- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Мопогнете ми ! моля ви
Здравейте аз тази година 2012 правя 18 и съм има няма 165 м. тежа 50 кила с мокри дрехи.
Пуша пия кафе не пия алкохол ! пуша от няколко години ... играя футбол редовно
Най- лошото е , че ставам на 20 и трудно ще си намеря жена работа и др с този ръст
никакви хапчета не съм опитвал често имам главоболие !
Какво да направя ? възможно ли е да увелича малко ръста килограмите ми ? Благодаря предварително ...
всеки за ръста ще ти каже да играеш волейбол или баскетбол, за килограми наблягай повече на храната, може да почнеш фитнес, аз като почнах качих 5кг...
Повече яж наблегни на храната, но когато тренираш футбол няма начин да качиш. И всеки ден си разтягай сухожилията на краката и на кръста, и после волейбол ако искаш след 2-3 месеца, или фитнес. Аз така направих и от 164 на 174 съм вече.
А не ли малко късно ? за възрастта ми ? моля ви дайте ми някакви надежди![]()
оф попринцип момчетата се развиват по-късно...но за тебе е късничко вече имах фр в чужбина беше нисък вървеше и го заведоха на доктор и му казаха че си било генетично...може и при теб да е та не знам...та на него му дадоха хормони и дръпна малко ама какво от това? има толкова ниски мацкия по весело мисля че повечето гледат характера не външния вид.... за надежда не мога да ти дам ако ти е генетично заложено и не сте високи в родата ти няма кво да се направи
![]()
Споко пич, тялото ма мъжете се развива до към 25 годишна възраст. Това, което можеш да направиш на първо време е да спреш цигарите, защото спират развитието на костите и от там височината. Всъщност пушенето няма позитиви, така, че спирайки ги с един коршум ще убиеш много зайциЧувал съм, че плуването помага да се увеличи ръста, но каквото и а правиш - прави го до 25г. Също гледай менюто ти да е богато на калции, той е строителен материал за костите. Има го най-вече в млечните продукти. Можеш да си купиш добавка с Калции/Цинк/Магнезии, без значение на коя марка, пие се сутрин на гладно 30мин. след ставане по 1 таблетка. Спорта, без значение какъв е, увеличава нивата на растежния хормон, така, че започни нещо да спортуваш, спорта дава наистина много във всяко отношение. Това е. С времето дано проумееш, че ръста не е от толкова голямо значение, колкото ти се струва, има далеч по-важни неща.
Какви жени и работа? Масово мъжете в България са ниски, особено по-старите поколения. Нито са без работа, нито са без жени.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Благодаря ,за съветите дайте ми някакъв режим кога как ,що ? първата ми работа сутрин щом стана е да пия кафе ...
А ако не пия кафе днес то цял ден почва да ме боли главата ..
Сутрин : кафе
Обяд: тука сте вие какво да правя ? какво да ям по точно
Вечеря : какво да правя ?
За плуването : нямаме излишни пари няблягам на ученето![]()
Човек, то си е до ген. Ако родителите ти не са много високи и ти няма да си.
Това не означава, че той няма да се метне на дядо си, които примерно е бил висок - брат ми е 179 и още расте, а баща ми е 175, да не говорим за майка ми.
Не искам да те отчайвам, но не може да пребориш това, което природата ти е отредила. Такъв ти е генът. Естествено ще продължаваш да се развиваш до 25 годишна възраст. Напълно възможно е да дръпнеш с 5-10 см на височина, но все пак е полезно да спреш цигарите. Може би те подтискат растежа на костите ти, защото никотинът и другите отрови се "напояват/наслагват" (ако мога така да се изразя) в костната ти система и със сигурност не действат полезно. А за работата и жените не се притеснявай! Не превръщай ръста си в комплекс!
Мда, съгласна съм, спирай цигарите, щото имах един бивш приятел, който пропуши на 14 и сега е на 21, а е 1.65 някъде, ако не и по-малко. Само дето той си дебелееше на корем стабилно ;Д То вярно, че и майка му беше нисичка, но останалите от семейството му си бяха високи, ама то не става така със седене по цял ден пред компютъра и пушене като комин да порасне.