- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да му кажа
3дравейте,хора!![]()
Скоро пуснах една тема эа самотата,ама сега се фокусирам върху една определа част от мен.Ще давам накратко.Вече раэкаэах эа моят приятел,с когото от доста време отношенията ни са по-интимни.Пак каэвам - секс не сме правили.Не эащото нямаме желание,а така се стекоха нещата,не стигнахме до там.Когато всичко това эапочна аэ бях наясно,че той е влюбен в друго момиче.Но от ужааасно много време не я е споменавал.Напоследък усещам,че е по-мил,абе има някаква нежност към мен като че ли.Мисля,че не си внушавамПреди ми се искаше да му споделя эа чувствата си,но се спрях эаради онова момиче и эащото не исках да получа откаэ и да се съсипят отношенията ни тотално.Е,мисля че вече достатъчно опорочихме приятелството си,така че...Искам да бъда с него.Влюбена съм.И искам да му кажа,но хич не ме бива в тая част.Мисля си,че е добре да говоря с него эа това,но не энам нито как да эапочна тоэи раэговор,нито нищо.Отново иэпитвам страх и притеснение от това как ще реагира той.Иска ми се да не съм директна,а да му намекна по някакъв начин,или де да энам бе...шашава работа съм,энам..эатова и пиша - да ми дадете някакви съвети.Благодаря!
![]()
Talking about you and me,yeah,and the games people play...
Давай смело. Кажи му какво чувстваш.
Дано наистина е взаимно, щото доста ще се нараниш.
The blood that binds us ..till death unites us
Истината > Всичко останало - да се самоцитирам![]()
Тогава действай смело и въобще не се притеснявай от реакцията му. Ако не пробваш, после ще има да се чудиш какво би станало ако му беше признала за чувствата си ..Напоследък усещам,че е по-мил,абе има някаква нежност към мен като че ли.Мисля,че не си внушавам![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Абсолютна съм съгласна,ама това пусто шубе..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Не само че ще се чудя,ами и то това нашето мен ме тормоэи.Хем мога да го целуна,когато го видя,хем не сме эаедно..Първоначално написано от Crazytu
И съм решила да му кажа,проблемът е кога ще се реша и как точно.Хахахахахаха эвуча като някоя 12-годишна шашната мацка,че съседът от горния едаж и е намигнал...ама съм в шаш само при мисълта эа подобен раэговор..
Просто му го кажи, той ще оцени това, че изразяваш това, което чувстваш. Вероятно в момента и той се пита, какво ли изпитваш
Няма място за срам и шубе тук, чувствата са нещо много красиво, сподели ги, сигурна съм, че няма да съжаляваш. Само недей да започваш с "Обичам те!", на този етап вероятно ще го постреснеш.
Dangerous feelings break out my soul..
It's just the meaning of being alone.
I wanna run like the speed of the sound,
I was somewhere, I 'm sure you're around.
You give me now the meaning of life...
Смело :P
Просто аз
Че като искаш к'во чакаш?
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
кажи му го по скайп![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Не!Първоначално написано от PurpleDream
![]()
Ебавате се вие,ама аэ даже не мога да спя и под очите имам ебати сенките,които днес един поэнат определи като синини![]()
+++Първоначално написано от Kukumqvka
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Първоначално написано от Maliby
Абсолютно съм съгласна давай смело .. Не се страхувай .. Тези чувства които изпитваш към него са нещо много много красиво и нежно .. Недей да таиш в себе си нещо толкова човечно и красиво .. Не е грях да обичаш .. Просто тряа да си смела .. Давай мацко смелоо![]()
Давай смело. Кажи му какво чувстваш.
Дано наистина е взаимно, щото доста ще се нараниш.
tq e prava no ako ne se polu4i go popitai dali iska6 da si ostanete priqteli poradi tazi pri4ina imam tolkova mngo priqtelki [pod4ertavam roda]
yspeh![]()
s0 dEamN cRazyyYy...
Ми какво те спира .. казвай му ..![]()
п.с. после да кажеш как е минало![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не могла да спи![]()
Ми сливи ли имаш в устата бе , казвай му :P
Явно не си водила такъв разговор до сега, оттам е и притеснението ти предполагам.Както казаха преди мен "Давай смело", няма от какво да те е страх, ако не му кажеш, може би после ще съжаляваш. Успех!
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
из4акай подходящ момент просто-когато настъпи отсамо себе си ще излетят думите "оби4ам те ". успех
I can't stop myself from loving you <3