.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен Аватара на DiDiChKa

Как да разбера?

Здравейте, искам само мнения по темата без спам ако може!!! И така ето и моята история: Имам приятел от почти три месеца (от 22 юли 2009) той е с 6 години по голям от мен не сме правили секс и той не ми е искал до сега (девствена съм). Той е мил с мен аз смея да кажа че го обичам ( имам чувства още от преди да тръгнем). Всичко беше супер но... на 11 септември той ми каза че трябва да замине за София за да работи и уж скъсахме вечерта един приятел имаше рожден ден отидох пих малко и му званнах казах му че го обичам и че живота ми няма смисъл без него (бях трезвена). След 1 седмица на 18 се видяхме на рождения ден ня 1 наша приятелка ии от началота само се гледахме след като и двамата бяхме пили той ми каза че ме обича и пак тръгнахме. Каза ми и че през тези 7 дни не е имал нищо с друга. Всичко беше супер. Обаче през последните дни тои се държи с мен според настроението си смисъл като му кажа обичам те и той ми отговаря "и аз" целува ме гуши ме но вече не настоява да излизаме така често като в началото след няколко дни заминава да работи и ще продължим да сме заедно ще се виждаме събота и неделя но имам чувството че някак си ме отбягва.... незнам вчера вечерта бяхме навйн и заваля тая сутрин като му звъннах ми каза че довечера няма да излиза защото му е студено и вали... Как да разбера наистина ли ми обича и защо ме отбягва ?? дайте някакви съвети той е много ревнив но едва ли не се виждаме само когато той каже...??

*съжалявам ако има правописни грешки!!!

Град
    Пещера
    намирисва ми на 'фалшива любов'..зарежи го!
    Живота си следвах,мечтаех,кроях....

може би си му омръзнала или си е намерил друга, а може и да се прави на интересен за да види дали ще издържиш без него

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    АААА без спам - НЕ МОЖЕ !

По темата: Замисляла ли си се, че може НАИСТИНА да му е студено. Аз на колко хора отказах днеска да излезем, не е истина просто.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

и аз не мога да го разбера казва ми че ме обича а след 15 минути седи на 2 метра от мен или днес излизаме и не ми поглежда през цялото време а на другия ден не ме оставя на мира и постоянно е до мен

Мега фен Аватара на Hilary_
    Поговори с него и се опитай да разбереш дали наистина те лъже или просто му е студено на човека ..

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    И моята така се държи по някой път така . Остави , ако те обича наистина сам ще си дойде
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

ами попитай го всичко наред ли е
    I LiKe mOnEy

То сега ви е студено, а като дойде зимата не излизате 3 месеца ли
    Ако иска да се видят, ще се видят.
    Като гледам си малка, а 6 години са си доста.Явно той не иска да потдържа връзка от разстояние и т.н.(вмомента не ми се обяснява).
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ти си му гаджето само за твоя/вашия град за почивните дни, а иначе в София му е живота и съответно там ще е истинската връзка.
    Връзка от разстояние и то с 6 години разлика във възрастта и не сте правили секс.. нещо не ми се вижда много надежно...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    То сега ви е студено, а като дойде зимата не излизате 3 месеца ли
    Ако иска да се видят, ще се видят.
    Като гледам си малка, а 6 години са си доста.Явно той не иска да потдържа връзка от разстояние и т.н.(вмомента не ми се обяснява).
    говорихме по този въпрос и каза че ме обича ии не иска да се караме смисъл че иска да продължим не зависимо от обстоятелствата

Град
    Пловдив
    една от най-големите грешки е да кажеш първи, че обичаш някой ... след това буквално ти се е качил на главата

^ Бла-бла...
    Каза момичето с има-няма 2-годишен опит във връзките - я стига детинщини.
    По твоята логика никой няма да каже на другия, че го обича за да не е пръв.

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Ами и аз понякога се държа така.Моментна съм,но това не значи ,че не обичам приятеля си.
    Той ми отвръща със същото и като ми дойде яйцето на гъза ..сещаш се.
    Всичко се оправя..Странно,но е така.
    Може да си има проблеми ,човека.Моя приятел ,като се държеше така тяхните бяха на косъм да се разведът и не ми беше казал нищо и аз се побърках ест..
    Нищо не се знае.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

^ Да, но твоите случаи са един вид частни.
    А тук нещата са постоянни и ще си останата за в бъдеще така.
    Може и в труден период да е, но щом е правл сцени на скъсвания и тем подобни, значи не е искал да запази нищо.
    Малко наивни истории ми се виждат.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    защо пак беее само питааам , поне ми отговоретееееееее

12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение. MakeMeLaugh

Следва бан.
    MakeMeLaugh
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Малко наивни истории ми се виждат.
    А, те да бяха малко

Авторке, щом не искаш да чуеш негативно мнение и се оправдаваш, тогава защо пускаш темата?Какво очакваш да чуеш? "Да, той те обича, явно е било за момента..."
    Еми всеки ти казва какво мисли, а погледнато отстрани всичко се вижда много по-ясно, отколкото през твоите очи.Моля те, осъзнай се
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Можеби ти се струва или наистина се държи така..питай го поговорете защо се е дръпнал от тебе и че ти е тъпо така.. )
    Marshall Mathers

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Без спам ?! Не се вкарвай в некфи филмии, братлеееее

Ъм, говорете .. то никой не може да ти каже защо го е напрваил ..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си