[quote="meche95"]абе ейй келешПървоначално написано от POLLINA
я се успокой![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
http://www.jumbougg.com.au/oscommerc...d-Ugg-Pink.jpg![]()
Някой да е виждал такива във Варна?
в Благоевград ги имаше и за 16лв![]()
Ауу колко си оригинална.Горкичката..Първоначално написано от sladkish_14
Моля темата да бъде заключена!![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
50лв ти казвам със сигурност, днес бях в теранова. И си ги носи, щом ти харесват, не слушай какво ти говорят тук- и аз имам такива от една година и хич не ми дреме за чуждото мнение
Благодаря ти много!Първоначално написано от Loshotia
![]()
Модела ми харесва,но днес ги гледах в New Yorker струват 29,90 а в Метро 20,но подметката е много проста,много лесно ще се изтъркат иначе щях да си взема.
Имаги такива в Ню Йоркър.Около 30 лева са има ги в черно и сиво.Тея са тепимни за Австралия и оригиналните ме кефат,ама не бих тръгнала с такива по улицата,защото са много странни.Иначе има и по яки боти за тея пари.
Миналата година си купих такива за 10 лв![]()
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
в сф са 50 лв, убедена съм, защото бях с 1 фр, която си ги взе![]()
Ти сериозно ли 0.о по тая логика дай малките деца да си носят като клошарчета.Първоначално написано от XXX_f
не ми се отваря линка
абе харесват ми ама не съвсем
супер тъпо изказванеПървоначално написано от XXX_f
![]()
![]()
мдам кам 50 лв са а иначе ги има и в лилаво ама лилавото е мн яко някво такова бонбонено![]()
моЖе да провериш и в калиопе и ню йоркър мисля че и в тайлито има такива навсякаде е фул макс с такива пантофки
и само да ти кажа че подметката им е мн странна не е гумена като на нормалните ботуши и Не СТАВА ЗА СНЯГ
къде точно в благоевград ги има?Първоначално написано от katetohita
...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...
Първоначално написано от cLaDyRcHe
отврат
![]()
Сигорно много топлят,но това като се напои с вода\сняг става мазало.Много са хубати тези-http://www.terranovastyle.com/en/must-have/must-have---accessories/fur-boots ,не се излагаш знеш ли колко хора съм виждала с такива от деца(10 -15) до зрели жени(30- 40г)
Точно такива ще са актуални през зимата,аз също искам да си купя,но не съм виждала все още по магазините.
Ами,принципно са сладурски/особено на снимка/,но имай предвид,че едно габърче да ти се забии и дотука ти беше крачето.
Подметката им еедно към едно с подметка на пантофите
![]()
![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Aхахаха сега били сладурски щото ги има на всякаде ама преди 1 година като писах във форума за тях всички обясняваха ,че са адски грозни.
Който разбира на ТЯХ се спира.![]()
А така!Първоначално написано от tigarski
![]()
онзи ден ги гледах... отвратителни сааа... за такова нещо и 1 лев няма да дам...
времет0 тu uztuча
и никой не те кара да даваш..ок?Първоначално написано от d3sincet0y
![]()