им се радваш допринасят да си такъв човек. Не се променяй и бъди такава, каквато си само тогава ще успееш да се самосъхраниш като личност радваща се на живота, неговите уроци и изненади!"

Наистина много се зарадвах, като го прочетох.
    Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!

waiting for something real...

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    най-хубав смс ..всички смс-и от него са хубави и цени за мен и никога няма да ги изтрия ..прекалено са лични и нямам желание да ги споделям
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си