- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изкуствени мигли
Какво мислите за изкуствените мигли и някои ползвал ли е? Който е ползвал моля да сподели мнение![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
аз!даже имах тема
ами по изгодно е да отидеш на козметик да ти сложи.
издържат от 1 седмица до 2 месеца, зависи от поддръжката
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
седят неестествено-не ми харесват![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
едни изкуствени мигли поставени в нормално количество и по подходяш начин стоят супер.Първоначално написано от ameli
Колко струва да ти ги сложат при козметик..Първоначално написано от POLLINA
И самите мигли колко..
![]()
ами аз мойте ги взех за 13-15 лв нещо такова
а при козметик е 20-25![]()
Значи и аз сигурно ще си сложа..Първоначално написано от POLLINA
Имам едни дет сама си ги слагам и много ми харесват как ми седят.. Но с това лепило мойте мигли станаха на задник..
![]()
Твърде изкуствено...Като ми запърха някоя девойка с тия чернилки по очите... супер неестествено.
А тези които сама си си ги слагала на каква цена бяха?Първоначално написано от emili21
И да попитам от какво зависи трайноста им?
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Еми мойте бяха за 7 лв.. Ама лепилото им беше калпаво..Първоначално написано от renateee
![]()
Харесвам ги.Стига да нямаш в комплект с тях - изкуствена коса , 3 тона ФДТ и черен молив , защото да не ти казвам на какви приличат тея, не че половината не са де ! ..
Та дам харесват ми , бих си сложила за някой по специален момент ,но не и за всеки ден![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не съм ползвала,но ми е меракМоже за Коледа да си взема едни да опитам
![]()
Доста четох за изкуствените мигли и всички, които са ползвали казаха, че след това миглите им оредяли и окапали.. Май се разубедих да си взимам и мисля да си взема рециново масло(от него мислите се удължават и сгъстяват).
Не съм ползвала .. не ме и кефат![]()
Мила има голямо значение кой и как ти ги слага. Аз също слагам мигли и до сега не съм имала случаи някои да се е оплакал, че са му оредели миглите или е имал някакв проблем. Всичко зависи от това с какви материали се работи.Наи-добре е да отидеш при козметик или друг професионалист и миглите да са от него а не да си купуваш отделно.Първоначално написано от renateee
![]()
Изкствените мигли не се ли слагат на клепача малко нат истинските ти мигли? Незнам дали можеда ти ги нарани твоите.Ако греша поправете ме ,аз лично съм си слагала смо един път при кзметик.Първоначално написано от emili21
не съм си слагала, но съм чувала че като си ги махнеш твоите си мигли уредяват![]()
Просто аз
малко се наплаших като прочетох тия коментари...
исках да си сложа за бала..![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Определено съм ЗА изкуствените мигли...Изглеждат невероятни стига да е наблегнато само на тях...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...