.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Закъснява ми...

Закъснява ми вече 4/5 дни и съм притеснена.НЕ СЪМ бременнам,това е сигурно.Предпазвам се,а и не съм правила секс мнооооого отдавна така че отпада като вариант. Имам всички симтоми на ПМС,болят ме гърдите,имам спазми ниско долу... Но така и не ми идва.Болна съм тези дни,имам си грипни симптоми,възможно ли е това да се е отразило? Или стресът може би,преместих се в друг град,ново училище... всичко е доста стряскащо !? Ще изчакам още малко и ако ли не... ще се ходи на доктор,но да видим какво ще кажете по въпроса?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Да възможно е.Това са решаващи фактори,но не чакай а,иди на лекар.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Ако пиеш антибиотици е от това. На мен от стрес ми идва по-рано, но всеки организъм е различен, тъй че не можем да ти дадем точен отговор.

Град
    Варничка
    Изчакай още 2-3 дни и ако не ти е дошло дотогава няма какво да отлагаш или да се надяваш отивай на лекар.

Не забравяй че интернет не е доктор може да ти даде предположение но не и да те излекува както и хората в интернет.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Според мен няма от какво да се притесняваш. Имаш симптомите, значи ще ти дойде. Това, че ти закъснява може да се дължи на много неща. Изчакай още няколко дни, сигурна съм, че ще ти дойде.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    във филма ..
    Колко вече такива теми има? Обзалагам се, че половината форум е задръстен по тази тема.. ми кат ти закаснява - ШЕ ГО ЧАКАШ!

Who's next!

Re: Закъснява ми...

Цитирай Първоначално написано от azzz6662
    Ще изчакам още малко и ако ли не... ще се ходи на доктор,но да видим какво ще кажете по въпроса?
    я Веднага на доктор....Нищо няма да чакаш! Ходи колкото си може по-рано

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Болест, прием на някакви медикаменти, стрес, промяна на климата (миналата седмица по поли и рокли ходех)...все фактори,които оказват влияние на менструацията. Лекувай се, а нея не я мисли. Ще дойде в по-подходящ момент, когато организмът не е толкова изтощен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си