Здравейте Аз съм едно момиче на 13 което си ИЗГУБИ (буквално) ума по едно момче на 18 ) Сама не мога да повярвам как може да има такива мисли и чувства в мен ноо...
Таа.. бях на един събор в мойто село ;d (звучи тъпо за тези които не са били на такива места) и там малко ;д пийнах едно момче дойде и ме заговори и цялата нощ сме били заедно и сме се закачали .. всичко той разбра че съм на 13 иначе ме мислеше на 16-17 (аз на толкова изглеждам) И по едно време както се занимааме той ми вика сега съжалявам че съм толкова голям Това да ви го каже 19годишно момче,супер красиво и което по1ти не ви познава.... е как няма да хлътнете

И СЕГА НЕ МОГА ДА СИ ГО ИЗБИЯ ОТ ГЛАВАТА а това стана преди 2 месеца Харесват ме мн яки момчета ама аз не ги харесвам заради него! Предлагаха ми мн яки ама аз ги рязах Моля ви кажете ми как да го забравя сигурна съм че сте имали несподелена любов и ми кажете как може още да си мисля за него Избих си идеята че е чуствал нещо.. поне мъничко.. и мойте чуства .. вече не са от значение ама не преставам да се сещам за него