- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко Струва 1 кутийка DUREX ?
на каква цена е :{
зависи какви.
грубо казано 5 лв![]()
БЕЗПЛАТНИ НАГРАДИ HERE
Питай в аптеката бе чифут![]()
Westside rollin' all day, every day
оха 5 лв ли ?Първоначално написано от Kpu3a
Еми аз миналата седмица взимах и бяха 2.78, обаче навсякъде е различно, но най-много 3-3.50 :P
нее ти луд ли си веПървоначално написано от TheX
срамувам
ох мерсиПървоначално написано от renateee
и 3 бр в кутия така ли ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от TheX
![]()
![]()
3 бр в кутия така ли ?
мн скъпо
1 бр = 0.90ст
какво значение има дали са 90 стотинки или повече-става въпрос за вашата сигурност не бъдете стиснати![]()
![]()
по-добре скъп презерватив от колкото евтина детска количка![]()
Еми скъпо, евтино това е положението.. Но Durex не са особенно надеджни.. поне при мен доста често се късат. Според мен е по-добре Sportex, не че те са 100% сигурни, но може би има по малка вероятност да се скъсат. А за да си сигурен по-добре преди да се изпразиш си го извади(нищо че си с презерватив).
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Durex са между 2.60 и 3.30 и са по 3 на брой. Durex Love са 4 броя обаче са напълно обикновени (и имат татос) иначе Sportex (които по мое мнение малко са гаднички) са по евтини с левче :P
Аз имам по-добро решение за теб - събираш към 20-30 лева, даваш ги на някой откачен да те изпече на фурната и да те даде на някой гладно куче, което сега страда.Първоначално написано от eskasss
![]()
Pagani Zonda
Аз се кандидатирам за модератор кви са тия теми бе ? Отиваш в аптеката и питаш ...![]()
Първоначално написано от Xeon
Pagani Zonda
Извинявай.. срам те е да попиташ в аптеката, стискаш се за сметка на безопасността.. Какъв мъж си изобщо? Би трябвало именно ти да проявяваш инициативата относно тези неща..![]()
![]()
Dangerous feelings break out my soul..
It's just the meaning of being alone.
I wanna run like the speed of the sound,
I was somewhere, I 'm sure you're around.
You give me now the meaning of life...
Такааааа,всеки човек с половин... не,четвъртинка мозък ще отиде в аптеката и ще гледа.То си има стикерчета,на които пишат цените!
Срам те е да купиш кондоми,ама не те е срам да правиш секс....
Тъпо дете,ТЪПООООООО
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Даже и в google да го напишеш пак ще ти излезе цената.Първоначално написано от Extremescream
![]()
![]()
![]()
Нов ник: Cassidy
Първоначално написано от Kpu3a
![]()
![]()
ти да не си взимаш от "Durex -машината"
бяха 2.70 когато аз рпактикувах оно времеама сега като гледам са ги увеличили и вече са май 2,89
1 кутийка е 0коло 3 лева
"Когато смартта ти позвани на вратата, ти се направи на луд и вдигни телефона."
Какъв е този зор точно пък за Durex? Има какви ли не още далеч не по-лоши и то бая по-евтини. Vitalis 3бр.-1.90 до 2.50лв в зависимост от моделите. Pleasure 3бр.- 1.50лв. И доста евтинките AMOR, Palomita - 25-30ст на бройка. В общи линии разликата им е в промазката, с която са и здравината им, но в общи линии всичките издържат в повечето случаи.![]()