.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Re: Много познати с много съвети как да се справиш сам !

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Шотото аз имам мнооого приятели сещате ли се ама не мисля че някой от тях ще го направи .
    и при мен е така, просто нямам доверие на никого, а и съм свикнала сама да се справям с проблемите си.

И аз имах, но се променят времената за жалост.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от 300
    300 написа:
    Един път бившата ми приятелка ми се обади към 4 часа по телефона .Аз си спях ,а тя неможела да се прибере у тях .... Станах запалих си мотора и отидох при нея беше 4 часа ,студено ,мокро (беше валяло) аз тръгнах тя беше на 20 км от мен . Отидох останах при нея докато се успокои (беше се разплакала) и я закарах до баба й където остана до сутринта.Направих вичко това ,защото страшно много държах на нея и не ми пукаше от нищо, с нея и за нея и в ада щях да отида ..... Но тя си намери по-добър от мен .....

аз ако имах такова гадже, нямаше да го пусна за нищо на света <3
    щях да си го обичам ии ляляля ^^
    Е да ама има фактори като БМВ-та, пари, и т.н който я накараха да ме остави
    Пич, забрави я. Не те заслужава. Ако имаше повече хора като теб, светът щеше да бъде по-добър

Голям фен Аватара на meche95
    мии незнам смисъл има един човек който ще дойде веднага според мен н0о не от това може би че държи толкова на мен ами защото си е такъв нзз така да се каже той би го направил за всеки предполагам треа да го питам а пък имаше един друг н0о се съмнявам въпреки че е таака може и да дойде нзз

Град
    around the world !
    Да, определено имам такъв човек до себе си. И се радвам много за това

И аз тъкмо тръгнах да си пиша поста с възхвала към 300. Евала, като го прочетох толкова се зарадвах, че още са останали такива хора, кофти за нея, че те е зарязала. Наистина трябва повече хора да последват примера ти.

Иначе като се замисля, имам до себе си една страхотна приятелка, която може и да не я бива в изразяването на чувства много много, но пък многократно ме е спасявала от кофти ситуации, сетих се, как една вечер през зимата се загубих в тъмницата, бях болна и всичко ми се размиваше пред погледа, допълнително и бях без телефон, а тя ходеше и обикаляше целия център да се чуди къде може да съм се дянала и накрая като ме намери, просто нямаше такова облекчение, което й се изписа по-лицето. Горе долу същото се случи и месец по-късно, когато тя каквато е шматка си объркала пътя за вкъщи и си изключила телефона и аз като ненормална й звъня и я търся и ме беше подплашила толкова много, че на сутринта както не бях мигнала, събудих всички и точно да направим акция за издирването й, тя се сети да ми звънне. Толкова не съм се стряскала през живота си. По принцип за всеки един от приятелите си бих направила много неща, просто защото съм такава по характер, не мога да оставя някой в затънено положение, дори да съм напълно наясно, че не би го направил за мен, мекушава съм си. А за нея.. всичко ще направя. И смея да вярвам, че е взаимно.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

1 би го направил за мен, човек който наскоро буквално ми спаси живота.. аз бих го направила за доста хора..

Голям фен Аватара на webmast3rche

има да, и то не е един, и съм много щастлива че е така

Не нямам си никой в този живот. Много познати, ноо....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си