Здравейте, искам само мнения по темата без спам ако може!!! И така ето и моята история: Имам приятел от почти три месеца (от 22 юли 2009) той е с 6 години по голям от мен не сме правили секс и той не ми е искал до сега (девствена съм). Той е мил с мен аз смея да кажа че го обичам ( имам чувства още от преди да тръгнем). Всичко беше супер но... на 11 септември той ми каза че трябва да замине за София за да работи и уж скъсахме вечерта един приятел имаше рожден ден отидох пих малко и му званнах казах му че го обичам и че живота ми няма смисъл без него (бях трезвена). След 1 седмица на 18 се видяхме на рождения ден ня 1 наша приятелка ии от началота само се гледахме след като и двамата бяхме пили той ми каза че ме обича и пак тръгнахме. Каза ми и че през тези 7 дни не е имал нищо с друга. Всичко беше супер. Обаче през последните дни тои се държи с мен според настроението си смисъл като му кажа обичам те и той ми отговаря "и аз" целува ме гуши ме но вече не настоява да излизаме така често като в началото след няколко дни заминава да работи и ще продължим да сме заедно ще се виждаме събота и неделя но имам чувството че някак си ме отбягва.... незнам вчера вечерта бяхме навйн и заваля тая сутрин като му звъннах ми каза че довечера няма да излиза защото му е студено и вали... Как да разбера наистина ли ми обича и защо ме отбягва ?? дайте някакви съвети той е много ревнив но едва ли не се виждаме само когато той каже...??

*съжалявам ако има правописни грешки!!!