.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

моите виждания за любовта

В този форум писах доста,за моите проблеми и някои знаят какво съм преживял.
    Не веднъж съм казвал,че любовта е нещо болезнено,но прекрасно и го казвам от личен опит.Повечето от вас знаят брачната клетва''в болест и здраве,добро и зло''и тн,според мен това не е клетва а описание на онази магия любов.В една връзка има болка,радост,сълзи и много уникални моменти някои добри други лоши,но накрая ако една любов е истинска тя остава докрай без значение какво се е случило.
    Аз лично изживях доста смях се радвах,плаках,ядосвах се и още какво ли не преживях и раздяла и 4 месеца не знаех кой съм,мечтите,които имах изчезнаха все едно бях мъртъв не ми пукаше за нищо,но през тези 4 месеца макар и разделени без да се чуваме виждаме ние се обичахме.
    И ето,че един ден се срещнахме тогава почуствах как сърцето ми препуска,а кръвта във вените ми се разгорещява,може да се бяхме ранили,но се обичахме.В един момент забравихме всичко оставихме душата да говори и ето сега пак сме заедно.И да не казвам голяма дума сме щастлив аз отново мечтая и имам цел в живота.
    Вярно е пак ще има и болка,но онази сила която ме тласка към щастието ме изпълва с надежда.А и няма значение какво става важното е,когато двама се обичат да са заедно,само тогава ще победят всичко .Ако някой ме попита какво смятам да правя за бъдеще ще му ''просто ще докосна всеки момент със сърцето си''

КАКВОТО И ДА СТАВА ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ НЕ УМИРА
    тя живее в нас дали като страдание или радост тя е част от нас,защото сме хора.
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

много се радвам за теб : ) заслужавате всичко хубаво

и има истинска любов , тя идва когато най-малко очакваш
    * brunettes
    do it better ;] ..

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от iashxui

така тя може да те промени изцяло
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Това е уникално яко честито направо уникално ... рядко срещано честито и просто продължавайте напред и дано винаги да се обичате така!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Честито !

Каквото и да става никога не бива да се отричаме от любовта, колкото и да боли..
    Истина е (както казаха) че тя идва когато най малко я очакваме..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Каква романтика. Малко в повече ми дойде. Като махнем розовите балончета от темата ти, обаче, може и да се намери малко истина.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на sl0w
    Цитирай Първоначално написано от iashxui

Имай едно на ум .

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Тия дни с мен се случва същото Късмет бате шефе xD
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Супер...

Би хепи!
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ееех Гоги, супер много се радвам за тебе !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Хубаво е, че не сте се отказали - така трябва
    Никога не бива да се отричаме от любовта, независимо колко страдания и болки ще изтърпим - не трябва да забравяме и хубавите моменти
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    системата дегоба
    благодаря на всички

вие също не се отказвайте борете се докрай

все пак господ закриля смелите

Страхотно е това,което си написал.И дано твоята истина един ден се окаже и моя....!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си