.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Help me... I lost my mind!

Здравейте Аз съм едно момиче на 13 което си ИЗГУБИ (буквално) ума по едно момче на 18 ) Сама не мога да повярвам как може да има такива мисли и чувства в мен ноо...
    Таа.. бях на един събор в мойто село ;d (звучи тъпо за тези които не са били на такива места) и там малко ;д пийнах едно момче дойде и ме заговори и цялата нощ сме били заедно и сме се закачали .. всичко той разбра че съм на 13 иначе ме мислеше на 16-17 (аз на толкова изглеждам) И по едно време както се занимааме той ми вика сега съжалявам че съм толкова голям Това да ви го каже 19годишно момче,супер красиво и което по1ти не ви познава.... е как няма да хлътнете

И СЕГА НЕ МОГА ДА СИ ГО ИЗБИЯ ОТ ГЛАВАТА а това стана преди 2 месеца Харесват ме мн яки момчета ама аз не ги харесвам заради него! Предлагаха ми мн яки ама аз ги рязах Моля ви кажете ми как да го забравя сигурна съм че сте имали несподелена любов и ми кажете как може още да си мисля за него Избих си идеята че е чуствал нещо.. поне мъничко.. и мойте чуства .. вече не са от значение ама не преставам да се сещам за него

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    ей келешарче малко пикливо
    на 13 год. си осъзнай се малко...

Убивай си времето с нещо.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ама тооооо ... ама вие сте се виждали ЕДИН път. Ъмммм ... wtf? o.O
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    ако го харесваш и не искаш да го обвинят в педофилия. СТОП!
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Супер фен
    ХАХАХХАХАХАХХАХ ХАХАХАХ Х АХХА ХА ХАХ АХ АХ АХ АХ НЕ НЕ НЕ НЕН Е МОЛЯ ТЕ КАЖИ МИ ЧЕ ТЕМАТА Е ЕБАВКА ХААХХАХА ХА ХАХ ХАХ Х АХХА ХА Х АХ

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    рофл

^^харабия могат да го обвинят в педофилия
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен
    а не ве

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    ОМГ
    Разчувствах се.
    The blood that binds us ..till death unites us

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    ХАХАХХАХАХАХХАХ ХАХАХАХ Х АХХА ХА ХАХ АХ АХ АХ АХ НЕ НЕ НЕ НЕН Е МОЛЯ ТЕ КАЖИ МИ ЧЕ ТЕМАТА Е ЕБАВКА ХААХХАХА ХА ХАХ ХАХ Х АХХА ХА Х АХ

Голям фен
    Хах,хвърляш се на дълбоко Толкова е лесно да се "омае" едно 13 годишно девойче,без никакъв опит с батковците и като цяло без опит в живота.Романтично и красиво е да си мечтаеш за него,ама стъпи на земятата.Рано ти е за момчета,засега само ги съзерцавай ффффлюбено

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    ОМГ
    Разчувствах се.
    не се прави на кучка!

малки, големи, куци, сакати, красиви, тъпи
    всеки човек си има собствено мислене, и изпитва чуства
    може и темата да е по реален проблем, може и да не е.
    не мисля, че с подигравки се осъществява някаква комуникация.

нали това е идеята на този сайт да има място където тинейджърите да споделят да питат други, да се информират и всичко това да става по начин осигуряващ анонимност за който иска.

не е нужно налисието, и тормоза да владеят и тук!
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Няма facepalm който да изрази колко е тъпа темата...
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Голям фен
    Град
    Имам :)
    За всеки влак си има пътници. Ти защо искаш да се качиш на този, за който знаеш, че нямаш билет и като мине кондукторът ще те свали?
    П.П. В това, че си мислиш за него няма лошо, но не забравяй, че не е твоя влак.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Пхаха влакове,пътници,кондуктори

п.т:мечтай си,то мечтите са безплатни

Цитирай Първоначално написано от Utopia
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    ОМГ
    Разчувствах се.
    не се прави на кучка!

малки, големи, куци, сакати, красиви, тъпи
    всеки човек си има собствено мислене, и изпитва чуства
    може и темата да е по реален проблем, може и да не е.
    не мисля, че с подигравки се осъществява някаква комуникация.

нали това е идеята на този сайт да има място където тинейджърите да споделят да питат други, да се информират и всичко това да става по начин осигуряващ анонимност за който иска.

не е нужно налисието, и тормоза да владеят и тук!
    Подкрепям те! Бъдете толерантни!

Супер фен
    К'во подкрепяте бе... Я се замислете за 2 секунди. 13 годишно лапе бате. Ти осмисляш ли за какво става дума ? хах....

Супер фен Аватара на brokeninside13
    ее супер 100000 супер яки момчета са ти предлагали ЕБАСИ ЯКОТО не мога да повярвам.

много сте лошииии Дори и на 13 тя може да изпитва любов може бе не толкова истинска нно все пак любов

miminia
    МнениеПуснато на: Нед Окт 04, 2009 7:57 pm Заглавие:
    ей келешарче малко пикливо
    на 13 год. си осъзнай се малко...
    Don`t guve a fuck ! xaxa

К'во подкрепяте бе... Я се замислете за 2 секунди. 13 годишно лапе бате. Ти осмисляш ли за какво става дума ? хах....
    А ти на колко си бе отворен. Деба и отворени... Това, че е на 13 няма никво значение... има хора на 20 с акъл на 10 г. и обратното. Аз лично познавам момиче на 13 с повече акъл от половината в тая тема зети заедно!!!!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от peshopurko
    А ти на колко си бе отворен. Д**а и отворени... Това, че е на 13 няма никво значение... има хора на 20 с акъл на 10 г. и обратното. Аз лично познавам момиче на 13 с повече акъл от половината в тая тема зети заедно!!!!
    не мисля,че познаваш някой 'в тая тема' за да коментираш колко акъл има..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен
    И да има се броят на пръстите на едната ръка. Аз не казвам, че съм много зрял, дори напротив държа се ултра лигаво понякога ама не говорим за мен Ако толкова много те интересува на 18 съм. Нито искам да парадирам с това, нито нищо. Просто смятам, че не е нормално момиче/момче на 13 години да разправя за любов... Ти луд ли си ? Аз, а и не само аз ами всичките ми връстници било то момичета/момчета мислехме за къде други неща. Това е болно ! Пък вие мислете к'вото искате. То вярно, че вече хората на по 14 години секс правят, ама нормално ли е ? Я се замисли малко ...

ти к'во в затвора ли искаш да го пратиш ?
    лол

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LeMoi
    ти к'во в затвора ли искаш да го пратиш ?
    Ти пък изкочи с най-лекото изказване.. Много ясно, че може да влезе в затвора, идиот. Да си чувал термина "ПЕДОФИЛИЯ" ? Май не си а ?

И да има се броят на пръстите на едната ръка. Аз не казвам, че съм много зрял, дори напротив държа се ултра лигаво понякога ама не говорим за мен Ако толкова много те интересува на 18 съм. Нито искам да парадирам с това, нито нищо. Просто смятам, че не е нормално момиче/момче на 13 години да разправя за любов... Ти луд ли си ? Аз, а и не само аз ами всичките ми връстници било то момичета/момчета мислехме за къде други неща. Това е болно ! Пък вие мислете к'вото искате. То вярно, че вече хората на по 14 години секс правят, ама нормално ли е ? Я се замисли малко ...
    Секса е отделна тема. Много ясно, че не е нормално. Но момичетата съзряват по-рано и това, че ти на 13 си играл на криеница не значи, че тя не може да се влюби.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си