- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Търся драйвери за AMD Sempron(tm) 2800+
Вчера преинсталирах уиндоуса на един приятел, обаче забравих преди това да намеря драйвери за дъното и сега не мога да включа интернета, за да му дръпна останалите драйвери.Процесора е AMD Sempron ( tm )2800+ трябват ми дравери, за да подкарам някак интернета. Ако можете помагайте, че е спешно. Мерси предварително
Драйвъри на процесор за интернет
няма такоа... нета ли искаш да пуснеш
Нета искам да пусна, да. Гледам, че съм се изразил малко сакато. Предполагам че ми трябват драйвери за дъното, след малко ще постна информация за него.
Здравей "Steady"!Първоначално написано от Steady
Само едно не разбирам от всичко казано от теб... и то е как по дяволите, ние "простолюдните" ще отгатнем (по модела на процесора: AMD Sempron 2800+), какво е дъното на компютъра на твоя приятел и от там съответно, каква му е лан картата (ако въобще е вградена), че да ти намерим драйвери за нея?!?!?!?!?!?!?!?![]()
![]()
![]()
П.С. - И аз веднъж съм попадъл в почти същата ситуация (преинсталирах лаптопа на един колега), но тогава знаех почти всички данни за компютъра и от там нататък се оправих...![]()
Пускам еверест за да видя какво е дъното но ми пише неизвестно. Знам само че е asus. Сега търся документите дадени при копуването на компютъра но нямам голям успех.
Айде да те улесня "малко" в търсенето... Някой от тези модели е:Първоначално написано от Steady
П.С. - Със Socket 754 е дъното!
не мога да намеря нищо. Ще звънна на доставчика ми да ми пратят техник. Мерси все пак за помоща