- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vruzka ot rastoqnie
връзка не,но любов да
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първо се научи да пишеш на кирилица, все пак тя е официалната азбука на Република България, в която живееш.Първоначално написано от mCrAiN
После всички там от Кърджали спрете да нападате софиянките, че да не бъдете нападнати вие от софиянците. Балканът все още пее хайдушка песен ..;]
от личен опит ще ти кажа че трябва да си имате доверие огромно и то .. щото от там идват караниците за ревност недоврие и т.н и сичко това си трае до някаде и избухваш после и ти писва от всичко това ..
различно при всеки с една приятелка ходят от 2 години и нещо .. а мойта преди тва бяxме един месец заедно и сега тука не сме спряли да се караме .. никой неможе да ти каже дали ще успеете или не и колко време ще сте заедно .. то идва от самосебе си !
* brunettes
do it better ;] ..
няма особено смисъл...то хубаво по скайп можете да се видите и чуете, ама нали този човек ще искаш да го видиш, да го докоснеш, да го целунеш...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Абе то че има такива връзки - има. Но колко са пълноценни там вече може да се спори. Невиждани очи се забравят, казали са хората и то много на място. Не сте ли си заедно, не ми го хвали.
Skype?Първоначално написано от mCrAiN
![]()
1-vo : kakto si iskam shi pisha , ti ndei mi kazva , vuri si e*i sofiqnskata maika ... i ne va napadame , neshto mn detski gledashПървоначално написано от beautifulstrangerfan
, i .. xaxa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(ROFL) da ne na napadnite .. olee strah ma e chovek :X:X:X
![]()
![]()
![]()
...........i ne sam va molil za podibravki , spestete si gnevnite komentari
![]()
Човека дори не те е обидил,че да си отваряш голямата уста.
Ходи на училище по-често.
Реши да я скъсаш?По-добре за момичето.
Край.
Напусни о.О
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
awe bukluk , ako iskam shi si otvarqm ustata , nit ma poznavash nit nishto che da mi kazvash dali e po-dobre za momicheto we shti e*a v otvorenata p***a i az hodq na uhcilishte , za rzlika ot 2-kadjiq kat tebeПървоначално написано от stup1fy
![]()
.. bahti otvorenite hora det imalo tuka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Почнахме с обидите. Темата е приключена значи
Хайде да поспамим малко, че да има повод модовете да я заключат.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
повод си има и ще я заключат, недей да береш грижа за тва и ходи да трупаш мнения във "Фън, фън...", не тука.
Ахъ. STFU![]()
Dr. Gregory House
Давам шанс да се научи ;рПървоначално написано от valdesbg
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
А вярваш ли че ще се случи?Първоначално написано от MakeMeLaugh
Dr. Gregory House
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:c7fbe581[/vbox7]Първоначално написано от mCrAiN
кирилицата е задължителна !