.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: ROXY ?

ROXY ?

Имам въпрос. Къде освен на черни връх има магазин на рокси . Споменаха ми че имало и в Дружба, но не ми се вярва. Ако може някой да каже

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Мисля,че е само на Черни Връх..

Това, че съм си харесала нещо от roxy не значи, че е заради марката така, че не спами !!!
    Мерси за отговора bloodymirror

Супер фен Аватара на bloodymirror
    А това за дрехи ли беше,приятелко?
    ха..

Дрешки, раници /чанти/ и от тоя род нещица

Наскоро си взех страхотен сиутчър на Рокси,на супер достъпна цена/не съм от София,но нещата са им наистина добри. /
    Cause every girl here wonna be her..
    She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!

мамка ви шибана бе тука не можеме ли да си изказваме мнението ? Ебати и скапания форум кво ми триете мнениятаа ? Не приемае истината ли ? хахах

"Обувки Армани от вътре с терлици
    вечерта поръчва Джони, през деня продава пици"
    phah

хехеее радвам се че са ти изтрили вулгарните мненияяяя
    не беше нужно да се хабиш в тая тема след като никой не ти иска мнението. Всеки ше си носи ако иска Прада, ако иска Гучи ти не си този/тази която да определя!!!

ПП: Мерси на модетаторите за бързата реакция.

модераторите и вие сте комплексирани тъпанари които не обичат да чуват истината . Мислите си че с марковите дрешки и глупости ще станете нещо кой знае кво да ама неее повечето сте най-елементарни нули и тва си ееее независимо колко скъпи парцали ще наслагате не струвате !
    phah

Кво лошо има да си купиш нещо марково стига да е качествено, имам разни ''маркови работи'' ,но просто, защото единствените маратонки, които са от естествена кожа са на Пума,Адидас и Найк и знам, че като дам еди-колко си лева си заслужава.
    My heart is broke but I have some glue

за обувки да ! Признавам аз самата давам по супер много пари за обувки . Обаче говоря за друг вид работи .
    phah

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ба, аз и за обувки давам до 50 кинта... ако е удобно - става... като не ми е удобно и да ми дадат пари да ги взема, пак няма да ги взема.. пък тва, че ся било модерно еди кво си.. пфф хора без мнение.. както казват в една известна из средите песен.. "остави го, не му казвай, нека се съберем да играем карти"

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    На мен мн ми харесват нещата на Рокси, обаче съм от Варна и така и не разбрах къде имат магазин тук. Имам само 1 панталон на Рокси, който е от Kangaroo.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ако ти се идва до центъра на Банско...

Повече от фен
    Найк РУЛИРААА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си