- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- International Love
В една от предишните ми теми споменах, че всичките ми по-продължителни връзки до момента са били с момичета от чужбина, което се стори странно на доста хора. Някои от тях даже ме обвиниха, че съм се отказал от "българското". Както и да е, въпросът ми е колко от вас са имали гаджета чужденки/чужденци, колко успешни са се оказали тези връзки и може ли да бъде направено някакво сравнение м/у тях и връзките с българки/българи? :]
Първоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Мойте не са били по скайп, пък вие пишете за каквито искате ..;]ама връзка по скайп ли?![]()
спомням си преди имаше едно момиче от форума, ходеше с някъв грък... хубавки бяха и двамцата![]()
Притежател на едиствения скъсан презарватрон в нашто ма'ла
МОЙ СЕМЕЙСТВО!!!
доста успешна се оказа последната ми връзка(още продължава),всичко бе на шега от една екскурзия до държавата и вече след близо 3 години пътувания живеем заедно...мога да кажа че определено предпочитам тази нация,от българската,защото сега да са различни момчетата ок,но като пораснат стават същите-вечер на ракийка пред телевизорите и жената е домашна прислужница...не благодаря.
п.п.ние се запознахме в скайпа и му казах че ще идвам до неговата държава и той ми каза да излезнем,и след тва взех да му ходя на гости всеки месец ,докато накрая не му предложих да дойде да живее у нас...
Връзки от разтояние, дори когато си говорим за различни градове, са много трудни за поддържане, а какво остава, ако хората живеят в различни държави и могат да се виждат от време на време.
е все пак, солено излиза ако сте от различни... ДЪРЖАВИ.Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Коя е държавата, ако не е тайна?доста успешна се оказа последната ми връзка(още продължава), всичко бе на шега от една екскурзия до държавата и вече след близо 3 години пътувания живеем заедно
Така е, освен ако не живеете на едно и също място. За щастие светът вече стана доста космополитен ;]е все пак, солено излиза ако сте от различни... ДЪРЖАВИ.
извинявам се но неискам да коментирам за държавата,ако има въпроси питай на лично![]()
Ми нямала съм .. не са свършили българчета още![]()
Просто се запитах дали не е югоизточната ни съседка, защото отношението ми към нея е .. различно :]извинявам се но неискам да коментирам за държавата,ако има въпроси питай на лично![]()
Връзка с чужденец не съм имала и на този етап от живота си не мисля, че бих се навила на такова нещо. Много е важно за мен да поддържам физически контакт с човека, с когото съм, не бих издържала само с някакъв скайп, имейл, или така нататък. Просто трябва да го виждам, да прекарвам време с него.. Връзките от разстояние определено не са мой тип. Но след още 2 години, ако ги доживея де, стигна до университет в Европа, щом ще живея там, естествено, че нямам против да си хвана някой тамошен.. или дори чужденец, който като мен само следва там. След като така или иначе сме си в един град, какво лошо в това приятелят ти да е чужденец, даже бих се зарадвала.. Но да поддържам връзка по скайп.. няма начин да стане.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
смисъл ? май не разбрах пиши ми на лично... да си лафимПървоначално написано от beautifulstrangerfan
Хм
Една от най-добрите ми приятелки се омъжи за чужденец и е доста щастлива.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не това,че си с чужденки е жалко...а това,че не можеш/не искаш да си с българка. Или по-точно..че предпочиташ чуждото пред родното.
Тва е вид обида (според мен) към българското.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Подкрепям.Първоначално написано от ShtrudeL
ей я стойте малко,момчето не е казало че неиска да е с българка,просто така се е случило че се е влюбил в чужденки,не мисля че се стреми да не се влюбва в някой,неможеш да си избереш кого да обичаш нали?
Прочети предишната му тема и ще разбереш за какво става въпрос.Първоначално написано от mimsssssss
прочетох я.айде сега ти или някой друг да ми посочи нещо невярно в думите на момчето?Първоначално написано от LadyDi
текста:
Искам да знам колко от вас споделят мнението ми, че голямата част от момичетата в България са материалистки, които не знаят какво е истински важно в живота. Интересите им се свеждат до пари, момчета и дрехи, като вторите две са всъщност следствия от първото.
Въобще сред българските момичета властват преобърнатите ценности .. Във форума циркулират истории за 13-годишни момиченца, които имат връзка с 20-годишни мъже, 15-годишни, които ходят с 30-годишни и т.н. Те очевидно ги мислят за „по-зрели” и „по-опитни”, а не за обикновени извратеняци, които просто нямат шанс да бъдат забелязани от жените на тяхната възраст, каквито са всъщност. По-късно, като станат на 20, същите тези момичета започват да преследват богати чичковци. А в резултат на това момчетата и младите мъже масово се изпедерастяват (колкото и грозна да е тая дума), тъй като няма кой да им обърне внимание.
Нека всички момичета, които мислят, че не отговарят на това описание, не се чувстват обидени от думите ми :] Вярвам, че в България все още съществуват и нормални момичета, с разумни представи за живота и истинска ценностна система, но за съжаление те стават все по-малко и по-малко. Затова всичките ми връзки досега са били с чужденки, вероятно и за в бъдеще ще е така.
Преди време си падах по едно момче. Историята беше изцяло платонична, де. Той смяташе да идва до България (защото за човек от неговата класа във Франция това си било супер изгодно) и да се видим, но с времето изгубихме връзка. Освен, че беше чуцденец беше и цветнокож. Нито едно от двете би могло да ме спре ако нещата бяха тръгнали на някъде си.
Да ти посочвам? Ти малка и глупава ли си, че аз да ти посочвам каквото и да било?Първоначално написано от mimsssssss
Всеки си има собствено мнение и има право да подкрепя каквото си иска. Щом си съгласна с това, хубаво, това си е твое право. Но това не означава, че и аз трябва да го приема
Той стои и наблюдава какво се случва във форума, кой каква тема пуска.
Вие давате ли си сметка, че половината теми тук са пуснати от хора, които нямат нищо общо с написаното от тях. Т.е. измислят се истории, гъбаркат се с вас, а вие вярвате на всяка глупост и пишете.
Освен това, момчето не е имало АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ опит с българка и стои тук и ми заявява на БЪЛГАРСКИ и че не желае да има.
Ето това намираме за нередно, грозно и неприятно. И все пак - това си е НЕГОВО право. Да прави каквото си иска.
Но след като няма и грам опит, не мисля, че е някакъв критерий или мерило за каквото и да било.
първо не съм искала да те обидя с нищо и се извинявам ако съм го направила.
второ по спокойно не е нужно да си груба,просто дискутираме.
трето -както и аз казах българщината се вижда вече навсякъде.мъжете пият ракия всяка вечер и гледат мач,жените ходят с богати чичковци,като цяло всеки показва своята байганьовщина и не ми говори че е различно.
момчето каза че има няколко случая с различни хора и че те не спадат към тази храфа,но тези исключения са малко.
иначе останалите са си такива.някакво пиянде хваща няква млада,тя му взима парите а междувременно ходи с някой напомпан...
Нито си ме обидила, нито смятам, че съм груба. Не съм искала да оставя това впечатление.Първоначално написано от mimsssssss
И не съм казвала, че не съм съгласна с това за българщината и байганьовщината. Казах, че той не ми е критерий за нищо, защото няма опит и няма право (за мен) да говори изобщо по тази тема.
Странно защо, за някои хора е прекалено трудно да разберат какво съм искал да кажа .. ти си ме разбрала перфектно ;]ей я стойте малко,момчето не е казало че неиска да е с българка,просто така се е случило че се е влюбил в чужденки,не мисля че се стреми да не се влюбва в някой,неможеш да си избереш кого да обичаш нали?