.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Най - добри приятели/ки

Трябва ли най-добрият ви приятел да бъде до вас и в трудните моменти,а не само когато всичко е розово?Трябва ли той/тя да ви подкрепя,нека да не казвам винаги,но когато сте убедени ,че сте прави вместо винаги да е в контра?Има ли прекалено различни характери или само прекалено различни интереси?И може ли най-добрата ти приятелка да не те изслуша когато ти е най тежко,защото и разваляш настроението?

Задавам тези въпроси...ами за да видя вие лично какво мислите...а целта е да разбера дали аз самата съм с грешна представа за приятелството Предварително благодаря ако някой отговори...

Разбиса се, че трябва да бъде до теб в най-трудните моменти. Нали за това е най-добър приятел. Тези, които са до теб само когато всичко е ОК са големи използвачи.. и по-скоро има прекалено различни интереси, не характери.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Приятел е, този, който те изслушва, на когото можеш да имаш доверие, който е до теб в трудни моменти и те подкрепя, каквото и да решиш. Той е с теб във всичко и винаги. Истинският приятел винаги ще ти се притече на помощ и ще ти помогне с каквото можеш ... Най- добрият приятел ще го срещнеш трудно, но когато го срещнеш не го изпускай! Аз вече открих своя, пожелавам ти и ти да откриеш твоя.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...

Re: Най - добри приятели/ки

Трябва ли най-добрият ви приятел да бъде до вас и в трудните моменти,а не само когато всичко е розово? - Естествено, че да

Трябва ли той/тя да ви подкрепя,нека да не казвам винаги,но когато сте убедени ,че сте прави вместо винаги да е в контра? - ами да , освен ако не спориш с него/нея
    Има ли прекалено различни характери или само прекалено различни интереси? - има, но това не означава, че не може да бъдете приятели
    И може ли най-добрата ти приятелка да не те изслуша когато ти е най тежко,защото и разваляш настроението? - според мен НЕ, нищо не пречи да изслушаш проблема, да коментираш и после да се отдадеш на простотия...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    един приятел трябва винаги да е до теб ..

Най-добрият ти приятел винаги трябва да бъди то теб и да те изслушва,независимо дали му е яко настроението или не.Та нали за това е приятел!

Радвам се, че съм открила моята най-най добра приятелка 5 години бест френдс,без нито едно сериозно скарване
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

Няма такова нещо на тоя свят .!
    phah

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Няма такова нещо на тоя свят .!
    Това, че ти не си го открил/а, не означава, че няма.

много трудно Хората вече са путки всички един към друг Всеки гледа неговия задник . Единици са тия дето не са такива а една птичка пролет не прай ... аз имах надежди едно време и гледах да не съм шибана путка като всички обаче когато винаги ти си прецакания щото не си шибаняк не ти остава друго освен да се примириш и да бъдеш същия иначе винаги ще си прееебан .
    phah

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ^ все пак хората притежават някакъв инстинкт за самосъхранение - който се проявява като егоизъм
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

тоя инстинкт е друго и траа да се проявява в други моменти заради не обединеност още в историята са се случвали бедите . За тва е България е на тва дередже щото вместо да се събираме ние се разделяме . Преди във войните , война се е борел за брат му до рамото му а не за себе си ! Са не е така .. и за съжаление за да се справяш някак тряя да си същия шибаняк дори по голям .
    phah

Определено истински приятели има.Никой не може да каже,че няма,че всичко е въпрос на интереси и т.н само защото него са го преебали,с извинение.Нали?
    Има...само че се срещат много рядко.
    И-да,естествено,че най-добрият ти приятел/приятелка ТРЯБВА да е до теб в най-трудните моменти,да те подкрепя,бла-бла.Ако е наистина приятел ще направи всичко за теб.
    Та това общо взето..
    другите са само познати.
    А дали аз имам истински прияли.. мм.. доста труден въпрос.Времето ще покаже.

Затова са приятелите, за да те подкрепят и в най-лошите за теб моменти. Има разбирасе и използвачи
    I LiKe mOnEy

Ще кажа на някой приятел когато му звънна в 4 през ноща и му кажа а бе човек имам проблем е така и той веднага да каже идвам е така ! Но много познати с много съвети как да се справиш САМ !
    phah

Град
    Дупи
    Ако не ти изслушва проблемите, защото му разваляш настроението и не е с теб в най-трудните ти моменти .. няма как да го наричаш приятел
    Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..

Истински приятели има - да, но за жалост те са много малко.. броят се на пръстите на едната ни ръка Разбира се, че трябва да е до теб в трудните моменти, ако не е то тогава приятел ли ще бъде ?!
    Определено има различни интереси..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си