- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много познати с много съвети как да се справиш сам !
Първоначално написано от N0_feAR
И аз имах, но се променят времената за жалост.![]()
Пич, забрави я. Не те заслужава. Ако имаше повече хора като теб, светът щеше да бъде по-добърПървоначално написано от 300
![]()
мии незнам смисъл има един човек който ще дойде веднага според мен н0о не от това може би че държи толкова на мен ами защото си е такъв нзз така да се каже той би го направил за всеки предполагам треа да го питам а пък имаше един друг н0о се съмнявам въпреки че е таака може и да дойде нзз
Да, определено имам такъв човек до себе си.И се радвам много за това
![]()
И аз тъкмо тръгнах да си пиша поста с възхвала към 300. Евала, като го прочетох толкова се зарадвах, че още са останали такива хора, кофти за нея, че те е зарязала.Наистина трябва повече хора да последват примера ти.
![]()
Иначе като се замисля, имам до себе си една страхотна приятелка, която може и да не я бива в изразяването на чувства много много, но пък многократно ме е спасявала от кофти ситуации, сетих се, как една вечер през зимата се загубих в тъмницата, бях болна и всичко ми се размиваше пред погледа, допълнително и бях без телефон, а тя ходеше и обикаляше целия център да се чуди къде може да съм се дянала и накрая като ме намери, просто нямаше такова облекчение, което й се изписа по-лицето.Горе долу същото се случи и месец по-късно, когато тя каквато е шматка си объркала пътя за вкъщи и си изключила телефона и аз като ненормална й звъня и я търся и ме беше подплашила толкова много, че на сутринта както не бях мигнала, събудих всички и точно да направим акция за издирването й, тя се сети да ми звънне.
Толкова не съм се стряскала през живота си. По принцип за всеки един от приятелите си бих направила много неща, просто защото съм такава по характер, не мога да оставя някой в затънено положение, дори да съм напълно наясно, че не би го направил за мен, мекушава съм си. А за нея.. всичко ще направя. И смея да вярвам, че е взаимно.
![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
1 би го направил за мен, човек който наскоро буквално ми спаси живота.. аз бих го направила за доста хора..
има да, и то не е един, и съм много щастлива че е така![]()
Не нямам си никой в този живот. Много познати, ноо....
.........