.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: 1вия път

Hybrid View

1вия път

по-добре от тука едва ли ще резбера повече за това каква ще се случи когато (ме отворят) питам момичета и момчета практикували. Смис нямам намерение толкова рано (на 13 ) ама все пак сякфа инфо и полезна и ддз кажете ми нещо освен традиционното за безопасността - знам ги тия работи. Е мерси предварително

Не може да ги знаеш тия работи защото не стига само информацията,че е необходимо да използваш кондоми и хапчета,а трябва да вникнеш в същноста на нещата ... Демек искам да ти кажа,че е невъзможно да знаеш нещо което,не си правила и дори не знаш как се реагира в дадена ситуация.Иначе първият път си става по естествен начин,стига партньора ти да е нежен и да го бива,но като гледам колко голямо самочувствие имаш и как ги разбираш нещата не знам...То тука в тоя форум и преди имаше много компетентни момичета дето знаеха за какво става въпрос но пост фактом създадоха теми от сорта на - Бременна съм и сега какво?

Youth_boy много добре ти обясни нещата. Искам да кажа, че е хубаво добре да помислиш, преди да го направиш и да се поинтересуваш от някои неща. Наистина е важно да знаеш основните неща, но това не е всичко. Първия път е леко неприятен, основно заради притеснението, което изпитват партньорите, но недей да се сковаваш и плашиш, всичко ще мине добре.

Dangerous feelings break out my soul..
    It's just the meaning of being alone.
    I wanna run like the speed of the sound,
    I was somewhere, I 'm sure you're around.
    You give me now the meaning of life...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Mного такива теми....Хиляди
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Mного такива теми....Хиляди
    Десетки хиляди ...
    Нов ник: Cassidy

Мега фен Аватара на Hilary_
    да те "отворят" да не си консерва???

.. хубаво е да имаш обща сексуална култура .. да беше погледнала малко по нагоре специално направена важна тема ..

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492

+ това има още хиляди такива теми!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си