.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тест..help..НЕ и поредната тъпа тема.. ;]]

Първо да вметна, че не знам дали има такава тема (може и да има, за което се извинявам.. а и мястото на тази може и да не е за тук, но ..) .. таа към темата..
    Ако може някой по- в час с нещата да даде ориентировъчна цена на тестовете за бременност (тъй като ми се налага да купувам) .. знам как се използват и т.н. .. просто искам да знам горе-долу цените и ако може да предложите някой по надежден ...

Ще съм ви много благодарна ) .. и мерси предварително0
    [ت] Let the Party begiN [ت]

Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}

Супер фен Аватара на montana6
    А сети ли се да провериш в Интернет преди да питаш?

Но, за да не е глупав спам - http://www.framar.bg/%D1%82%D0%B5%D1...d19001233.html

Тук също има - http://www.tehnocombg.com/magazin.html

Цените са между 4 и 5 лева.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Цитирай Първоначално написано от montana6
    А сети ли се да провериш в Интернет преди да питаш?

Но, за да не е глупав спам - http://www.framar.bg/%D1%82%D0%B5%D1...d19001233.html

Тук също има - http://www.tehnocombg.com/magazin.html

Цените са между 4 и 5 лева.
    Пича ти каза, а и какво срамно има да попиташ в някоя аптека Айде по-смело и темата приключи мисля

еми четох, да.. обаче не мога да разбера каква е разликата м/у Sure Chek писалка и касета ... все 1 ли е кой от 2та ще си взема (защото сме решили да взимаме със сиг. Sure Chek)) .. ? ?

Град
    Милано
    Sure Chek бяха с най - висок процент на сигурност мисля
    After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up

мда ам аз питам Писалка или Касета да взимам .. чее ще е Sure Chek, Sure Chek ще е .. ма писалка или касета .. дайтее съвет плссс

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от xXx_ThePrincess_xXx
    мда ам аз питам Писалка или Касета да взимам .. чее ще е Sure Chek, Sure Chek ще е .. ма писалка или касета .. дайтее съвет плссс
    В сайта на Sure check има място за въпроси.Питай там,поне повече разбират
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Варна
    4-5лв....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Цитирай Първоначално написано от xXx_ThePrincess_xXx
    И двата теста имат еднакъв процент на точност така че не е от такова значение кой ще вземеш. Писалката е по удобен защото при него директно пишкаш върху единият му край, а при касетата трябва де се изпишкаш в чашка и после с пипетата (едно като капкомер, което е в кутията) да капнеш няколко капки върху обозначеното място. Има и разлика в цената Писалката е по скъп към 7лв някъде, а Касетата е към 4лв. Който и да си вземеш те съветвам да си го направиш рано сутринта с първата урина.

Град
    Асеновград
    има за 0.30 лв .. и за 3 лв .. за 5.60 .. (може да има и други ) .. Вземи си най - скъпия
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Отиваш в аптеката и казваш:
    Извинете.. ще може ли да ми кажете кой тест за бременност е с най-висок процент на сигурност.. (или там кфот те интересува..)
    Питаш на какви цени са и т.н. .. чак тема да пускаш.. малкоо Толкова ли не можеш да се сетиш да идеш да питаш в някоя аптека? Нищо срамно няма
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    E, какво и аз съм така. Не обичам да влизам в магазини само да питам каква е цената, винаги гледам да знам горе-долу, за да не ес окажа с по-малко пари/в случай, в който не съм имала чак толкова, че да съм сигурна, че няма как да не ми стигнат/. Все едно дали за хляб или тест. А гуугъл сигурно не е използвала, за да може да зададе и допълнителни въпроси. Много сте заядливи.

Ползвала съм касети преди няколко години и всичко беше ОК, но с тях наистина трябва да пишкаш в нещо друго и после с пипетата. Аз използвах капачки от минерална вода, тъй като нямам пластмасови чашки в къщи, а никога не се сещах да си взема от контейнерчетата в аптеката.

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Отиваш в аптеката и казваш:
    Извинете.. ще може ли да ми кажете кой тест за бременност е с най-висок процент на сигурност.. (или там кфот те интересува..)
    Питаш на какви цени са и т.н. .. чак тема да пускаш.. малкоо Толкова ли не можеш да се сетиш да идеш да питаш в някоя аптека? Нищо срамно няма
    +++ , ако не в аптеката то поне някоя приятелка която се интересувала от това

Шуър Чек.. и касетката върши работа.. мисля,че цената е 3.60 лв.

Повече от фен Аватара на sl0w
    Да те е срам да отидеш в аптека и да питаш колко струва омг .... Имам приятели който ги е срам да си купят КОНДОМ.

Цитирай Първоначално написано от sl0w
    Да те е срам да отидеш в аптека и да питаш колко струва омг .... Имам приятели който ги е срам да си купят КОНДОМ.
    Хаха// да, тва с презервативите наистина си е смешно...

Цитирай Първоначално написано от sl0w
    Funny..

btw - не само в аптеката продават кондоми , ако ги е срам от аптекарката да идат някъде другаде !!

последно купувах август месец шуър чек касета беше 4,20 и съвсем точно си показа две чертички, та сега си чакаме бебо и много сме щастливи с таткото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си