- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- International Love
Никога не съм била с чужденец,но мисля 4е тогава тръпката е по-различна.Защото не познавате културите си,понякога езика и още реед неща....но като цяло не се ограничавам до чужденци или българи смятам,че сред всички има сериозни хора,както и недотам такива....
Т'ва вАжи само като се съберат мюсюлманин - християнка/християнин - мюсюлманка. Другите християни, там... католици, разни видове к'вито са и протестантите нищо не ги бърка.Първоначално написано от beautifulstrangerfan
Две връзки съм имала и двете с чужденци. Първият ми приятел беше руснак с гръцки корени израстнал в Кипър () и манталитета му беше доста близо до българския. Бяхме заедно 2 години и половина след което реших че не мога повече да се разправям. После се запознавах с някви българи, уж се опитвах нещо да правя но просто не мога да си пасна с никой за нещо повече от приятелство (че даже и това ме затруднява). Сегашният ми приятел е немец и всичко е супер.
Че хората са еднакви навсякъде го знам от личен опит и въпреки това балкансия манталитет не ми е по вкуса.
Аз съм ходила с италианец, нооо са прекалено спокойни и перфектни, скучно ми беше.. След 3 месеца му бих шута ..
И аз я помня. Бяха се запознали на нейната работа на безциностанцията май.Първоначално написано от 3vR
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.