- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Help me... I lost my mind!
ЗдравейтеАз съм едно момиче на 13 което си ИЗГУБИ (буквално) ума по едно момче на 18
) Сама не мога да повярвам как може да има такива мисли и чувства в мен ноо...
Таа.. бях на един събор в мойто село ;d (звучи тъпо за тези които не са били на такива места) и там малко ;д пийнах едно момче дойде и ме заговори и цялата нощ сме били заедно и сме се закачали .. всичко той разбра че съм на 13 иначе ме мислеше на 16-17 (аз на толкова изглеждам)И по едно време както се занимааме той ми вика сега съжалявам че съм толкова голям
![]()
Това да ви го каже 19годишно момче,супер красиво и което по1ти не ви познава.... е как няма да хлътнете
![]()
И СЕГА НЕ МОГА ДА СИ ГО ИЗБИЯ ОТ ГЛАВАТА а това стана преди 2 месеца![]()
![]()
Харесват ме мн яки момчета ама аз не ги харесвам заради него! Предлагаха ми мн яки ама аз ги рязах
![]()
Моля ви кажете ми как да го забравя сигурна съм че сте имали несподелена любов и ми кажете как може още да си мисля за него
Избих си идеята че е чуствал нещо.. поне мъничко.. и мойте чуства .. вече не са от значение ама не преставам да се сещам за него
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ей келешарче малко пикливо
на 13 год. си осъзнай се малко...
Ама тооооо ... ама вие сте се виждали ЕДИН път. Ъмммм ... wtf? o.O
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ако го харесваш и не искаш да го обвинят в педофилия. СТОП!
Пий Бира За Да Станеш Човек
ХАХАХХАХАХАХХАХ ХАХАХАХ Х АХХА ХА ХАХ АХ АХ АХ АХ НЕ НЕ НЕ НЕН Е МОЛЯ ТЕ КАЖИ МИ ЧЕ ТЕМАТА Е ЕБАВКА ХААХХАХА ХА ХАХ ХАХ Х АХХА ХА Х АХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
рофл
^^харабия могат да го обвинят в педофилия![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
а не ве![]()
![]()
ОМГ
Разчувствах се.
The blood that binds us ..till death unites us
Хах,хвърляш се на дълбокоТолкова е лесно да се "омае" едно 13 годишно девойче,без никакъв опит с батковците и като цяло без опит в живота.Романтично и красиво е да си мечтаеш за него,ама стъпи на земятата.Рано ти е за момчета,засега само ги съзерцавай ффффлюбено
![]()
не се прави на кучка!Първоначално написано от Lincheto
малки, големи, куци, сакати, красиви, тъпи
всеки човек си има собствено мислене, и изпитва чуства
може и темата да е по реален проблем, може и да не е.
не мисля, че с подигравки се осъществява някаква комуникация.
нали това е идеята на този сайт да има място където тинейджърите да споделят да питат други, да се информират и всичко това да става по начин осигуряващ анонимност за който иска.
не е нужно налисието, и тормоза да владеят и тук!
Пий Бира За Да Станеш Човек
Няма facepalm който да изрази колко е тъпа темата...
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
За всеки влак си има пътници. Ти защо искаш да се качиш на този, за който знаеш, че нямаш билет и като мине кондукторът ще те свали?
П.П. В това, че си мислиш за него няма лошо, но не забравяй, че не е твоя влак.
Пхаха влакове,пътници,кондуктори![]()
п.т:мечтай си,то мечтите са безплатни![]()
Подкрепям те! Бъдете толерантни!Първоначално написано от Utopia
К'во подкрепяте бе... Я се замислете за 2 секунди. 13 годишно лапе бате. Ти осмисляш ли за какво става дума ? хах....
ее супер 100000 супер яки момчета са ти предлагали ЕБАСИ ЯКОТО не мога да повярвам.
много сте лошииии Дори и на 13 тя може да изпитва любов може бе не толкова истинска нно все пак любов![]()
miminia
МнениеПуснато на: Нед Окт 04, 2009 7:57 pm Заглавие:
ей келешарче малко пикливо
на 13 год. си осъзнай се малко...
Don`t guve a fuck ! xaxa
А ти на колко си бе отворен. Деба и отворени... Това, че е на 13 няма никво значение... има хора на 20 с акъл на 10 г. и обратното. Аз лично познавам момиче на 13 с повече акъл от половината в тая тема зети заедно!!!!Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не мисля,че познаваш някой 'в тая тема' за да коментираш колко акъл има..Първоначално написано от peshopurko
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
И да има се броят на пръстите на едната ръка. Аз не казвам, че съм много зрял, дори напротив държа се ултра лигаво понякога ама не говорим за менАко толкова много те интересува на 18 съм. Нито искам да парадирам с това, нито нищо. Просто смятам, че не е нормално момиче/момче на 13 години да разправя за любов... Ти луд ли си ? Аз, а и не само аз ами всичките ми връстници било то момичета/момчета мислехме за къде други неща. Това е болно ! Пък вие мислете к'вото искате. То вярно, че вече хората на по 14 години секс правят, ама нормално ли е ? Я се замисли малко ...
Ти пък изкочи с най-лекото изказване.. Много ясно, че може да влезе в затвора, идиот. Да си чувал термина "ПЕДОФИЛИЯ" ? Май не си а ?Първоначално написано от LeMoi
Секса е отделна тема. Много ясно, че не е нормално. Но момичетата съзряват по-рано и това, че ти на 13 си играл на криеница не значи, че тя не може да се влюби.Първоначално написано от FromAutumToAshes