.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Тема: International Love

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от PsychologicalDisorder
    ама връзка по скайп ли?
    на мен по скайп една Mew ми предлага
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от beautifulstrangerfan
    ей я стойте малко,момчето не е казало че неиска да е с българка,просто така се е случило че се е влюбил в чужденки,не мисля че се стреми да не се влюбва в някой,неможеш да си избереш кого да обичаш нали?
    Странно защо, за някои хора е прекалено трудно да разберат какво съм искал да кажа .. ти си ме разбрала перфектно ;]
    Я, да видим колко добре те е разбрала:

Имал съм връзки само с момичета от Полша (2), Украйна, Франция и Финландия...

... И слава-богу. Не съм имал връзки с българки, но опит с българки имам. Нюансът е малък, но разликата е съществена.
    Дааа, наистина не си казвал никога, че не искаш да имаш връзка с българка.

Цитатът е извадка от темата "Материалистки с преобърнати ценности".
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. докато не се свършат хубавите български момчета НЯМА да си хващам от чужбина!!! А това няма да стане скоро, защото нашите момченца са мнооого хубавкии ..

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    .. докато не се свършат хубавите български момчета НЯМА да си хващам от чужбина!!! А това няма да стане скоро, защото нашите момченца са мнооого хубавкии ..
    Да ти кажа честно, и в чужбина има страшни екземпляри.

Винаги съм знаел, че рано или късно хората ще започнат да ме цитират .. поласкан съм, благодаря ;]

Между другото, пак не си ме разбрала правилно, но и нямам намерение да ти разяснявам какво съм искал да кажа ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Всичко зависи от човека, не от расата му Засега си харесвам българи
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    по повод няколко горни мнения-неможеш да избереш в кого да се влюбиш за бога хора,всеки има своя вкус.но моля ви се никой не се влюбва по външност.
    п.п.българите сме хубава нация(красиви),но манталитета ни е ужасен.

Град
    Варна

Винаги съм знаел, че рано или късно хората ще започнат да ме цитират .. поласкан съм, благодаря ;]

Между другото, пак не си ме разбрала правилно, но и нямам намерение да ти разяснявам какво съм искал да кажа ..
    Добре де, така като бягаш, на мен какво друго ми остава, освен да мисля, че съм те разбрала перфектно, но на теб не ти изнася.
    Обясни ми къде греша? Искам да знам кое точно не съм разбрала правилно.

И не се ласкай, хората се цитират по две причини - когато правят добро впечатление и когато правят лошо

Аз съм имала връзка с руснак, който живееше в България. Нямаше особена разлика като цяло във връзка, беше ми интересно и доста вълнуващо да съм с него, но определено не мога да си представя подобна връзк от разстояние.. по скайп и нещо от сорта.

Dangerous feelings break out my soul..
    It's just the meaning of being alone.
    I wanna run like the speed of the sound,
    I was somewhere, I 'm sure you're around.
    You give me now the meaning of life...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    по повод няколко горни мнения-неможеш да избереш в кого да се влюбиш за бога хора,всеки има своя вкус.но моля ви се никой не се влюбва по външност.
    Идеята не е, че не можеш да избереш в кого да се влюбиш.
    Ако просто се е случило, че пет пъти се влюбва все в чужденки - здраве да е. Но той категорично заклеймява българките. Което за мен не е редно. Не съм съгласна, че когато нямаш никакъв опит, ти нямаш база за сравнение, за да заявяваш, че ние сме по-лоши и по не ставаме от другите.

Като цяло да, но не мисля, че младежа го прави умишлено, с някакъв прецедент. Според мен просто търси по-необичайна връзка, смесица на различни култури и разбирания - може това да го привлича, да му е интересно.
    Твърде против съм да се заклеймява българското, но не мисля, че това е с такава цел да засегне българките, че сме с нещо по-малко а и да го приемем - всеки с личните си предпочитания.

Dangerous feelings break out my soul..
    It's just the meaning of being alone.
    I wanna run like the speed of the sound,
    I was somewhere, I 'm sure you're around.
    You give me now the meaning of life...

Отново си ужасно права.

Мега фен
    Град
    <3
    ей я стойте малко,момчето не е казало че неиска да е с българка,просто така се е случило че се е влюбил в чужденки,не мисля че се стреми да не се влюбва в някой,неможеш да си избереш кого да обичаш нали?
    Странно защо, за някои хора е прекалено трудно да разберат какво съм искал да кажа .. ти си ме разбрала перфектно ;]
    Ахм. Понеже и двамата сте един дол дренки я подкрепяш,защото така ти изнася.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Не мисля,че манталитета ми е ужасен.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Наистина говориш човек (да не използвам обидни думички),който избягва това,което не може да каже. Всъщност ти не знаеш какво да кажеш и за това "нямаш намерение да се обясняваш".
    Не се прави на умен. Адски тъп си.
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от babity
    Преди време си падах по едно момче. Историята беше изцяло платонична, де. Той смяташе да идва до България (защото за човек от неговата класа във Франция това си било супер изгодно) и да се видим, но с времето изгубихме връзка. Освен, че беше чужденец беше и цветнокож. Нито едно от двете би могло да ме спре ако нещата бяха тръгнали на някъде си.
    Аз също съм имал сравнително кратка връзка с французойка, много пъти съм бил във Франция и може да се каже, че след България това е страната, която познавам най-добре. Французите, без значение от раса и етнически произход, са невероятно позитивни хора и наистина общуването с тях е много лесно и приятно.

Между другото твоите истории все повече и повече ме изумяват .. Нали теб те питах дали си чела "Тютюн", или се бъркам? :]

Мега фен Аватара на babity
    Да, мен пита. Нищо де, колкото повече ти се изумяваш на моите истории, толкова повече и аз се изумявам на това къде ти си видял връзката между романа и моята история. И ще продължа да си се изумявам още доста време, защото така и не го завърших този роман. А малко остана.

Да, мен пита. Нищо де, колкото повече ти се изумяваш на моите истории, толкова повече и аз се изумявам на това къде ти си видял връзката между романа и моята история. И ще продължа да си се изумявам още доста време, защото така и не го завърших този роман. А малко остана.
    Ами отношенията между теб и твоя "любим" (съдейки по това, което си споделяла във форума) доста ми напомнят отношенията между главните герои Ирина и Борис. А краят на "Тютюн" определено е най-добрата част от романа, иначе защо изобщо човек да си причинява четенето на тая тухла ..:Р

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Преди време си падах по едно момче. Историята беше изцяло платонична, де. Той смяташе да идва до България (защото за човек от неговата класа във Франция това си било супер изгодно) и да се видим, но с времето изгубихме връзка. Освен, че беше чуцденец беше и цветнокож. Нито едно от двете би могло да ме спре ако нещата бяха тръгнали на някъде си.
    Освен с кучета и с негри. а?
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Мега фен Аватара на babity
    Ами отношенията между теб и твоя "любим" (съдейки по това, което си споделяла във форума) доста ми напомнят отношенията между главните герои Ирина и Борис. А краят на "Тютюн" определено е най-добрата част от романа, иначе защо изобщо човек да си причинява четенето на тая тухла ..:Р
    Е, може и да има нещо такова, но като цяло не мисля...

Goebbels, нали знаеш - еднообразието уморява!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Ако знаеш добре езика,няма лошо за мен връзка с чужденка.Дори за мен е по-силно като преживяване такава връзка,може би заради културните различия.

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Точно културните различия са пречка
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Точно културните различия са пречка.
    Според мен именно културните различия правят връзката интересна. Но религиозните определено могат да бъдат пречка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си