- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВСиЧко За СВиРкитЕ
Знам че има много такива теми. ЗА свирките но искам Всичко да е написано на 1 място. Моля не ме съдете и без обиди аз просто искам да попитам хора които са правили дали са използвали презерватив.Искам да кажа че с гаджето ми сме девствени и дали има някакъв шанс от зараза. Искам да го зарадвам обаче ме е страх. Споделете дали сте го правили с или без и как е по добре. Ако някой знае нещо по важно да пише. Интересува ме също къде е най добре да свърши а идеята за устата не ми допада много и искам да попитам какво да правя като тръгне да свършва? Дали да се отдръпна? Пишете и моля ви не ме съдете просто искам информ. а и съм нова тук. Благодаря на вс.
ЪхъПрави с презерватив. Препоръчвам ти от аптеката тези от 20 ст.
Поне ще знаеш , че няма да се скъса и да забременееш. Направете си и изследвания преди това. Все пак знаеш ли с кой може да е спал и да те е излъгал. Другото което е... Зъбките помагат , ама ако ти пречат иди на зъболекар и му кажи да ги премахне. А ако те попита защо - "Е ми искам да правя перфектната свирка!".Той ще те разбере!
Друго не се сещам в момента , но все пак.
![]()
Станислава
свирка с кондом все едно да ближеш захар през стакло![]()
![]()
![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
...или да ядеш бонбон с целуфанчетоПървоначално написано от newii
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
или да миришеш майска роза с противогаз
Тея малки и големи буквички от эаглавието ти си ги иэпринтирай и си ги наври в эадния отвор.
[size=7][b][u]fosse cos
хххх , че не е ли за подиграване. Ти питал ли си се някога "КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ТЪПИ ХОРА?!"Няк'во 10-13 годишно келешче се чуди как да лапа някакъв 20 и нещо годишен батко...
![]()
Станислава
!Първоначално написано от Lettuce
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
свирка с презерватив,бира по телевизията
1vo ne s1m na 10 nito na 13! Na 16 s1m i prosto vi popitah ne iskam t1pi mneniq. Vse govorite 4e horata ne sa osvedomeni a kogato popitat gi s1dite. Gadjeto mi e na moqta v1rzast -16. Blagodarq pone za ediniq svesten otgovor. MoLq ne pi6ete glyposti po dobre si gi zapazete za sebe si .
Първоначално написано от rowz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от TheX
хихихиПървоначално написано от darkfury
![]()
Прочетох го благодаря наистина е полезно и имам само още 1 въпрос. Какво да правя като тръгне да свършва ако искам примерно на циците само с ръка ли да го стимулирам или нз кажете вие![]()
Само внимавай като го насочваш да не ти пръсне в окото ..![]()
Първоначално написано от travmiriaN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Искам да попитам само.Имам 1 зъб дето ми е паднала пломбата и нз дали ще е проблем ако е така мисля че нямам кръв по него и няма как да се заразя а и приятеля ми е здрав. Моля без подигравки просто искам инфор.![]()
Никой не се е родил научен. Не се подигравам а питам.Нали тези форуми са за това. Просто отговорете не ме съдете
Без презерватив естествено. Иначе смучиш гнусна гума (наистина е отвратително на вкус). Прави каквото гаджето ти каже, че му харесва, например някои обичат да си играеш с топките, други не.Трябва да разбереш твоето момче какво харесва и за това трябва да ескпериментираш. Спокс, ще ти дойде от вътре. Може да пробвате и нещо по-интересно, шоколад например или плодове. То тва е на теб да ти е по-приятно де, на него му е все таяА за свършването - какъв е проблема да свърши върху себе си? (ако е легнал и ти си между краката му, например) просто ще обършете със салфетка и така. Да не говорим, че не е задължително да свършва при свирка. Поне според мен тя е част от foreplay-я, демек има за цел да поготви за същинската част. Друг е въпросът, че повечето мъже се кефят на свирките колкото на самия секс
Което е тъпо за жените, а и уморително
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Първоначално написано от newii
Без презерватив го направи.Щом е девствен няма с какво да те зарази.
Първо че свирката с презерватив и неговото удоволствие убива,а и е някво гадно и за момичето не е удобно![]()
убива удоволствието !Първоначално написано от VIPhouse
![]()
без си е перфектно![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0