.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    ``Сокър Сити

Уф....Писна ми вече!

Проблемът е следният:Живея в люлин 7 а майка ми не ме пуска да ходя до 6-ти където се намира Кооперативния пазар.Нито до Мола...Изобщо НИКЪДЕ! Всички от моя клас даже и най задръстените ги пускат само мен не.Баща ми е твърдо да,но съществото наречено майка ми не позволавя! BTW 6-ти клас съм.ПЛС ХЕЛП МИ!
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Супер фен
    Тоест не те пускат да щъкаш където си искаш сама? ...
    Ами... 6ти клас - на 12 години, ако не се лъжа?
    Нормално да не те пускат много много...радвай се,че вашите ги е грижа за теб и не са от родителите,които не знаят и не ги интересува къде са децата им по цял ден.
    Ще дойде момента,в който майка ти ще ти се довери (освен ако не си направила нещо,с което си загубила доверието й) ...За 1ви път ходих из центъра сама (и по-точно на кино) може би на.. 13. И майка ми ме пусна,след като я уверих,че ще съм с голяма група хора и знаеше къде точно отивам и с кой.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ми 6 клас не си мн голяма.. мога да ти кажа.. като зн сестра ми 5 клас.. кво дребосъче е .. 1 год по голяма не си нищо особенно така че ааз ако съм на майкати чак в 8 ще те пускам!

Повече от фен Аватара на sl0w
    С приятелки не те ли пускат ? За сама си малка ама с приятелки трябва да те пускат според мен .

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Мен по центъра(в Бургас) ме пускаха на 11-12(защото е близо) , а на Мола(който е далеч)-чак сега,на 14.Обясни на майка ти,че искаш и да прекарваш време с приятелите си,да излизате,да ходите на Мола...
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Град
    Благоевград
    И аз не бих те пускала много много. Чак след години ще разберш защо вашите не те пускат. Сега и да се мъчиш да ги разбереш, няма да можеш, така че по-добре не се опитвай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си