- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тест..help..НЕ и поредната тъпа тема.. ;]]
Първо да вметна, че не знам дали има такава тема (може и да има, за което се извинявам.. а и мястото на тази може и да не е за тук, но ..) .. таа към темата..
Ако може някой по- в час с нещата да даде ориентировъчна цена на тестовете за бременност (тъй като ми се налага да купувам) .. знам как се използват и т.н. .. просто искам да знам горе-долу цените и ако може да предложите някой по надежден ...
Ще съм ви много благодарна) .. и мерси предварително0
![]()
[ت] Let the Party begiN [ت]
Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}
А сети ли се да провериш в Интернет преди да питаш?
Но, за да не е глупав спам - http://www.framar.bg/%D1%82%D0%B5%D1...d19001233.html
Тук също има - http://www.tehnocombg.com/magazin.html
Цените са между 4 и 5 лева.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Пича ти каза, а и какво срамно има да попиташ в някоя аптекаПървоначално написано от montana6
Айде по-смело и темата приключи мисля
![]()
еми четох, да.. обаче не мога да разбера каква е разликата м/у Sure Chek писалка и касета ... все 1 ли е кой от 2та ще си взема (защото сме решили да взимаме със сиг. Sure Chek)) .. ? ?
Sure Chek бяха с най - висок процент на сигурност мисля![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
мда ам аз питам Писалка или Касета да взимам .. чее ще е Sure Chek, Sure Chek ще е .. ма писалка или касета.. дайтее съвет плссс
В сайта на Sure check има място за въпроси.Питай там,поне повече разбиратПървоначално написано от xXx_ThePrincess_xXx
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
4-5лв....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
И двата теста имат еднакъв процент на точност така че не е от такова значение кой ще вземеш. Писалката е по удобен защото при него директно пишкаш върху единият му край, а при касетата трябва де се изпишкаш в чашка и после с пипетата (едно като капкомер, което е в кутията) да капнеш няколко капки върху обозначеното място. Има и разлика в цената Писалката е по скъп към 7лв някъде, а Касетата е към 4лв. Който и да си вземеш те съветвам да си го направиш рано сутринта с първата урина.Първоначално написано от xXx_ThePrincess_xXx
има за 0.30 лв .. и за 3 лв .. за 5.60 .. (може да има и други ) .. Вземи си най - скъпия![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
Отиваш в аптеката и казваш:
Извинете.. ще може ли да ми кажете кой тест за бременност е с най-висок процент на сигурност.. (или там кфот те интересува..)
Питаш на какви цени са и т.н. .. чак тема да пускаш.. малкооТолкова ли не можеш да се сетиш да идеш да питаш в някоя аптека? Нищо срамно няма
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
E, какво и аз съм така. Не обичам да влизам в магазини само да питам каква е цената, винаги гледам да знам горе-долу, за да не ес окажа с по-малко пари/в случай, в който не съм имала чак толкова, че да съм сигурна, че няма как да не ми стигнат/. Все едно дали за хляб или тест. А гуугъл сигурно не е използвала, за да може да зададе и допълнителни въпроси. Много сте заядливи.
Ползвала съм касети преди няколко години и всичко беше ОК, но с тях наистина трябва да пишкаш в нещо друго и после с пипетата. Аз използвах капачки от минерална вода, тъй като нямам пластмасови чашки в къщи, а никога не се сещах да си взема от контейнерчетата в аптеката.
+++ , ако не в аптеката то поне някоя приятелка която се интересувала от товаПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Да те е срам да отидеш в аптека и да питаш колко струва омг .... Имам приятели който ги е срам да си купят КОНДОМ.
Хаха// да, тва с презервативите наистина си е смешно...Първоначално написано от sl0w
![]()
Funny..Първоначално написано от sl0w
![]()
![]()
btw - не само в аптеката продават кондоми , ако ги е срам от аптекарката да идат някъде другаде !!![]()
![]()
![]()
последно купувах август месец шуър чек касета беше 4,20 и съвсем точно си показа две чертички, та сега си чакаме бебо и много сме щастливи с таткото![]()