- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви,споделете ми вашият най-откачен..
начин на предлагане на момиче.. ^_^
+ Това искам и на мен да ми кажете как да предложа на момиче,което е: Мн.забавно,сладко и още куп куп неща ^_^![]()
П.С. - Знам за търсачката...просто не ми се търси (мързелллл) искам да направя нова тема![]()
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
шъ тъ любя кът животну, ай у 'растите....
няма да имаш проблеми, ако и го кажеш това...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Хех... ми кажи и: "Кефиш ме... аре на по кафе" Т'ва онова... аз ли да ти го измислям? Ти си имаш глава...Първоначално написано от PurpleDream
![]()
Ax3 ако ми го кажат на мен ще откажа не, ами..![]()
Сближи се с нея постепенно , заведи я някъде и ..![]()
^^ много изтъркани методи предлагате и двамата... не ви бива
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
а го е казал по тоя просташко-селяндурски начин,веднага минава в графа- идиоти или бавноразвиващи се..толкова ли не можете да се напрагнете и да измислите нещо по-розлично от 1нствената заучена фраза дето се чува под път и над път,бе....тц тц...и после що сме се отчайвали момичетатаПървоначално написано от Ax3
![]()
А като чуя нещо от рода на " Ай звънни някой ден нещо кафе мафе" и просто искам да ги заблъскам с нещо тежко!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
уфф бее то идва на момента не може ей така по сценарий да говориш и действаш ... пфф ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Tъпото е, че не може да се досетите, какво всъщност имаме предвид.Първоначално написано от Priceless
Самото изречение крие в себе си непринуденост, която спомага при отказ да не се чувстваме, както жените му викат, "наранени".
Моят приятел не ми е предлагал. Просто ми сподели какво изпитва към мене и в нашия случай беше достатъчноПий 2- 3 чашки за кураж
![]()
Не!Кажета най-откачения эа предлагане на момче![]()
Talking about you and me,yeah,and the games people play...
Това е скрито предложение.Първоначално написано от Abigoria
Ще им предлагам =все едно им се моля едва ли не да са с мене.Звучи глупаво.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Тва между ушите ти достатъчно тежко ли е за да ти осигури надеждна защита срещу вятъра?
П.П. Това не е начин да предложиш, ако нямаш отговор на въпроса ми е притеснително и каквото и да и кажеш на девойката, ще бъдеш отрязанВ една или друга степен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абе, ти на колко си - на 12? Щом в речника ти присъства "предлагам" - тва да не ти е брак, дете![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
замъкваш една каса бира до тях и ти е в краката![]()
п.п. бирата може да бъде заместена според предпочитанията на отделния индивид![]()
п.п.2 може да забъркаш няколко "арабски свирки" и да кажеш,че очакваш от нея същото![]()
п.п.3 деба само алкохол ми е в главата![]()
тя не пие..много рядко пуши (което ме дразни).. моля ви дайте примери не се лигавете !!![]()
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
изпращях я до тях и ми говореше през цялото време за обувки , рокли и модни списания... накрая ми писна и я награбих![]()
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Просто я докосни,прегърни,целуни..пр едния пост си го бива!
Живота си следвах,мечтаех,кроях....
Първоначално написано от fc
![]()
Иначе съм съгласен с това, че в такива моменти не се действа по сценарий. Пък и толкова ли си задръстен, че спичаш и не знаеш какво да кажеш на момичето. Ц ц подозирам, че си мъничък
edit -Да бе да... Ти как ще реагираш, ако някой е така ни в клин, ни в ръкав почне те пипа тук и там и да ти налита за целувки.. Много тъпо се изказаПървоначално написано от Shuushiii
![]()