- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- International Love
на мен по скайп една Mew ми предлагаПървоначално написано от PsychologicalDisorder
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Я, да видим колко добре те е разбрала:Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Дааа, наистина не си казвал никога, че не искаш да имаш връзка с българка.Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Цитатът е извадка от темата "Материалистки с преобърнати ценности".
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
.. докато не се свършат хубавите български момчета НЯМА да си хващам от чужбина!!!А това няма да стане скоро, защото нашите момченца са мнооого хубавкии ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Да ти кажа честно, и в чужбина има страшни екземпляри.Първоначално написано от Hilary_
Винаги съм знаел, че рано или късно хората ще започнат да ме цитират .. поласкан съм, благодаря ;]Дааа, наистина не си казвал никога, че не искаш да имаш връзка с българка.
Цитатът е извадка от темата "Материалистки с преобърнати ценности".
Между другото, пак не си ме разбрала правилно, но и нямам намерение да ти разяснявам какво съм искал да кажа ..
Всичко зависи от човека, не от расата муЗасега си харесвам българи
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
по повод няколко горни мнения-неможеш да избереш в кого да се влюбиш за бога хора,всеки има своя вкус.но моля ви се никой не се влюбва по външност.
п.п.българите сме хубава нация(красиви),но манталитета ни е ужасен.
Добре де, така като бягаш, на мен какво друго ми остава, освен да мисля, че съм те разбрала перфектно, но на теб не ти изнася.Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Обясни ми къде греша? Искам да знам кое точно не съм разбрала правилно.
И не се ласкай, хората се цитират по две причини - когато правят добро впечатление и когато правят лошо![]()
Аз съм имала връзка с руснак, който живееше в България. Нямаше особена разлика като цяло във връзка, беше ми интересно и доста вълнуващо да съм с него, но определено не мога да си представя подобна връзк от разстояние.. по скайп и нещо от сорта.
Dangerous feelings break out my soul..
It's just the meaning of being alone.
I wanna run like the speed of the sound,
I was somewhere, I 'm sure you're around.
You give me now the meaning of life...
Идеята не е, че не можеш да избереш в кого да се влюбиш.Първоначално написано от mimsssssss
Ако просто се е случило, че пет пъти се влюбва все в чужденки - здраве да е. Но той категорично заклеймява българките. Което за мен не е редно. Не съм съгласна, че когато нямаш никакъв опит, ти нямаш база за сравнение, за да заявяваш, че ние сме по-лоши и по не ставаме от другите.
Като цяло да, но не мисля, че младежа го прави умишлено, с някакъв прецедент. Според мен просто търси по-необичайна връзка, смесица на различни култури и разбирания - може това да го привлича, да му е интересно.
Твърде против съм да се заклеймява българското, но не мисля, че това е с такава цел да засегне българките, че сме с нещо по-малко а и да го приемем - всеки с личните си предпочитания.
Dangerous feelings break out my soul..
It's just the meaning of being alone.
I wanna run like the speed of the sound,
I was somewhere, I 'm sure you're around.
You give me now the meaning of life...
Отново си ужасно права.по повод няколко горни мнения-неможеш да избереш в кого да се влюбиш за бога хора,всеки има своя вкус.но моля ви се никой не се влюбва по външност.
п.п.българите сме хубава нация(красиви),но манталитета ни е ужасен.
Ахм. Понеже и двамата сте един дол дренки я подкрепяш,защото така ти изнася.Първоначално написано от beautifulstrangerfan
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не мисля,че манталитета ми е ужасен.Първоначално написано от mimsssssss
4XCOKИ
Наистина говориш човек (да не използвам обидни думички),който избягва това,което не може да каже. Всъщност ти не знаеш какво да кажеш и за това "нямаш намерение да се обясняваш".Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Не се прави на умен. Адски тъп си.
4XCOKИ
Аз също съм имал сравнително кратка връзка с французойка, много пъти съм бил във Франция и може да се каже, че след България това е страната, която познавам най-добре. Французите, без значение от раса и етнически произход, са невероятно позитивни хора и наистина общуването с тях е много лесно и приятно.Първоначално написано от babity
Между другото твоите истории все повече и повече ме изумяват .. Нали теб те питах дали си чела "Тютюн", или се бъркам? :]
Да, мен пита. Нищо де, колкото повече ти се изумяваш на моите истории, толкова повече и аз се изумявам на това къде ти си видял връзката между романа и моята история. И ще продължа да си се изумявам още доста време, защото така и не го завърших този роман. А малко остана.
Ами отношенията между теб и твоя "любим" (съдейки по това, което си споделяла във форума) доста ми напомнят отношенията между главните герои Ирина и Борис. А краят на "Тютюн" определено е най-добрата част от романа, иначе защо изобщо човек да си причинява четенето на тая тухла ..:РПървоначално написано от babity
Освен с кучета и с негри. а?Първоначално написано от babity
![]()
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Е, може и да има нещо такова, но като цяло не мисля...Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Goebbels, нали знаеш - еднообразието уморява!![]()
Ако знаеш добре езика,няма лошо за мен връзка с чужденка.Дори за мен е по-силно като преживяване такава връзка,може би заради културните различия.![]()
Точно културните различия са пречка
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Според мен именно културните различия правят връзката интересна. Но религиозните определено могат да бъдат пречка.Точно културните различия са пречка.