- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Help me... I lost my mind!
Първоначално написано от FromAutumToAshes
като не можеш да го асимилираш или потенциалнияти процесор да смели информациятаПървоначално написано от FromAutumToAshes
просто защо си правиш труда да твърдиш, какво може и какво не може.
нито гледаш през очите на авторката, нито си с нейното мислене, дори не я познаваш.
за къде си тръгнал ти си знаеш
къде ще стигнеш ... никой не знае.
Пий Бира За Да Станеш Човек
Много мъдреци станахте![]()
Иначе за последното съм съгласен![]()
Разликата е, че това си е моето мнение.Първоначално написано от FromAutumToAshes
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
kakvo iska6 da kaji6 s tova : ,, mn qki mom4eta me haresvat" ot seloto li sa qki?![]()
Poobikoli malko, vij malko svqt i posle mi govori za ljubov, qki mom4eta i t.n.
Няма лошо, всеки има право на мнение. Друг е въпроса кой ще се съгласи с теб и кой не. Аз просто изразих мнението си което е , айде да не го повтарям. А вие с пича тръгнахте да ме нападате колко съм бил неграмотен, колко съм бил прост, не съм можел да осмислям разлики, процесора ми там какво беше дори не го помня защото и толкова внимание му обърнах.. Много сте странни наистина. Айде спирам да пиша, че стана мазало. Peace \\//
Кво нападате всички бе...
FromAutumToAshes просто изказа мнение, нужно ли е всичко тва? Всеки е прав за себе си.
The blood that binds us ..till death unites us
Просто ти отговорих с това, с което ти отговаряш на авторката. Говорех ти за толерантност, но ти явно не разбра, за това ти показах какво е да те нападат. Гадно, а?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ще ти отговоря от уважение и вече наистина няма пиша друго по темата.
Явно с много хора тук имам различно виждане на нещата. Няма лошо
Не съм я нападал. Просто казвам, че за мен е абсурдно 13 годишно ДЕТЕ да се влюбва, дори като го каже някой поражда смяхТова е мнението ми не ангажирам никого да се съгласява с него
за толерантност говорим. за нищо друго.Първоначално написано от FromAutumToAshes
че има глупави теми има. какво виждаш от 2003г. следя
ама не може веднага да осъждаш и да нагрубяваш без да знаеш
любов на 13 ??? Осъзнай се ...![]()
п.с. Погледнах темата ии реших да изкажа също менние ..
хохо .. и как разбра тия половината какъв акъл имат всеки по отделно след като не ги познаваш??Първоначално написано от peshopurko
Звездите ти го говорят може би?
И ако беше така, че годините да нямат смисъл то тогава трябваше още от 12 да се женим ... а на 15 да имаме по 2-3 деца ..
Не можеш да видиш любовта!!! НЕ МОЖЕШ!!! Това е чувство у всеки един от нас, което никой друг не може да изпита вместо него ..Първоначално написано от peshopurko
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Спора е глупав. Всеки вижда нещата от своя гледна точка.
оф к'во всички зейнахте срещу авторката ..
ми един път е било, дрън дрън и момичето се е влюбило в него ..
к'во толко' е станало
то сякаш и на вас не се е случвало
какво от това, че е на 13 .. вие ли определяте кога човек е 'годен' да се влюбва .. ?!
супер тъпи изказвания прочетох до сега, ама вие си знаете
аз нищо не мога да ви кажа, освен, че за мен грешите супер много ..
няма невъзможни неща ..
може и да има любов на 13 .. вие ако не сте изпитали любов на 11, 13 , 20 .. не значи, че не може да се случи, нали ?!
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
окей. според теб не може да има любов - след като си на това мнение, просто го изрази или като не можеш да помогнеш по въпроса, не пиши по темата!!Първоначално написано от Lincheto
като си изразяваш мнението не го налагай, не дей да ми твърдиш, какво може и какво не. окей. ти не би се влюбила на 13, и според мен. друг обаче може да го направи.
Първо казваш, че е на 18, после става на 19. Браво е ;p~ За какви чувства говориш след като сте се виждали 1 път :]
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Кефиш ме, честно!!!Първоначално написано от NamelessRomantic
![]()
![]()
:P
Първоначално написано от NamelessRomantic
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Разбираш ме погрешно. Според мен момичето просто искаше да покаже колко е харесвано. Ми супер. Не мисля,че ние трябва да се нападаме. Всеки вижда нещата по различен начин.Първоначално написано от Utopia
пфффф д*ба.Като кажете ''13 годишно лапе''.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ.НЯкога и вие сте били на толкова.И вие сте имали чувстваПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Като бях на 13 си седях на дупенцето и от тогава се научих как се пише чуВства ..Първоначално написано от vanesa0pld
Ако си бях мислила за "любов" и още нещо нямаше да знам ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+`1Първоначално написано от scanadal
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
А'дъга!Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Първоначално написано от Lincheto
чети всичкоПървоначално написано от b3b3t0y
ок окПървоначално написано от b3b3t0y
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Така слушай ме мен !!! Отиаваш зимаш 1 бутилка Red label ( щото другите само ще ги хабиш) и докато не припаднеш няма да спираш да жулиш. На следващия ден цял ден на аспирин щото тая празна главичка ще боли. И в понеделник на даскало си мълчиш и ще си учиш уроците във вас без да мислиш глупости !!!![]()
![]()
![]()
![]()
а е ей извинявам са мн безчуствените хахаха момичето помили за съвет нищо др вие веднага нападате ... ши каите , че и вие не сте си падали по по големи от вас батковци или каки .. не мога да разбера е .. кат не ви утарва като не моите да помогните с нищо патеките ве не е нужно да се правите на нещо което не сте ....
по темата: едва ли това момче е за теб ! може да е мил и сякаф .. но все пак не барзай да пораснеш ....