.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: изневяра

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна

изневяра

според вас защо хората изневеряват. защо някой дори се отричат от децата си и тръгват след друг/а мъж/жена.

случва ли се това и сред тинейджърите или само възрастните има този проблем.
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Град
    Пещера
    случва се при всички възрасти на човека. А защо? Ми защото има хора,които просто са си такива. Някъде е генетично,а при други това е просто 'начин за изразяване'. Има личности,които не могат да оценят щастието да си само с един човек,да си моногамен. Или не им е дошло времето? Всеки от нас изживява онзи момент,в който просто иска да наруши законите(често това са нашите години),но по-късно,като по-зряли личности вече са се 'наиграли' и искат да се отдадат само на един,но за съжаление вече са разбили бройки сърца. А понякога си опита и до човек както казах,аз примерно,дори и да съм едва на 17 до сега не съм кръшкала,не го искам,не се чувствам добре,дори когато пред мен има друг обект,който ме привлича. Аз просто съм моногамна личност. А съществуват и милион оправдания
    -няма секс
    -стара любов
    -тя/той не ме изслушва
    -не се чувствам подкрепен/а
    и милион други....който са? (празни,кухи,тъпи) просто в тази връзка Ти не можеш да бъдеш верен или...прочетете по-нагоре
    Живота си следвах,мечтаех,кроях....

Мега фен Аватара на Hilary_
    - от скука
    - липса на чувства и уважение спрямо другия ..
    - навик ..
    - пиянска вечер + загуба на памет .. ;д

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    случва се при всякакви двойки, защото хората са глупави и не оценяват това което имат.......
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    случва се при всякакви двойки, защото хората са глупави и не оценяват това което имат.......
    +1
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Основно според мен хората изневеряват, когато не са удовлетворени от една връзка - когато разговорът и комуникацията върви, когато няма разнообразие.. общо взето, когато сексът и изобщо съвместният живот станат сиви, еднообразни - превърнат се в рутина. Това не допада на никого и е нормално да започнеш да се оглеждаш за нещо, което да съживи тръпката.
    Също така, когато мъжът се държи твърде изкусо, когато само му се вика и нарежда "Не гледай, не пипай, не закъснявай!" Когато една жена няма доверие в партньора си и не вярва на това, което той и казва и недай си боже го набеждава за глупости, тогава той ще си каже "Еми хубаво, тя така и така ме е нарочила и мисли, че изневерявам, зщо тогава да не взема да го направя.. Поне ще има за какво да се сърди!" Много погрешен е подхода и самият начин на мислене да се ограничава мъжа и да се смята, че непрекъснато заклевайки го във вярност това означава, че връзката е стабилна и ще остане без проблем. Нали знаете "Ако обичате нещо - пуснете го на свобода. Ако то се върне при вас - завинаги ще бъде ваше, ако ли не - значи никога не е било"

Друг повод за изневери са моменти състояния, пиянство, обърканост.. Тогава човек може да се подхлъзне и да изневери.

Dangerous feelings break out my soul..
    It's just the meaning of being alone.
    I wanna run like the speed of the sound,
    I was somewhere, I 'm sure you're around.
    You give me now the meaning of life...

Град
    [На Метри От Земята]
    предполагам от скука
    Просто аз

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    O, има хиляди ПОВОДИ за изневярата. Скука, еднообразие, липса на внимание. Горе ги изброиха.

Но има и друго. В човекът е генетично заложено да "преследва", да търси плячка. Когато опитомиш нещо, то вече не ти е интересно Това е ПРИЧИНАТА да изневеряваме.

И се среща както при тийновете, така и при възрастните.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    добре, де. ако това според вас е причината, защо изневяра
    защо не развод и всеки да прави каквото иска ?!
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    От липса на отговорност и егоизъм.После се връщат на колене и съжаляват...пф. :/

Да,нашите са разведени.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен
    Град
    <3
    И аз това се чудя...по-добре да оставиш човека,с който си и тогава да си с друг,от колкото да му изневериш. Глупаво е.И някак си смешно...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    И аз това се чудя...по-добре да оставиш човека,с който си и тогава да си с друг,от колкото да му изневериш. Глупаво е.И някак си смешно...
    Туше. Права си. Обаче човек си е егоист. Защо да се отказва от това, което вече си има?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Да, хората са егоисти, мислят повече за себе си, да удовлетворят нуждите си от това, как евентуално би се почувствал партньорът им при изневяра..

Dangerous feelings break out my soul..
    It's just the meaning of being alone.
    I wanna run like the speed of the sound,
    I was somewhere, I 'm sure you're around.
    You give me now the meaning of life...

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Exactly.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

аз гласувам за пиянските вечери .... хаха не усазнават кво губят жалко за тях

++1

незнам след време как ще мисля за това .. но аз не мисля че има нужди от изневяри .. ако неискаш да си с някого защо ще си с него и после да го нараниш с тази постъпка .. т.е ако искам да изневеря по скоро бих скъсала човека на когото искам да го направя за да съм с другия отколкото да му направя гадно : ) и все пак съм правила тази грешка и то не веднъж .. и след като я направих осъзнах че няма смисал от това

та причините са че или не ти е достатъчен един , искаш нещо друго и се подаваш на изкушението или си пил ;д
    * brunettes
    do it better ;] ..

Цитирай Първоначално написано от iashxui
    ++1

незнам след време как ще мисля за това .. но аз не мисля че има нужди от изневери .. ако неискаш да си с някого защо ще си с него и после да го нараниш с тази постъпка .. т.е ако искам да изневеря по скоро бих скъсала човека на когото искам да го направя за да съм с другия отколкото да му направя гадно : ) и все пак съм правила тази грешка и то не веднъж .. и след като я направих осъзнах че няма смисал от това

та причините са че или не ти е достатъчен един , искаш нещо друго и се подаваш на изкушението или си пил ;д
    * brunettes
    do it better ;] ..

Изневярата никога не трябва да се приема като нещо което е липсвало в човека срешу теб и си отишъл да си го вземеш от друг/а...

Когато започнеш връзка с някого го приемаш такъв какъвто е ...дори и да не знаеш, неговите плюсове и минуси ...

Оправдание за изневяра няма, няма и да има

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    +1
    +2

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Колкото и да е готин човекът до теб има моменти в които ти омръзва. И точно това са моментите в които може да те поблазни идеята да удариш нещо чуждо. И аз много пъти съм си мислил - "Е чак сега с това пиче ще й изневеря...", но не, търпя малко пък ми мине и пак си продължаваме по старому.
    Изневярата не може да се каже, че се провокира от консумация на алкохол или неудовлетвореност на нуждите ни от другия. Всичко опира до характер и самоконтрол.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си