- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 1вия път
по-добре от тука едва ли ще резбера повече за това каква ще се случи когато (ме отворят) питам момичета и момчета практикували. Смис нямам намерение толкова рано (на 13 ) ама все пак сякфа инфо и полезнаи ддз кажете ми нещо освен традиционното за безопасността - знам ги тия работи. Е мерси предварително
![]()
Не може да ги знаеш тия работи защото не стига само информацията,че е необходимо да използваш кондоми и хапчета,а трябва да вникнеш в същноста на нещата ... Демек искам да ти кажа,че е невъзможно да знаеш нещо което,не си правила и дори не знаш как се реагира в дадена ситуация.Иначе първият път си става по естествен начин,стига партньора ти да е нежен и да го бива,но като гледам колко голямо самочувствие имаш и как ги разбираш нещата не знам...То тука в тоя форум и преди имаше много компетентни момичета дето знаеха за какво става въпрос но пост фактом създадоха теми от сорта на - Бременна съм и сега какво?
Youth_boy много добре ти обясни нещата. Искам да кажа, че е хубаво добре да помислиш, преди да го направиш и да се поинтересуваш от някои неща. Наистина е важно да знаеш основните неща, но това не е всичко. Първия път е леко неприятен, основно заради притеснението, което изпитват партньорите, но недей да се сковаваш и плашиш, всичко ще мине добре.
Dangerous feelings break out my soul..
It's just the meaning of being alone.
I wanna run like the speed of the sound,
I was somewhere, I 'm sure you're around.
You give me now the meaning of life...
Mного такива теми....Хиляди
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Десетки хиляди ...Първоначално написано от Extremescream
![]()
Нов ник: Cassidy
да те "отворят" да не си консерва???![]()
![]()
.. хубаво е да имаш обща сексуална култура .. да беше погледнала малко по нагоре специално направена важна тема ..![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492
+ това има още хиляди такива теми!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3